IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 568 569 570 571 572 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Jan 10 2008, 01:35 PM
Post #5691

Musafir

Nimphe, m-au super distrat posturile tale. Radeam de una singura. Felicitari sotului tau pentru realizare!
Doftoreaso, zici ca esti proaspata montignaca. Toata ziua buna ziua o intrebi pe kalua de una de alta. Adica tu, dupa un an si ceva de Monti n-ai invatat niste reguli? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Stoinici, distractie placuta! Fetelor sa va uitati la bradul Irinicai, sa vedeti ce minunatie. Papusa aia alba din varf a facut-o ea si i-a pus aripi de inger, dar nu se vad in poza.
Eu, se pare ca nu-s atat de decisa sa ma tin de Monti. Cred ca si cantarul e de vina. Azi arata 62.9, dupa ieri, cand am mancat o felie de tort.
Aseara am mancat struguri fara samburi, care au fost excesiv de dulci, un mar si niste migdale. M-au cam lesinat strugurii aia.
Azi:
D: iaurt cu fulgi de grau
P: ciorba de pui (doar zeama); lasagna (neconforma) cu salata de varza si muraturi
In restul zilei, voi manca doar fructe, ca sa ma degresez.
Tyna, felicitari si sa nu renunti. Eu am slabit 22 de kg, doftoreasa 18, stoina si irinici in jur 12-13 (poate chiar mai mult) si toata mancam bine, nu facem foamea. Acum, eu incerc sa ma mentin si credeti-ma ca desi nu se vad pe cantar abaterile, nu ma simt bine, cand bag prea multe prostii in mine. Asa ca optez clar pentru o alimentatie sanatoasa, adica Monti. Am mai spus pe aici, ca de cand cu acest regim mi s-au rezolvat si problemele de stomac (gastro-duodenita). Am dat doar cateva exemple vis-a-vis de Monti.
Pesca, o sambata placuta si spor la cumparaturi tuturor! Si la noi sunt reduceri, dar n-am apucat sa dau o raita prin magazine.

This post has been edited by roxanica10: Jan 10 2008, 01:38 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Girl on the moon
post Jan 10 2008, 01:52 PM
Post #5692

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,938

Dragelor,

Intreb aici din nou caci ma gandesc ca poate nu ati vazut intreabarea mea de la celalalt topic Montignac : retetele de slabire de pe pagina elady (http://www.elady.ro/articole/Retete-de-slabire/)se pot folosi toate pentru dieta Montignac?

Mersic pentru raspuns! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Mai pot face si aici un apel : cine are cartile MM mi le poate trimite si mie pe email? Adresa am dat-o deja la celalalt topic MM de la Sanatate, Dieta, etc

This post has been edited by Girl on the moon: Jan 10 2008, 02:46 PM

+Quote Post
pescarush
post Jan 10 2008, 02:27 PM
Post #5693

Musafir

girl, nu cred ca are nimeni timp sa treaca prin toate retetele Monti de pe site. trebuie sa stii principiile Monti, si atunci iti dai seama daca sunt conforme sau nu. vezi la la gastronomie sunt topicuri cu retete Monti. alea sunt conforme, toate (nu stiu daca la astea te refereai sau mai sunt si altele).

gagici, declar 1 kg pierdut! gasitorul... poate sa-l pastreze, daca are nevoie de el (daca nu, sa nu mi-l returneze). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
meniul meu de aseara a suferit "a slightly change", adica eu doar am visat ca am varza acasa. asa ca, am mancat ton din conserva in ulei de masline cu ceapa rosie, ardei si masline (la ora 4:30)
seara am mai mancat zmeura si blueberries. ieri am mancat tot la 2-3 ore! clar, nu m-am saturat la pranz, asa patesc daca nu mananc un pranz consistent.
pe azi mi-am propus:

ora 6 - am gustat o bucatica de carnati cu ardei, in timp ce faceam pachetele copiilor.
D - lapte cu fulgi de ovaz, germeni de grau si niste fructe uscate
ora 11 - un mar
P - spanac cu ficatei la cuptor. mi-am adus si muraturi, ca e cam putin spanacul ala.
C - probabil branza cu rosii si ardei, ca iar voi fi pe fuga.

mai ce disciplinata sunt! nu-mi vine sa cred. la mine, mai greu e pana intru la disciplina, altfel sunt un soldat bun. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

edit: rox si irinica, am vazut bradutul. este superb!

+Quote Post
irinica
post Jan 10 2008, 08:39 PM
Post #5694

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Stoino, petrecere super faina!!!

Azi: ora 10: o portocala
ora 13: salata: varza, masline, telina, piept de pui gratar. Multaaaa!
Mi-am luat si eu branza milli cu grasime putina dar..nu imi place deloc , am sa o pun in salata cumva, vad eu, ca nu merge nici cu iaurt ...bleah.
ora 18: ciorba de vita ..acrita cu bors de putina si...nu e tocmai conform .

Va pup!

+Quote Post
dr_wise
post Jan 10 2008, 09:12 PM
Post #5695

Musafir

Salutare, natiune!!!
Deci, s-o luam de la pa'sopt incoace....
- at -nimphe: ai zis, gata, am retinut! Sa stii ca nu uit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc! Sa fiu sincera, cand l-am cunoscut pe amore puro, prima data m-am indragostit de el, dar dupa ce am descoperit zaibarul(adus de taticul lui, intr-o vizita de "curtoazie" la Galati...btw, vi s-a intamplat sa vedeti un parinte ca vine la facultate sa-si verifice odrasla cate absente are?! asa facea socru-meu, stia el ce stia....), ce mai, m-am indragostit de vinul asta! E suuuuuuuuuper! Nero d'Avola e ceai de musetel pe langa el!
- at -kalua: merci mult, aveam oarece indoieli. Pana la urma am mancat "Fagarasul" ala ca desert in seara asta, sa scap de-o grija, dupa peste gratar. Dar l-am mancat in varianta mea, adica si cu putina telemea de oaie si mozzarella....cu rosie, ardei capia si castravete, bineinteles! Acum beau apa en gross!
- at -tyna: gata, am sunat la sala, e deschisa incepand de luni/07.01.08. Le-am mustruluit o militzara, au recunoscut spasite ca s-au destrabalat in vacanta, iar cand le-am zis ca ma omoara mustrarile dupa Sarbatori, au completat "toate sunt pline de mustrari"...in concluzie, pregateste-te pt sambata dimineata! Esti invitata mea!!!
- at -stoina: distractie placuta la Sucevita! Sa stii ca m-ai facut curioasa; mi-am propus sa-mi petrec un concediu in zona aia. N-am mai fost pe acolo din clasa a IV-a.
- at -roxy: draguto, m-am hotarat sa tin faza I cu strictete, fara sa calc stramb, asa, ca sa vad ce se intampla, scap de kg alea nesuferite, sau nu?! Din cauza asta o intreb pe kalua, sa fiu sigura ca n-o dau in bara unde am nelamuriri.
- at -pescarush: bravo domle, tot cele mai slabe scapa de kg suplimentare! E drept?
Acum prestez la un gem de gutui si mere, in varianta MM/faza I, adica fara indulcitor. I-am adaugat putina scotisoara si o esenta de vanilie.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 11 2008, 09:44 AM
Post #5696

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(dr_wise @ Jan 10 2008, 09:12 PM) *
- at -nimphe: ai zis, gata, am retinut! Sa stii ca nu uit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc! Sa fiu sincera, cand l-am cunoscut pe amore puro, prima data m-am indragostit de el, dar dupa ce am descoperit zaibarul(adus de taticul lui, intr-o vizita de "curtoazie" la Galati...btw, vi s-a intamplat sa vedeti un parinte ca vine la facultate sa-si verifice odrasla cate absente are?! asa facea socru-meu, stia el ce stia....), ce mai, m-am indragostit de vinul asta! E suuuuuuuuuper! Nero d'Avola e ceai de musetel pe langa el!

Acum prestez la un gem de gutui si mere, in varianta MM/faza I, adica fara indulcitor. I-am adaugat putina scotisoara si o esenta de vanilie.

Da, am promis, ma tin de promisiune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa fie un motiv in plus sa dai prin Bucurestii vechi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I-am spus sotului meu de pasiunea ta si a zis ca la Segarcea (tot in zona Dabulenilor) se fac cele mai bune si scumpe vinuri din tara. Ia vezi cu cine vorbesti...poate poate iese ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu nu am probs cu dulciurile, ci cu saraturile (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Adica mi-e greu fara rontz de chips, popcorn, seminte, migdale etc. Ma rog, la alea total interzise renunt, dar la celelalte mi-e greu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sapt asta a fost de acomodare, incet incet intru in ritm sustinut de faza 1.

Meniul de azi:
MD: 3 wasa 24% cu zacusca
P: ficatei, ciuperci la cuptor si 1 ardei capia
C: ies cu fetele la un restaurant pescaresc, deci va fi peste.

In we ma odihnesc dupa prima sapt de serv, care m-a cam obosit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Va pup, sa aveti un we plin!

+Quote Post
dr_wise
post Jan 11 2008, 01:00 PM
Post #5697

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) adica telea, returnam una buc amore puro la mama lui si luam una buc sot nou, made in Segarcea...buna treaba!!!! Imi recomanda iubitul tau pe cineva anume de acolo, cu multa vie de zaibar ca zestre? Mamaaaaaa, ma fac "vinareasa" (exista cuvantul asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...nu cred..).
Sa va spun ce-am mancat de dim si fuse al naibii de bun" paine filosofala taiata in 2buc si prajita in toaster, cu gem de gutui "de casa", fara indulcitor, si lapte cald. Apoi o cana de cafea cu lapte. Buuuuuuuuuuuuuun de bun!

This post has been edited by dr_wise: Jan 11 2008, 01:01 PM

+Quote Post
pescarush
post Jan 11 2008, 02:21 PM
Post #5698

Musafir

nimphe, la mine nu merge cu "perioade de acomodare". eu am nevoie de un soc, sa ma trezesc la realitate. altfel, o lalaiesc si o mica abatere aici, una dincolo.... si se strang.
incearca sa nu tii in casa nimic ce crezi ca e tentant pentru tine (la tine ar trebui sa fie mai usor, ca n-ai copii) si daca nu mananci cateva zile, ai sa vezi ca-ti trec si poftele.
doctore, mersi. acum, ca sunt "mimoza pudica" vorba ta, scap de kg usor.
meniul meu pe azi:
D - grapefruit, pauza mere rase cu scortisoara, fulgi de ovaz si germeni de grau, un ceai verde
P - conopida la cuptor, pe care am pus niste resturi de branza Brie si mozzarella si chedar razuite, muraturi si jalapeno (un soi de ardei iute) umplut cu feta (sa vad ce-o fi de el - sper sa nu fie iute tare)
C - pestisori (nu stiu cum se cheama) prajiti probabil in faina de naut, mujdei de usturoi si salata.

diseara avem program de patinaj "artistic", e seara organizata de scoala lui fiu-meu.
sa aveti un week-end placut si fara abateri. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

p.s. si eu vreau zaibar! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 11 2008, 02:37 PM
Post #5699

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(dr_wise @ Jan 11 2008, 01:00 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) adica telea, returnam una buc amore puro la mama lui si luam una buc sot nou, made in Segarcea...buna treaba!!!! Imi recomanda iubitul tau pe cineva anume de acolo, cu multa vie de zaibar ca zestre? Mamaaaaaa, ma fac "vinareasa" (exista cuvantul asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...nu cred..).

Nu, doamne fereste, cum sa-ti skimbi amore puro pt un vin??? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nop, doar sa dai o fuga sau sa-ti rogi neamurile sa treaca pe la Segarcea, ca e aproape.

QUOTE(pescarush @ Jan 11 2008, 02:21 PM) *
nimphe, la mine nu merge cu "perioade de acomodare". eu am nevoie de un soc, sa ma trezesc la realitate. altfel, o lalaiesc si o mica abatere aici, una dincolo.... si se strang.
incearca sa nu tii in casa nimic ce crezi ca e tentant pentru tine (la tine ar trebui sa fie mai usor, ca n-ai copii) si daca nu mananci cateva zile, ai sa vezi ca-ti trec si poftele.

p.s. si eu vreau zaibar! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Acasa n-am nik neconform, tentatiile apar la serv. In primele zile a fost greu, dar de 3 zile n-am mai gresit cu nik. Nici la serv, nici acasa.
Azi, la pranz, lumea si-a comandat mancare la catering. Evident, toata lumea cu cartofi si paste...sport national (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu ficatei si ciuperci cu ardei, cum am programat.

Deja m-am obishnuit, nu mi-e greu.
Si sper sa nu ma urc pe cantar prea des (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Din pacate tie n-am cum sa-ti dau zaibar (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Doar daca ne faci o vizita. Sau, cand venim in Cad. Ti-am zis ca e posibil sa venim in Ontario?

+Quote Post
kalua
post Jan 11 2008, 03:19 PM
Post #5700

Musafir

Pesca, am facut eu ieri un curry de om lenes (mi-am adus din Sri Lanka o pasta conforma pentru curry peste care se pune numai apa) si-a iesit foarte bun, dar iute de numa. Mie-mi place iuteala, dar nu de-aia de sa scoti flacari pe gura si nas si asta cam asa era. Mr. kalua a mancat in schimb doua portii, ceea ce se-ntampla o data-n an.

+Quote Post

685 Pages V  « < 568 569 570 571 572 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 06:55 PM