![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Dr_wise, cat am fost in vacanta de iarna, nu am mai mancat seara, si nu am slabit deloc. Dar eu stiu, poate la tine merge!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Ciao fetelor!
Sunt si eu noua printre montignace... Am inceput oficial de azi, desi sunt convinsa ca voi mai avea intrebari multe...desi am studiat cat am putut de mult tot ceea ce s-a discutat aici pe forum. MD: cafea deca, putina omleta P:niste caise uscate si muuulta apa C: un picior de pui cu niste ciuperci pregatite de ieri seara |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Dr. Wise incearca sa manaci un grapefruit (cojit de pielita aia e chiar gustos) seara ca dupa ala ti se taie toata pofta de mancare.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) precis!!!! Mie nu-mi place gustul amar nici sa ma impusti!!!! Cred ca daca mananc un grapefruit seara, imi trece si chefu' de viata, si ala de sex! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si la mine la fel de precis! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici eu nu pot sa mananc numai fructe seara si nici n-am spus sa nu mananci nica seara, bre! O salata asa cum iti faci tu, cu de toate plus ton sau niste pastrama sau piept de pasare afumat, fara desertul tau de seara.
Girl on the moon, trebuie sa te inveti sa mananci salate (cu cat mai multa cu atat mai bine) la mesele lipido-proteice, adica la micul dejun si la cina de azi. Masa de pranz nu e ideala. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) apai chiar asa rau Dr.Wise atunci nu-i bun grapefruit-ul.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) girl and join the club!
incearca sa mananci la pranz consistent, ca sa poti manca mai usor la cina. (nu chiar grapefruit, ca ai vazut ce pateste doctora noastra (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) si mai strecoara cate un MD glucidic, tocmai i-am spus si la nimphe, zilele trecute. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Gata, intru si eu in clubul "fetelor cuminti", adica faza I strict (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
Ma tinea agatata un tort cu cioco care se taraste prin frigider de cateva zile, dar gata, mai e doar o bucatica si s-o indura cineva de ea... Deci, azi : MD : kiwi, mandarina, portocala, cafea decof cu lapte 0%, mai tarziu fulgi de ovaz si germeni de griu cu iaurt usurel P : caltabos, branza, masline ( putin din fiecare ), ciorba de burta C : cod prajit in faina de naut cu muuulta lamaie, un pic de cascaval afumat, ardei capia, si... bineinteles ca am dat-o-n bara cu o bucatica de tort (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dar gata, am zis ! (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Dottore, sunt pe aproape de tine cu kilele, bat spre 74,5...punem de-o intrecere Monti ? Eu cred ca daca reusesc sa scad sub 70 pana-n primavara sunt cea mai fericita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Punem draguto, de ce nu? Da' tare mi-e frica ca raman de caruta si pe urma ma demoralizez cumplit.
Sa va spun...am fost la endo, mi-a dat el o schema de tratament, poate poate apare si probl lunara in curand pe ecrane, il intreb "si eu cu cine votez pana apare, am acoperire in caz de ceva....nu, zice!" Hatz! Am incurcat-o! Cica sa-mi scada din cant de hormoni si sa trec la sterilet.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) i-am zis ca negociem treaba cu hormoni mai putini si sterilet pana cand se fac 50 de ani si, cine stie, cine mai are nevoie de sterilet dupa?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Anyway, noi sa fim sanatoase, ca belelele curg... Deci, de la nea dr am plecat la Kaufland, ca era la o aruncatura de batz, sa-mi clatesc ochii...mi i-am clatit pana se facu 20:45! Am cumparat un grapefruit cu ganduri curate, sa-l mananc cand ajung acasa, dar ce sa vezi, am ajuns acasa si mi s-a facut pofta de pate vegetal. L-am mancat pe nerasuflate cu un ardei capia si o ceapa mica, la care am mai adaugat 3 cremvursti Cris-Tim. Gata, m-am spovedit! Iar am mancat ca o vacuta si nu stiu cand voi mai slabi!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Poate dupa ce-mi pun sterilet.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Hello dragelor!
P: piept de pui cu mega-salata mixta 2 mandarine, niste smochine C: 2 bucatele infime de carnitza de porc+o lingura ciuperci sote+ pepene rosu murat( am gresit cu pepenele murat???) Doctoreaso, zi cum ai facut gemu asa, simplu, fara nik? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 10:08 PM |
|