![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,939 ![]() |
Multumesc doctore!
Intre timp am avut putina libertate si am citit mai multe despre acest regim de viata si mi-am facut si meniul pe maine : dimineata:iaurt si voi incerca ceai verde fara zahar(lamaie pot pune in el?) -um mar , sau doua in pauza mare pranz:salata din rosie , castravete , lamaie si un piept de pui fiert -ceai intre doua meditatii(sunt profesor de mate) seara:telemea si putina salata Sper sa pot renunta la cafea!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am intentia sa vin zilnic la taclale cu voi ca imi sunteti tare dragi (va citesc cand am timp de vreo jumate de an) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) eu ma pricep la cresterea si educarea copiilor. cine vrea un sfat - cu placere! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dana, vezi ca sunt topicuri pe la invatamant si educatie si la familie unde ai putea spune ceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meniul e ok. Si mai bine-ar fi daca ai putea manca ceva mai substantial dimineata, macar niste fulgi in iaurtul ala (atunci iaurtul trebuie sa fie pana in 1% cu grasimi). Eu am mancat azi la cantina, halloumi cu salata asortata. Acum fac o salata boeuf cu naut, castravete murat, mazare si gulie. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am ajuns si eu, dupa o plimbare matinala in Toronto. pacat ca e innorat si mai si ploua din cand in cand, altfel e superb, sunt +12 grade.
declar oficial ca am intrat la faza 1 de azi. am 52 kg, target: 50 kg pana la sfarsitul lunii. deocamdata sunt ok, sa vad pana diseara (sper sa rezist la pofta de dulce). meniul pe azi: D - paine integrala cu somon afumat, ardei rosu si masline ora 11 - cateva bucati de fistic (a fost lung drumul pana la servici) P - legume la abur (brocolli, varzute de Bruxelles, ardei rosu, ciuperci) cu putin ulei de masline si usturoi si peste la cuptor, o cafea decaf C - salata cu avocado si branza am baut vreo 750 ml apa pana acum. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor va citesc pt ca ma mai inspir din meniurile voastre chiar daca nu vreau sa slabesc pt ca imi place ca sunt sanatoase
vad ca mancati multe legume, eu nu pot iarna ca nu au gust mai ales castravete rosia si ardeiul e total diferit de cel din vara mananc mazare si spanac dar congelat ca mi place la gust ce ziceti ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) alea congelate au vitamine ? voua va place ce gust au rosiile si ardei iarna ? This post has been edited by divi2007: Jan 7 2008, 09:12 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact asa-s si eu, divi. Mai iau ardei kapia din cand in cand, sunt singurii care au cat de cat gust. Si la cantina imi pun cateva frunze de salata sub mormanul de salata de varza, peste morcov ras.
Legumele congelate au de foarte multe ori mai multe vitamine decat legumele proaspete. Pentru ca sunt inghetate imediat dupa ce-au fost culese, astea proaspete is plimbate si rasplimbate, depozitate cine stie cat si-n ce conditii... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua pt mine iarna e cosmar cu legumele
cu fructele nu am treaba sunt multumita dar am observat ca mananc mai multe fructe ca legume muraturi mai pap dar nu se compara din punct de vedere al vitaminelor cu cele proaspete la fel si eu vad de multe ori in supermarket cum legumele sunt vestejite si cu toate astea le tin acolo frunzele de salata sunt preferatele mele (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ma bucur sa aud ca cele congelate sunt mai sanatoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) m am linistit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinici, ti-e barbatul pe-acasa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Au fetele o intrebare aici si ma gandesc ca el le-o sti pe astea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
LE: se pare ca s-a rezolvat, a raspuns cineva. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun venit Dana! Greu cu pofta de dulce, e ca un drog, dar cu multa ambitie poate fi invinsa.
Doftoreaso, sa-ti traiasca odrasla (iti mai zic o data), ca sa nu zica fetele c-am ceva cu tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sper ca si-a revenit cu stomacul, da? La pranz am mancat ciorbica de pui a la grec, mancare de mazare cu piept de pui si salata de varza alba. Chiar mi-era dor de mancarea de la cantina. Fetelor, de maine ma fac si eu fata serioasa. Obiectiv: 60-61 pana la nunta sorelei, din iunie, daca nu se intampla vreo surpriza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Tyna, cum merge cu Monti? Pescarush, mult succes si sa stii ca-mi place 'pofta asta a ta de viata'. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by roxanica10: Jan 7 2008, 11:13 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu iar is neam prost. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Doctoreaso, sa-ti traiasca si sa-ti infloreasca copilu'! Si tu pe langa el (de crescut nu, se pune numai chestia cu flaorea la tine). Am pregatit aluaturile pentru fajitas de maine, am facut unul cu faina alba, unul cu faina integrala si la sfarsit m-am gandit c-ar fi bine sa fac si unul intermediar. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 02:58 PM |
|