![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Este gem fara zahar, fara indulcitori sau cel mai bine prepara-l singura, Nimfe!Asta vreau si eu sa fac, mi-am cumparat gutui ptr asta.
Prin jurul prinzului am luat o gustare: 2 minole. P(spre seara) un snitel piept pui cu faina naut cu 3 felii de mozzarella si ardei copti. Ma pun pe gatit acum.Fac budinca din carne de vita, mazare cu pui si maine dim niste naut cu telemea la cuptor(reteta Kalua). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele, la mazare puneti faina de naut au ba? (IMG:style_emoticons/default/bugalert.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoina, eu nu pun. eu o fac cu ceapa calita si suc de rosii (sau rosii proaspete).
imi place mai mult decat cu smantana. |
|
|
![]()
|
|
Multumesc, Pescarus.In cele din urma, am pus si eu suc de rosii(Marius nu prea agreeaza sucul de rosii) dar a iesit asa bun ca n-a mai spus nik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata! A mai trecut o zi, iar meniul a fost:
d - 2 finn crisp cu gem gutui (l-am terminat), iaurt, cafea cu lapte p - omleta cu sunca Praga si mozzarella, salata de cruditati ceai verde s - mazare cu piept de pui...o felie de urda (mica, mica, in viziunea mea artistica) 21:30 - 2 mere Am scos o punga de vinete din congelator, sa le fac salata (cu maioneza light, maybe) maine dimineata, plus niste carnati pt fasole batuta cu usturoi. Asta va fi tot pt maine. Si cred c-o sa cumpar totusi o gaina d-aia brontozaureasca.... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am facut in seara asta iahnie de fasole pana la urma. Eu o mananc numai cu salata de varza murata, celorlati le prajesc si doua feluri de carnati.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Morning!
Propunere de meniu: d - lapte cu fulgi ovaz, cafea cu lapte ceai verde p - salata de vinete cu 2 painici filozofale, 1 rosie + 1 ardei capia ceai verde s - somon gratar sau midii pane cu salata de cruditati 21:30(sau mai tarziu): 2 mere (granny smith + bot iepure) Azi dim cantarul arata (- 1kg)...sper s-o tina asa...in ceea ce priveste hormonii (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) , cred ca au ajuns pe jos in Dubai...daca-i vedeti, spuneti-le ca-i astept inca la casa lor. Spor la slabit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
edit: Nimphe, ia mai uita-te o data ce scrie pe branza aia, cuvantul wahmilch nu exista. M-am uitat, scrie Kuhmilk. Ce lapte este? Sa trec si eu meniul pe ziua de azi: MD: lapte cu ovaz P: piept de pui la cuptor cu salata de fasole verde si 1 ou fiert C: ciorba de porc Trebuie sa va marturisesc ca nu ma pot abtine s anu ma urc pe cantar zilnic, dimineata, sa vad daca s-a dus macar 1 gram. Ei bine, eu nu-s as anorocoasa ca Wise, la mine nu s-a dus nici macar 1 gram (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) De sapt viit ma apuc de sport si/ sau electrostimulare si sper deci sa ma mai urnesc de la greutatea asta. Acu, va zic sincer, nu cred ca sunt dizgratioasa sau grasa, dar stiu ca as putea sa arat si mai bine daca slabesc. Bine c anu ma mai sitm stresata, linistea asta imi prieste. Aseara am mers la teatru (Iubiri interzise, la National) si m-am umplut sufleteste. A fost ceva deosebit, o recomand celor din Buc cu toata inima! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu cred ca am raportat aici, de regula, la 11 ma apuca foamea, asa ca mananc o mandarina. Azi insa am uitat sa-mi iau, asa ca pana la 13 fac foamea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Va pup, spor in toate cele! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoreaso, cred ca hormonii se vor intoarce spasiti acasa, in Dubai au fost/sunt mari inundatii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ar fi mult mai bine sa mananci pestele ala la gratar seara decat midii pane. Iar painicile se mananca numai dimineata, cat or fi ele de filozofale. Nimphe, Kuhmilch = lapte de vaca. Incearca sa mananci seara cu cat mai putine grasimi, totusi mancare lipido-proteica, poate se urneste acul cantarului in sfarsit. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, kalua! Stiu, dar n-am avut ce sa-mi iau la pachet astazi, in frigiderul meu bate vantul pana deseara, asa ca am ales varianta cea mai "light". Poate merg la cantina totusi, fiindca a venit colega mea la office astazi.
Midii pane nu cred ca am timp sa fac deseara, o sa tropai prin magazine in disperare si cine cand ajung acasa, asa ca voi reveni cu varianta finala de meniu pe la 21:00. Va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 01:10 AM |
|