IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Dec 13 2006, 03:56 PM
Post #571

Musafir

te inteleg, hanah cu salatele astea.
si aici sunt mai scumpe legumele (mai ales daca sunt si organice) decat carnea.
dar m-am obisnuit si cu asta.
asta e doar socul de inceput, dupa ce am fost obisnuiti atatia ani cu legumele din gradinile taranilor, care intr-adevar erau foarte ieftine. dar se pare ca incet-incet, trebuie sa ne luam gandul de la ele.

eu mananc azi:
D - cafeluta, 2 clementine, apoi ovaz cu gem conform
P - crackers de secara cu pasta de avocado, un cocktail de legume
C - mi-a dat roxanica o idee cu tocanita aia de ciuperci, cred ca imi cumpar ciuperci azi

roxanico, eu pun numai ulei de masline in salate si n-am simtit sa miroasa urat. are intr-adevar alt gust decat cel cu care eram obisnuite inainte, dar acum mi se pare mai bun!

leea, de cateva zile ma gandesc tot la salata aia macedoneana de vinetele. cred ca maine seara ii vine randul. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Dec 13 2006, 04:02 PM
Post #572

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Blu, vei fi uimita sa gasesti acolo numai mancaruri conforme. Toate specialitatile lor sunt ok daca eviti lipia. Si daca ai all inclusie sigur ai bufet de unde sa-ti alegi meniul. Nu-ti face planuri de calcat stramb ca nu va fi cazul. Poate doar cu dulciurile...

+Quote Post
pescarush
post Dec 13 2006, 04:27 PM
Post #573

Musafir

blu, sa nu exageram!
ai grija ca dupa o saptamana de concediu te poti intoarce cu 2-3 kg in plus!
e-adevarat ca muncim mult si meritam concediile astea, dar sa nu se rasfranga apoi tot asupra noastra.
si apoi, poti avea un concediu minunat si cu amintiri (chiar mai) placute daca nu dai iama in mancare. concentreaza-te pe ce ai de vizitat (si asteptam poze).
nu zice nimeni sa nu gusti cate un pic din ce ti se pare interesant. ai grija ca au mult cus-cus in bucataria lor si nu e conform.
si ala are dreptate, daca e AI, la bufet gasesti multe alimente conforme.

+Quote Post
roxanica10
post Dec 14 2006, 01:33 PM
Post #574

Musafir

Oau...s-au mai scris ceva mesaje de ieri. Imi place acest topic, ca-i unul activ...si sper sa-l mentinem asa.
Ramasesem la pranz ieri...am mancat pulpe de pui la gratar (ca nu mai am gasit piept) cu salata de varza murata si seara mi-am facut ciupercutze pe gratar simple, am pus decat un pic de sare. Cred ca am voie la faza 1 si putina margarina...dar sunt gustoase si fara.

Azi dimineatza am mai mancat din salata de fructe de ieri. Si eu am mai dat 500 g jos. Daca fac un bilant pana acum am pierdut 3,5 kg...nu-i rau deloc...in aproape 2 sapt. Si mie mi-e frica, ca si lui blu-dea de perioade de stagnare, dar sper sa nu apara prea rapid. Te compatimesc...dar sa speram ca ai depasit obstacolul. Si eu plec din tara de sarbatori...dar sunt decisa sa nu gust nici macar cozonac. Nu merg prea departe de Romania (in Slovacia) si sper sa pot gasi mancare conform.

Pescarush o sa incerc sa ma obisnuiesc cu gustul uleiului de masline, pt ca-i mult mai sanatos. In weekend vreau sa incerc chiftelutzele de ton pe care le-am luat de la kalua parca. Apropo fetelor, eu nu am decat prima carte a lui Monti. Va multumec anticipat.

O zi buna! Ma duc sa iau pranzul...sper sa aiba piept de pui de data asta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Ala80
post Dec 14 2006, 02:25 PM
Post #575

Oli, Popeye's babe

Ti-am trimis eu ultima carte+colectia mea de retete monti. Sterge adresa de mail postata mai sus. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Dec 14 2006, 02:35 PM
Post #576

Musafir

Multumesc mult 'ala' (Alexandra). Am primit. M-am conformat cu stersul adresei. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Dec 14 2006, 07:12 PM
Post #577

Musafir

eu mananc azi:

D - cafeluta, 2 clementine, apoi muesli cu lapte, ceai verde
P - fasole pastai cu cabanos
C - daca am timp imi fac niste chiftelute de ton, daca nu, o salata in care pun ton sau branza

+Quote Post
roxanica10
post Dec 15 2006, 02:44 PM
Post #578

Musafir

Ieri:

P: supa de pui cu galuste (n-am mancat decat f putin din galuste...pt ca nu eram sigura ca am voie); cand am venit de la masa am vazut ca nu trebuia sa mananc pt ca are IG 60; piept de pui cu salata de varza murata
C: piept de pui cu salata de varza murata

Azi:

D: 2 mandarine si un grapefruit
P: piept de pui cu salata de varza (alba+rosie)
C: voi manca cred tot piept de pui (inca nu-mi displace)

Va doresc un weekend cat mai placut si odihnitor...pt ca incepe agitatia sarbatorilor. Maine ma duc sa-mi caut iaurt cu 0%grasimi si fulgi de cereale conform.

+Quote Post
Ala80
post Dec 15 2006, 03:03 PM
Post #579

Oli, Popeye's babe

in afara de micul dejun care e cam neconform, in rest sunt foarte cumintica de cateva zile (ptiuuuu sa nu ma deochi)

ieri si azi la fel:
p-gratar de pui cu varza calita
c-o salata
...si mai pap cioco milka diet

+Quote Post
pescarush
post Dec 15 2006, 06:20 PM
Post #580

Musafir

eu mananc azi:

D - muesli cu lapte
P - avem Ladies Christmas Lunch, la restaurantul mandarin. cu mancatul conform nu-mi fac probleme... pana la desert. si mai e si bufet all you can eat. asa ca, putine sanse sa nu gust si ceva dulce. am sa incerc doar sa gust.
C - (daca-mi va mai trebui) salata de paste cu ton, ramasa de aseara

tuturor un week-end placut! al meu va fi foarte incarcat. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th May 2025 - 09:19 PM