IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 565 566 567 568 569 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Matra
post Jan 9 2008, 12:06 PM
Post #5661

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,774

Neata fetelor si la multi ani sarbatoritei.

Tocmai cand ma bucuram si eu ieri ca ma incadram in regulile Monti am facut-o lata seara cand am gresit comanda la un chinezesc si m-am pomenit cu un fel ce avea in el si noodles pe care nu m-am aptinut sa nu ii testez.
Sper ca azi sa nu mai gresesc. Pana acum am executat o cafea cam tare si cu indulcitor, 2 portocale si niste fulgi de grau.
Am gasit ieri fructoza la Tesco si ma intrebam daca tot inlocuieste zaharul, nu poate fi folosita si la cafea?
In ceea ce priveste tinta mea de slabit e e la 61kg cat am acum la 1,70 ca m-am implinit de sarbatori, pana la 56 kg, aceasta fiind masura pe care sunt majoritatea hainelor mele. Deci cam 5 kg.
O zi frumoasa tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jan 9 2008, 01:49 PM
Post #5662

Musafir

Fetelor, tocmai am venit de la cantina si trebuie sa ma spovedesc aici. Am facut-o de oaie, in sensul ca n-am rezistat unei felii de tort facut de dna Mimi, care arata innebunitor. Cat am stat la coada, imi puneam intrebare: sa-mi iau, sa nu-mi iau...si apoi m-am gandit eu: ce mama masii, dimineata aveam 63.2, deci imi permit. Si mi-am luat, dar n-are sens sa va spun cu ce era, ca voi sunteti mai ambitioase si mai determinate decat mine. O sa consider ca m-a servit Stoinici c-o felie de tort, de ziua ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Meniul meu de azi:
D: iaurt 0.1% cu fulgi
G: 2 mandarine
P: piept de pui cu salata de varza, tort
C: fructe (mandarine si mere).

+Quote Post
stoina
post Jan 9 2008, 01:54 PM
Post #5663

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Dragelor,
Multumesc din inima pentru urari si va multumesc ca existati!Sint fericita si multumesc creatorului nostru pentru viata mea, pentru sanatate, pentru familia mea, pentru prieteni dragi.40 de ani inseamna pentru mine maturitate, experiente de tot felul, fericire, recunostinta.Multumesc inca o data pentru urari!
Aseara fii-mea a venit acasa cu un balon cu Happy Birthday , tort si sampanie, luminarici si mi-au cintat si m-au bucurat inca de aseara, asa, ca sa nu le ia nimeni 'fatza'.(bineinteles c-am papat felia de tort de rigoare c-are-a fost minunata (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) , adica a meritat sa ma ingras cu ea (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) )
M-am gindit mult astazi si m-am hotarit , ca de ziua mea sa-mi 'marchez' oamenii importanti din viata mea cu cite-un dar simbolic,in semn de pretuire, pentru ca sint in viata mea si mi-o innobileaza.In aceasta idee, va dedic o melodie pe care-o iubesc mult http://www.youtube.com/watch?v=PNHkS__348E
Va imbratisez cu drag!

+Quote Post
pescarush
post Jan 9 2008, 02:36 PM
Post #5664

Musafir

'neatza si de la mine.
dana, daca ai terminat cu curatenia la tine, poti trece si pe la mine (pana uiti de cafea). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
stai linistita, ai sa vezi ca in maxim o luna nici nu vei simti dieta Monti ca pe o restrictie. ti se va parea ceva firesc sa mananci asa, si la un moment dat te vei intreba cum ai putut manca altfel inainte.
nu vreau sa te duc in ispita, daca vrei sa te lasi de cafea, dar eu, una n-am renuntat. am micsorat cantitatea si pun lapte in ea, dar daca nu beau o cafea dimineata sunt ametita rau cu tensiunea mea.
eu mi-am propus sa mananc azi:
D - o mandarina, pauza, cereale cu lapte
ora 11 - un mar
P - mancare de fasole verde (asta a iesit dupa esecul "ciuperci")
C - trebuie sa caut prin camara, parca mai am o varza, sa fac o salata, sau varza calita, depinde cum stau cu timpul, ca iar am de alergat diseara cu copchiii astia.
doctore, eu am 2 bucati de domni Goe. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
stoina, in lunch ascult si eu melodia pe care ne-ai dedicat-o.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 9 2008, 04:48 PM
Post #5665

Musafir

Pescarush, sa ne traiasca toti dnii Goe din viata noastra!!!
Dana, eu de abia astept sa plece fiu-meu la fac, sa raman singura pe PC!!! Ihaaaaa!
Kalua dear, arunca te rog o privire pe meniul meu de today si arde-mi una, daca am calcat stramb.
Mentionez ca am fost "in litera legii" pana la ora asta. Ba chiar am facut impresie excelenta unei colege noi, care a lucrat in televiziune...ce-o cauta in jungla noastra?!!!!...si arata mortal! M-a felicitat pt modul sanatos in care ma hranesc. M-a vazut ieri si azi mancand salate la casoleta, aduse de acasa, si a cazut pe spate. Ce mai, sunt mimoza pudica in ochii ei...de-ar stii ce destrabalare a fost in viata mea de Sarbatori. Si, specially for roxy, cica practica dansuri latinooooooo! Adevarul e ca are o fata si-un zambet, mama mamaaa! Si un corp mignon, taman buna pt latino!
Ce mai, unele persoane sunt binecuvantate de Dzeu si habar n-au!

+Quote Post
pescarush
post Jan 9 2008, 05:43 PM
Post #5666

Musafir

doctore, iti dau eu ok-ul pana vine kalua. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dana saramet
post Jan 9 2008, 06:05 PM
Post #5667

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,939

La multi ani sarbatoritelor de azi , numai bucurii si cat mai multe reusite! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
va multumesc tuturor pentru mesajele de azi , mi-au prins tare bine . Fetelor , sincer , sunteti tare dragute ca va faceti timp pentru mine! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
e tare bine sa te simti ca faci parte dintr-un astfel de grup.

dr. eu sunt fericita care are calc de impartit numai cu barbatul ei , asa ca ... te inteleg ca pentru asta iti doresti sa plece , ca altfel nu prea te cred ca vrei sa te desparti de Goisorul casei! Trebuie sa recunosti ca generatia lor este una speciala - cel putin pentru mine asa sunt.

am rezistat fara cafea (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
as fi vrut sa imi iau cafea fara cofeina dar nu am gasit in oras , vineri voi pleca cu fata la control la dr la Bacau si imi voi lua atunci.
azi sper ca nu am gresuit cu nimic daca am mancat mai des , din 3 in 3 ore ca bebelusii in felul urmator
d(ora 6) - iaurt 2 feliute subtiri de paine integrala si un ceai cu lamaie
- kivi si portocala
p - salata de varza cu morcov ras si lamaia si 2 oua , si un ficatel de pasare inabusit
-ananas si kivi
-portocala cu kivi
-
pentru seara am sa ma gandesc la niste branza cu rosie si castraveti si ardei sau poate o conserva de ton cu legumele de mai sus
ceai cu lamaie am baut de cate ori mi-a fost dor de cafea!

poate numai mi se pare dar fusta statea mai lejer azi !

Roxanica , esti tare fericita ca ai asa putine kg , e adevarat ca trebuie sa te mentii , dar oricum e bine!

va pup ! Apropo - ideea unei intalniri e interesanta!

+Quote Post
scumpic
post Jan 9 2008, 06:19 PM
Post #5668

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Buna seara fetelor,

Eu citesc de ceva timp acest topic cu toate ca nu simt nevoia sa slabesc, abia m-am ingrasat dupa niste ani in care am fost bat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar vreau sa maninc sanatos si sa ma mentin.Am 1,65 si 55 kg si imi place cum arat acum...si 38 de ani.Asa ca, mai arunc cite un ochi pe aici si ma inspir si imi doresc sa ma iau dupa voi, ca tare bune idei aveti.
Azi am mincat de dimineata fructe si la prinz supa de legume cu salata de varza.Sa vedem acum pe seara ce idei imi vin.
Felicitari pentru vointa!

La multi ani Stoina, sa ai in continuare parte de tot ce e mai bun, frumoasa surpriza de la fata ta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-a placut si melodia.

+Quote Post
lotte
post Jan 9 2008, 06:42 PM
Post #5669

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetele,

La multi ani si din partea mea Stoina si Dana, sa va bucurati alaturi de familie si de prieteni, si sa fiti sanatoase!

Pup.

+Quote Post
irinica
post Jan 9 2008, 06:43 PM
Post #5670

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Buna dragelor, veseloaselor!!

Ce in chefuri sunteti pe aici si ce ma bucur ca va gasec tot pline de viata si fericite!

Bineinteles ca si eu am pus ...kg dar nu mult si le dau repejor de pe mine ca nu le las sa se lipeasca bine. De mancat conform am mancat dar..am mai us un dulce pe ici pe colo. Seria petrecerilor la mine tine pana pe la mijlocul lunii februarie ( fratele meu, soacra mea, Maria mea, Stefan al meu, una din colege, cumnata mea...)) dar nu mai imi pun mintea cu dulcele fie ce-o fi. De azi: nimic dulce ( mi-am facut de cap de Sf Ioan- tata si socrul meu sunt Ioan)!!!!

ora 8: un mar imens
ora 12: salata de varza
ora 16: 2 mandarine
ora 17: salata: varza, telina, foarte putine paste integrale.

Sa nu ziceti ca am mancat putin ca nu stiti cat e portia mea de salata.

Stoina, tot ce vrei tu sa ti se implineasca si sa ramani la fel de vesela si optimista pana la adanci batraneti!!

Pupaceli la toata lumea!!

+Quote Post

685 Pages V  « < 565 566 567 568 569 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 04:08 PM