![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 7-January 08 Member No.: 2,962 ![]() |
??? Icre de somon si de capelin? Si la astea sunt virgina! Gasesc d-astea crude la Carrefour, ca mie imi place sa le prepar acasa, asa sunt sigura ca n-au cine stie ce dubiosenii in compozitie... Eu am fost dimineata la sala, bineinteles, am gasit usa inchisa....am venit pe jos de acolo pana acasa (4 statii), cu o halta mica in piata. Mai fratilor, fuse un geralau today aici...-9 gr C! Pescarush poate rade de mine, pt ea e o biata adiere temperatura asta, chiar una de primavara canadiana blanda, da' pt oasele mele de constanteanca e crunta! Si e o zapada zdravana peste tot, sunt facute doar potecute prin nametii de pe trotuare. Ce mai, maine imi scot "amore puro" la o plimbare pe malul marii, sa vedem, a inghetat marea la mal sau nu? Daca da, descarc poze! Meniul de today: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - o portocala, ciorba de fasole, pui gratar, salata de cruditati 17:00 (dupa somnul de infrumusetare): 2 mere ionatane Acum ma energizez cu Santana, dupa care o tai la bucatarie sa prepar mult asteptata zacusca si painici filozofale! Ne vedem mai tarziu! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
lear, tu rege, ai vrut sa ne spui ceva?
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica, mersi de incurajari. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
am intrat sa va spun ca nici macar nu mi-a fost pofta de dulce azi, am mancat cand am ajuns acasa de la job zmeura si blueberries, impreuna cu copiii, iar la cina, langa salata aia (am pus: avocado, castravete, rosie, ardei, ceapa rosie, feta, usturoi, patrunjel verde si putin ulei de struguri) am mancat resturile de chilli de la fiu-meu. sper sa rezist la fel si maine (adica sa nu am pofte, daca se poate (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) si atunci sunt ok, ca primele 2 zile sunt grele la mine. asa m-a binedispus plimbarea prin Toronto, pe toata saptamana. am lasat masina la barbatu-meu si am luat metroul spre downtown, ca e imposibil sa ajungi dimineata la ora 9 cu masina in downtown. cu ocazia asta ne-am plimbat si noi impreuna si chiar m-am gandit la doctorita noastra cu "zburatorul" ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) doctorito, si eu iti urez sa-ti traiasca feciorul, sa aiba noroc in viata si sa fie fericit (ca atunci vei fi si tu fericita). |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaa!
Multumesc pentru urari, sa va bucurati si voi de copiii vostri!!! Ieri seara am incercat sa mananc o felie din tortul lui, dar era gretos de dulce, mai bine faceam eu unul in casa cu crema de lamaie...mde...lenea... Fiu-meu a avut o criza de gastrita taman de ziua lui, asta se cam intampla de fiecare data dupa Sarbatorile de Iarna, din cauza mancarurilor multe si grele, plus ca-i mare fan ciocolata si asta nu-i buna pt o digestie sensibiloasa. Ce sa-i fac, vrea sa devina medic, da' nu are grija de sanatatea lui, in primul rand. Acum am o tona de tort in frigider, eu nu mai mananc, el n-are voie, amore puro pleaca astazi la Buc (i-am pus 2 felii babane la pachet!), mama are glicemia ridicata, a zis c-o felie e suficient pt ea, iar tata a luat o felie, dar o mananca si el in enspe rate. In fine... Va anunt in mod oficial ca de astazi incep faza I. Am 73kg, fir-ar sa fie, 2kg le-am pus in concediul din toamna, 1.5kg acum. Le-am declarat razbel! Propunere de meniu: d - iaurt Milli 0.1, fulgi ovaz, cafea decof cu lapte Fulga 0.1 p - salata la pachet din: rosie, ardei gras rosu, castravete, ou, muschi tiganesc fasii, 3 masline, ulei masline, zeama lamaie gustare: 1 mar s - salata din: salata verde, ceapa rosie, rosie, castravete, conserva de ton maruntit in ulei, 3 masline, ulei masline, zeama lamaie Va doresc o zi minunata, cu multe kg trimise pe apa sambetei! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele vreau sa va cer sfatul. Ma bate gandul sa imi fac o ciorba de legume si alte verdeturi insa nu stiu cu ce as putea inlocui cartofii si morcovi astfel incat sa fie conforma. Ardei, mazare, telina cred ca ar fi ok dar ce s-ar mai putea adauga? Eu fac supe de legume in general si pun: fasole verde sau galbena pastai, conopida, broccoli, ardei gras, dovlecei, rosii din conserva, mazare congelata. Sigur te descurci, supele ies usor din orice fel de legume. Azi dimineata m-am cantarit si eu. Nu am pus nici un kil pe mine in vacanta asta!! Ma rog, arata mult, ca atunci cand am plecat, asa ca targetul meu e 57 pana le dau jos pe toate...Adica de la...72 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mie nu mi-e pofta de nik, dulce sau sarat, pur si simplu m-am setat pe Monti si sper sa raman asa cat mai mult timp! Meniul de azi pare a fi: MD: 2 wasa 24%, 2 felii de cascaval de oaie, 1 kefir caucazian Mili ( e preferatul meu) P: salata orientala Monti: fasole boabe alba fiarta, ceapa, castraveti murati, masline, ulei, otet si patrunjel si marar. E buuuna!!! C: supa de legume in care am pus: fasole verde pastai, mazare, ardei, rosii, ceapa, conopida si verdeata. Caut oferte interesante de electrostimulare si sper sa ma apuc de un fel de miscare asap. Va pup, sa aveti o zi fara tentatii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutti, tutti!:))
Doctoreaso, sa-ti traiasca copilutzu, sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc! Eu is strivita dupa Ionii de ieri, am ajuns acasa la 3 as-noapte.Papat doar conform! Eu mai tin o perioada mai lejerisimma de Monti,pina luni.De luni, va acompaniez cu drag la faza 1 strict.Iubitelor, sanatate si vointa va doresc, nu va lasati! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) D: 2 oua tari cu painica si icre(fara maioneza) si telemea de oi. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zeii sunt cu mine! (IMG:style_emoticons/default/harp.gif) Mi-a zis amica la care mergem azi ca n-a mai facut tortul cu crema de unt pentru mine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iar o prietena mi-a adus inapoi forma in care i-am dat cuiburi de viespi si mi-a umplut-o cu o crema-mousse-parfait de ciocolata conforma. O iau cu mine la intrunirea de deseara. Deci voi manca conform, dar de faza a 2-a, tortillas sunt cu faina integrala si le voi amesteca cu grasimi.
La pranz am fost la cantina, am mancat o omleta maaaare umpluta cu branza si o salata asortata (cateva bucati de salata verde, vreo 5 felii de castravete, multa salata de varza rosie si niste morcovi rasi pusi pe de-asupra). |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, ca sa vezi cum se potrivesc uneori lucrurile.
Meniul meu de azi: D: iaurt cu fulgi P: zeama de ciorba de perisoare, piept de pui la gratar, salata de varza C: fructe (pomelo si mandarine). Va pup. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce gasca de fete ambitioase si cuminti aici. (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
eu mi-am propus pe azi: D - am inceput cu o cafeluta cu lapte, apoi grapefruit, pauza, iaurt 1% cu fulgi de ovaz si germeni de grau (poate pun si o l-ta sau 2 de gem conform de visine) P - chilli cu muraturi asortate C - am o ricotta acasa, ce as putea sa fac din ea, rapdi si conform pe diseara? astept idei. va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,939 ![]() |
bine v-am gasit!
azi a fost o zi grea.... fara cafea e super rau , mai ales pentru cineva care bea de obicei cam 5 cesti de cafea! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) am rezistat insa eroic multumesc pentru sfaturi , imi sunt de mare folos pentru ca e greu sa incepi ceva nou si incurajarile si sfaturile prind bine. dimineata - iaurt si ceai antiadipos cu lamaie in pauza 2 portocale pranz - salata de rosii , castravete , varza , ardei rosu cu putina branza si piept de pui fiert pauza -ceai cu lamaie si kivi cina - as manca ou cu salata , sa vedem (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sa iti traiasca baiatul doctore si sa iti aduca numai bucurii (IMG:style_emoticons/default/inimoara.gif) ! cati ani ? si eu am o fata tare sensibila la ceea ce mananca, asa ca stiu sentimentul de a vedea cum i se face rau copilutului ! doar ca fata mea e mare si in permanenta cura de slabire acum! (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 02:58 PM |
|