![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Kalua, pepenele rosu murat ...cum e ?
D: mere rase cu ovaz si scortisoara. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...depinde si de care finn crisp ai luat, ca sa nu fie raul prea mare. Alege-l doar pe cel cu 21% fibre, celelalte variante din Ro sunt de ocolit (14, 17, 19%).
Meniul meu (propunere): d - 2 painici filosofale prajite in toaster, cu gem gutui, o cana lapte 0.1% gr, o cafea cu lapte ceai verde mentolat p - salata din: salata verde, castravete, rosie, ardei capia rosu, ou, sunca Praga, ulei masline, zeama lamaie (am uitat sa-i pun ceapa!) ceai s - piept de pui gratar cu mozzarella, sunca Praga si felii de rosii si ardei deasupra, salat de cruditati; mai tarziu 2 mere This post has been edited by dr_wise: Jan 15 2008, 11:51 AM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Dr Wise,
E un finn crisp light...am sa ma uit diseara sa vad exact procentajul. Ma chinui sa gasesc in tara asta numita Belgia fainurile pe care le folositi voi la prepararea diferitelor mancaruri si nici ca am succes, iar cei din RO care vand online astfel de produse nu onoreaza comenzi si in strainatate... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Girl, incearca la Plafar (magazin naturist sau cum s-o numi acolo) si la magazin cu produse asiatice sa vezi care-i treaba cu fainile.
Singurii pesmeti care merg combinati cu grasimi sunt Wasa de-aia cu 24% tarate in ei. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Sint perseverenta, nu ma las! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Pepenele rosu murat e interzis?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca da, dar nu bag mana-n foc. Si n-are niciun rost sa-i intrebam pe oamenii de la editura ca pe la ei nu se mananca asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc mult! Aseara am fost in vizita, de-aia aveam meniul ala cu carne de porc(eu nu prea cumpar porc) si muratura a fost o nebunie iar eu n-am pepeni murati anu asta si cu toate riscurile, am bagat vreo 2 felii.
Am papat 2 snitele din piept de pui in faina de naut.Buneeee! Later pap si salata care trb sa insoteasca snitelul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) stoina, dezvirgineaza-le suculetele gastrice francezilor! Baga intrebarea cu pepenele murat pe site-ul MM, sa le pice alora plombele! Intreaba-i si de ciorba de potroace si de "adidasi", sa li se viruseze creierasul de tat!!!...merg cu pepene murat....
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu sunt cuminte in continuare. azi mananc:
D - jumatate de grapefruit, pauza, cereale cu lapte ora 11 - un mar P - tocanita de vitel cu okra C - inca nu stiu, probabil o salata langa svaiter (mi-e pofta de svaiter). |
|
|
![]()
|
|
Daca nu stiu despre ce e vb degeaba incercam noi sa-i intrebam, Doctoreaso.
Astazi le-am gatit alor mei orez salbatic cu brocolli si snitele cu naut +salatoi mixt. Eu pap salata cu snitele acusica si diseara salata c-o brinza, ceva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 11:30 PM |
|