![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, nici eu nu pot manca daca e prea iute. imi place picant, dar nu prea iute. in schimb al meu... ca si al tau. daca se poate, pana ii ies ochii ca la melc.
wow, nimphe. that's good news! te-astept cu zaibarul! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si, daca-ti face placere, te introduc si in grupul nostru de duamne. toate niste ladies (cam nebune, ce-i drept). (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) of, stiu cum e cu tentatiile la servici. multa vointa avem nevoie. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Mai fetelor, abia ma linistii cu Nero D'Avola si acum ma puneti sa alerg dupa zaibar?? Ideea e ca Nero am gasit da' zaibar...slabe sanse...
E greu cu zilele de acomodare, dar Pescarush are dreptate, nu trebuie sa ne pacalim si sa ne ascundem dupa deget! Nici o zi de acomodare , nimic! Azi; ora 9: 2 portocale ora 15: salata de varza cu pulpe de pui Mai pe seara nu stiu, ori o salta ( daca ma chef sa o fac) ori o portocala Va imbratisez! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
irinica, daca tu mai ai o sansa sa gasesti zaibar... la mine nici nu poate fi vorba. doar daca ma rog sa ajunga nimphe cat mai repede pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
la mine a intervenit o schimbare neasteptata de planuri si am plecat la lunch cu colegele. dar am fost cuminte si am luat pulpa de pui rotisat cu salata greceasca (fara dressing). |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, puteti vorbi de zaibar si Nero d'Avola cat vreti, ca eu n-am treaba cu ele. Adica daca nu am gustat de nici unul, de unde sa stiu eu ca-s tentante?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Revenind la oitele noastre, am mancat azi la cantina o mancare de varza (din varza acra) dupa care-am baut multa apa + fasole batuta cu gogonele. Evident ca m-am umflat ca un balon, dupa un asemenea pranz. Pe seara am iesit si eu cu o prietena la un pahar de vorba si m-am simtit tare bine. Ma bucur c-a venit weekendul peste noi si am atatea planuri marete. Sa vedem cate se vor si concretiza. La capitolul gatit planuiesc niste: tocinei de dovlecei, ciorba de fasole cu afumatura si poate o salata de naut cu maioneza. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat asa:
d - 2 painici filosofale cu gem gutui (fara indulcitor), lapte, cafea cu lapte ceai verde cu ierburi mentolate p - 1 rosie + 1 ardei capia + 1 pulpa pui la rotisor ceai verde cu vanilie si lamaie 2 portocale inainte de baia de seara (1 ora!) s - macrou gratar cu lamaie + ceapa rosie + 2 ardei capia; desert smantana (3 linguri) cu putina telemea de oaie Acum beau apa la greu, fiindca fuse telemeaua prea sarata. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut in seara asta o inventie italiano-romaneasca de-o sa ma caute italienii sa le dau patentu'.
Am facut mamaliga pentru panelle, am uns-o pe-o tava de aragaz, cand s-a racit am prajit-o. Data viitoare nu o voi mai praji. Intre timp am prajit niste carnati. Apoi am pus intr-o oala un strat de panelle, apoi formaggio conciato si carnati, iar panelle si tot asa. La sfarsit am turnat niste oua si-am dat la cuptor, cum se face la taci si-nghite. A iesit o nebunie de iarna, care se mananca neaparat cu muraturi. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
Neata fetelor,
Eu sunt tare bucuroasa azi pentru ca am constatat ca am reusit sa scap de unul din cele doua kg pe care le-am pus de sarbatori. Am reusit sa slabesc respectand in mare principiile Monti, pentru ca am avut si unele mici abateri. dar rezultatul este mai mult decat incurajator. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Diseara cred ca imi fac corbita de legume dupa sfaturile voastre. Va pup |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saluti!
Mie-mi vine sa ma urc pe pereti de plictiseala, nu-mi gasesc deloc locul in casa!!! Amore puro e la Buc, recupereaza ziua de 24.12, fiu-meu e la biliard cu prietenii, iar eu bantui prin casa precum un vampir si nu stiu ce sa fac! Am incercat sa dorm, s-a apucat unul sa baraie cu bormasina peretii! Hai sa pun meniul de astazi, pana nu mor de plictiseala: d - finn crisp cu gem gutui, o cana cu lapte, cafea cu lapte sport + apa plata + shopping p - bors de vita, rosie + ardei capia + telemea + ceapa rosie + urda somn agitat 17:00: fructe: para + portocale + cateva bobite de struguri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Acum ma uit ca curca-n lemne la PC si ma gandesc ce sa fac?!!! Mdaaaa, ma duc sa strang bradutul! This post has been edited by dr_wise: Jan 12 2008, 06:25 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Doctore abia astept sa creasca copiii mei, sa mearga barbatul la servici si eu sa stau acasa sa mor de plictiseala. Te invidiez, sincer! Eu ziceam ca de sarbatori o sa ii alung pe ai mei o zi de acasa si o stau sa lenevesc o zi intreaga, sa nu ma intrebe nimeni nimic, sa nu vrea de la mine nimeni, nimic. Dar nu a fost asa. de craciun m-am simtit cumlit de rau , apoi a trebuit sa merg la munca iar pe 1, 2, 3 ianuaria am fost in vizite sau am avut musafiri asa ca...astept Pastele, poate voireusi!
De cateva zile reusesc sa mananc conform si imi este tare bine , numai ca azi am mancat o bucata de coicolata la servici. Am avut multa treaba si am stat pana tarziu si nu aveam nimic de mancare la mine fiindca eu ziceam ca pe la ora 14 voi fi acasa. ora 8: omleta: 3 oua, ceapa, brocoli, iaurt ora 15: ciocolata ora18: cascaval, pui la gratar, 2 rosii Duminica placuta si fericita!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Si eu am avut o sambata linistita. M-am trezit pe la 9, am mancat ceva apoi m-am pus sa citesc o carte (Singur sub dus de Dan Chisu). Si m-a apucat iar somnul, asa ca am bagat nasul in perna si nu l-am mai scos decat pe la 13.30.
Atunci ne-am ridicat din pat si eu si barbatu-meu, am mancat ceva si am plecat sa ne plimbam in parc. Era f frumos, dar cam frig. Am facut si cateva cumparaturi, apoi ne-am dus la un restaurant. Acu am ajuns acasa si avem program de voie. Maine la fel. Meniul de azi: MD: branza de vaci cu smantana si 2 wasa 24% P: supa de legume C: ciorba de burta si o salata maaaaare de varza. Intrebare: in faza 1 stricta nu e voie nici cioco cu 99%? ca mi-am luat 2 din Austria si ma batea gandul sa vad cum sunt (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa va zic si voua ceva, nush daca e locul aici, dar cum ne-am obishnuit sa impartasim aici si meniul si altele, sper sa nu se supere moderatorul pe mine prea tare (Kalua ,(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) Nush daca ati auzit de nutrtionista aia care le-a slabit, printre multe alte VIP-uri d epe la noi, pe Teo si Raduleasca...Mihaela Bilic. A scos de curand o carte (Mananc, deci ma abtin...sau asa ceva... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) Si cateva prietene, colege ma intrebau daca i-am citit cartea, ca lor li s epare interesanta... Zic sa vad si eu ce e de capul asteia si dau un search pe net dupa ce a scris. Nu va spun, e varza!! Se contrazice in multe chestiuni, zice ca ai voie nush ce si in paragraful urmator zice ca NU ai voie!! Apoi, imprumuta niste teorii de-ale lui Monti, pe care le combate mai apoi complet aiurea... In fine, mi se pare departe de a fi un model pt acele persoane care au apucat sa citeasca Monti, mai ales pt cele care au si tinut regimul dupa el. Asadar, concluzia mea e ca Monti rules! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Va pup, seara frumoasa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 06:56 PM |
|