![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
simplu: 2 gutui + 2 mere + putina scortisoara + 1 esenta vanilie dr oetcker + 1 pahar apa: fierte pana cand scade apa...si gata.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Si se tine la frigider banui, nu?
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
egzact!...si se consuma cat ai zice "peste" adica in max o sapt, fiindca incepe sa fermenteze.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Multumesc iubita! Pup!Noapte buna!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) somn usor!
This post has been edited by dr_wise: Jan 15 2008, 12:36 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata,
Eu ma tin cuminte in continuare si asa sper sa raman. Meniul de azi: MD: lapte cu ovaz P: linte cu smantana, piept de pui si o bucatica de muschiulet de porc a la Cosimo si un ardei C: ciorbe de porc ardeleneasca Sa stiti ca si eu am 74,2 kg (e secret national, aveti maaare grija sa nu ziceti la nimeni, ca mor de rusine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), deci ma bag si eu la intrecere (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Imi vine sa ma cantaresc zi de zi, dar stiu c anu slabesc asa usor si mi-e teama sa nu fiu dezamagita. Asa ca incerc sa ma cantaresc doar o data pe saptamana. Va pup, o zi faina!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu s-ar putea sa imbrac la sfarsit de saptamana costumul de baie (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Mi-am carat azi cu mine la serviciu salata de morcovi facuta aseara. N-am mai dres-o cu iaurt, ci numai cu suc de lamaie si ulei de masline. Si niste San Daniele dumnezeiasca plus un salamior italienesc pe care-l voi manca in premiera. Dintr-asta mi-am adus numai 2-3 felii, ca-i mai gras decat sunca. Mai am doua mere. Deseara cred ca fac niste linte rosie si un ochi la ea, cu muraturi conforme pe langa. Lui Mr. kalua i-oi praji si niste carnati si gata. Am o gramada de treburi de facut seara acasa si n-o sa am timp saptamana asta de gatit mare lucru, trebuie sa ma gandesc ce merge repede si nu-i gras, fara sa fie o masa glucidica. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Buna dimineata tuturor!
Cine imi spune si mie cu ce am gresit la micul dejun? Am papat asa: 3 feliute subtiri de Finn Crisp pe care am pus cate o bucatica de cascaval si cate o bucatica de sunca dietetica. Le-am bagat putin la microunde ca sa fie calde si le-am stropit la urma cu doua guri de cafea....ah, si un iaurt dietetic... Pe la vreo 10 am sa beau o deca, iar la pranz atac o salata mare...sa vad ce-mi ofera cantina... Sa aveti o zi minunata! : (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Finn Crispul e glucidic, deci a nu se combina cu grasimi (cascaval, sunca) la faza 1. Finn Crispul il poti manca doar cu iaurt sau branza cu grasimi pana-n 1%, gem conform, legume.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nu am dec;larat-o la meniul de azi, asa ca o declar acum:
11.30: o mandarina bunaaaaaaaaaaa Eu mi-am programat gustari de fructe la 11.00 si/ sau 17.00, in functie de cat de foame imi e sau cat de tarziu ajung acasa. O zi faina sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 10:09 PM |
|