![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna ziua tuturor si "la multi ani" cu ceva intirziere.
nu am reusit sa mai postez pentru ca am avut o perioada foarte,foarte grea,dar mi-ati lipsit! sper sa ma reprimiti casa mare. perioada aceasta nu am mincat 100%conform,dar nici nu am exagerat cu abuzurile.una peste alta,am iesit din sarbatori cu bine,fara kg in plus. acum mi-am propus sa devin cuminte. sa spun meniul-mic dejun-wasa cu iaurt dietetic prinz-briza feta cu ardei+2cirnaciori cina-o salata la revedere,succes mai departe (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai revenit dona. Sa stii ca-s f putine doamnele care n-au reusit sa puna ceva kg in plus de sarbatori. Majoritatea, au luat cate 2 kg.
Pe mine ma distreaza, c-au mai intrat si inca 2 colege cu mine la Monti. Astazi a fost cam greu sa ma abtin de la dulciuri, mai ales c-au stat f aproape de mine, dar am reusit. Vorba lui pescarush, primele 2 zile sunt dure. Hai ca parca am ceva cu cifra asta. Dana, sper sa mananci bine, adica sa te saturi. Eu una n-as fi putut tine Monti daca aveam restrictii la cantitate. Va pup! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Kalua, te rog sa-mi spui daca am calcat stramb fata de faza I si cu ce anume...am oarece sentimente de vinovatie, dar nu stiu din ce cauza...deci: d - iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte ceai verde cu vanilie si lamaie p - salata din: rosie, ardei rosu, salata verde, castravete, ou, sunca presata, cubulete de cascaval, telemea rasa (in loc de sare), 3 masline, ulei masline, zeama lamaie s...foame de lup!: bors din oase de vita cu 1 lingura smantana +1 ciusca murata, o conserva de ton maruntit in ulei, cu otet mere, castravete, ardei rosu, ceapa rosie; desert putina telemea oaie cu ardei, castravete si ceapa Unde am calcat stramb? Multumesc dragutelor pt urari! Fiu-meu are aproape 19 ani, dar minte de copil. Sa-l vad din toamna incolo cum se descurca pe cont propriu la Bucuresti, cred ca vom fi nevoiti sa ne mutam cu catel si purcel acolo, sa-l ingrijim pe Dnul Goe... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi inchipui ca iaurtul si laptele din cafeaua de dimineata au fost cu 0% grasimi. Atunci e totul ok. Masa de seara e mai consistenta decat cea de pranz, asta nu-i asa de bine.
LE: Stoina, iubita, sa-ti dea Domnul sanatate si macar tot atatea bucurii si realizari ca pana acum! Sa ramai asa cum esti, optimista, flamanda de viata, iubitoare si frumoasa! La multi ani! danati, la multi ani si tot ce-ti doresti sa ti se-mplineasca! (IMG:http://www.frau-im-spiegel.de/img/rezepte/n_z/nigella_baisertorte255.jpg) This post has been edited by kalua: Jan 9 2008, 01:28 AM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
e ziua cuiva? am ramas in urma cu stirile. fetelor, va spun si eu La Multi Ani! si sa fiti fericite, sa va simtiti implinite (ma refeream profesional si personal, nu cu forme pe care nu le doriti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
a mai trecut o zi cu bine (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) am reusit sa nu bag in gura nimic dulce, m-am abtinut si de la gemul de dimineata, nu l-am mai adaugat la fulgi. in schimb am mancat prea mult la pranz, si acum ma simt plina, desi e aproape 8:30, asa ca in seara asta doar am ciugulit cate ceva. si am facut si o boacana: mi-am pus sa-mi fac niste ciuperci sa-mi duc cu mine maine pentru lunch si le-am ars, asa ca vor sfarsi in gunoi (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) oricum, nu prea ma tenta cand am simtit mirosul in timp ce se frigeau in tigaie. (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) asa ca, ma duc sa vad ce sa-mi fac de mancare, urmatoarea tentativa sper ca se va materializa in ceva mancabil. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Da, laptele si iaurtul sunt cu 0.1% grasimi....0% nu exista in Ro. Mai, e ziua lor de nastere???? Ia sa arunc o privire...moment...yaaaaaaaaaaa!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) sa traiasca, sa-nfloreasca si sa fie cele mai sexoase dne din S-E Europei! Dragutelor, ma bucur ca v-am intalnit si va doresc sa vi se implineasca toate visele! Si poate o data si-o data ne vom intalni in gasca completa MM, la un pahar de vorba si-o distractie d-aia, sa i se duca vestea! Meniul de astazi: d - mozzarella, telemea de oaie cu smantana, castravete, ceai verde cu rozmarin p - salata din: conserva de ton intreg, salata verde, castravete, ceapa rosie, ardei gras, rosie, 4 masline, ulei masline, zeama lamaie s - cotlet de somon gratar, salata de cruditati, ceai galbenele cu lamaie Pe undeva, cred ca seara, voi strecura si 2 mere... Kalua, e OK? PS: daca observati ca lipseste vreun "T" din mesajele mele, sa stiti ca tastatura e de vina! This post has been edited by dr_wise: Jan 9 2008, 08:06 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,939 ![]() |
astazi am ore de la 12 asa ca am intrat acum pe forum , cred ca azi va fi ziua cea mai grea !
mie dor de o cafea (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) cred ca voi freca toate colturile casei pana plec la scoala de cateva ori ca sa uit de cafea. nu am gasit inca nici o specificatie despre ficatul de pasare - e interzis in dieta? cantitatile de mancare sunt stabilite ca eu am crezut ca pot manca salata pana ma satir , atata timp cat nu aadaug langa ea , paine , sau alte trasnai! Roxana (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) multumesc de incurajari , stiu ca si voua v-a fost greu la inceput , dar sper sa reusesc sa trec peste zilele critice si sa ajung sa pot respecta dieta fara sa mi se para ca fac vreun efort , de altfel mi-am fixat ideea ca nu ma pedepsesc pentru ca sunt multa ci sunt puternica si voi reveni la normal! doctore , si la noi exista problema cu plecatul de acasa de la toamna , si fiica mea are tot cam 19 ani si am inceput de pe acum sa ma gandesc cu spaima cum va fi casa fara ea! cred ca si eu si tatal ei vom fi mai mult pe drumul Bucurestiului sa o vedem (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ma duc sa vad ce mai poate fi facut si mai curat decat este in casa ! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
La multi ani sarbatoritelor! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) Sa fie fercite si aici includ toate cele dorite de ele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ieri era sa dau iama in prajiturile ramase de la Ioni si Ioane, dar am rezistat! Sunt mandra de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asadar, meniul de ieri nu a suferit nicio modificare (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Azi meniul arata astfel: MD: cremwursti de pui, wasa 24% si o cana de lapte batut. P: ficatei de pui, br de burduf afumata si ardei capia C: supa de legume In cursul zilei o sa fie si 1-2 mandarine. Imi plac la nebunie mandarinele!! Va pup, sa aveti o zi frumoasa ca voi (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dana, ia-ti cafea decofeinizata, are acelasi gust si-ti va fi mult mai usor.
Ficateii sunt ok, insa nu e bine sa-i mancam foarte des (contin si glucide). stoina face pazaci de ani, nu 46 cum scrie la forum. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oho...ia uite domne c-avem 2 sarbatorite astazi. Le urez "La multi ani, cu sanatate si fericire!".
Si sarbatorita, care intra mai des pe aici tacea chitic, nu spunea nimic, cat pe ce s-o sar. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Noroc cu Kalua ca-i pe faza. Stoinici, am inteles eu gresit sau tu ai fost colega cu Kalua? So, nu aveti aceeasi varsta? Dana, la paine, la lactate, la dulciuri conforme (dar deocamdata nu-i cazul sa le abordezi) sunt restrictii de cantitate. Dar salata poti manca cata vrei si restul. Cat priveste cafeaua, eu beau una fara cofeina, pe care mi-am luat-o din State cu aroma de french vanilla. Le-am innebunit pe fete, de fiecare data cand imi fac. Evident, ca le mai servesc si pe ele, ca nu-i frumos sa le fac pofta. Si m-asteapta inca una cu aroma hazelnut. Va pup gagici si distractie placuta draga Stoinici! Poate te tragi si tu in niste poze cu aceasta ocazie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Kalua, cum a fost intalnirea cu fetele? L.E. Da...ma gandeam eu c-a gresit cand si-a introdus datele...si face doar 40 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . This post has been edited by roxanica10: Jan 9 2008, 10:18 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 04:09 PM |
|