![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Gata, suratelor, inteles! De preferat, legume cu salata.Doar cind oi merge la crisme si doar daca mi-o fi rupere de foame ma dau la carne slaba(pui, peste)
ASta seara am papat iarasi mazare cu piept de pui. Maine de dim gatesc budinca de carne de vita, gemutzu' si o pseudo lasagnia de dovlecei cu ciuperci.Musai trb sa ma aprovizionez cu verdeturi ptr salata. Hai veniti sa va pupesc, ca tare imi sinteti dragi si taaare ma bazez pe voi, fete destepte! (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Seara buna dragi montigniace .Eu sunt noua in acest domeniu al regimului MM.il tin de Duminica.de atunci am slabit 800de grame iar mama mea ,care tine acelasi regim ,a slabit 1,6 kg. stie cineva de unde e aceasta diferenta?
si acum sa spun ce am mancat azi... MD:juma de grapefruit-pauza-ocafea slaba cu lapte 0,1%si inka cu scortisoara+3 crackeri Misura G1:o portocala P:cotlet de porc la gratar cu salata din rosii,castraveti,ardei gras,ceapa si ridichi cu ulei de masline si suc de lamaie C:crema catifelata de brocoli cu file afumat de macrou am baut apa plata si ceai Astept sfaturi de la voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, bine-ai venit la noi si apor la slabit!
Stiu eu de ce tu ai slabit mai putin decat mama ta: pentru ca fiecare corp reactioneaza altfel. Este enorm 1,6 kg in 5 zile, chiar de bine nu-i. Inka nu este conforma. Misura aia sper sa fie conformi, dar mai bine scrie aici ingredientele ca sa fim sigure ca nu vorbim prostii. Crema cu ce-ai catifelat-? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata,
Posetez si eu meniul posibil pe ziua de azi: MD: un iaurt mare 0% grasime. Am vrut neaparat sa mananc MD glucidic si, cum urasc combinatia iaurt cu fulgi (gem nu am, ca ar fi facut combinatia mai mancabila), am mancat doar asta. Inca nu mi-e foame, dar, daca ma razbeste inainte de 13, o sa mananc 1 sau chiar 2 mandarine la 11. P: salata de fasole verde, piept de pui la cuptor, gogosari si 1 ou fiert tare. C: ciorba de porc. Azi e ultima portie. In we nu stiu daca plec, vremea asta nu ne lasa sa ne decidem. Si daca plec, sper sa fie in regula cu meniul. M-am cantarit si azi...nimik...nicio miscare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Va pup, spor in toate cele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu lipsesc pana luni, dau o fuga sa vad maimutele europene, in Gibraltar. Ma voi stradui sa mananc conform (ma bucur de pe-acum de sunca de Serrano), dar nu bag mana-n foc ca nu voi gusta si altceva. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Sa fiti cuminti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Klaua, have fun acolo!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Kalua, drum bun si sa te intorci sanatoasa!In Gibraltar...ce experienta faina...I-am spus lui Marius (ca te duci sa vezi maimutele...) si el a zis sa vii si-n Romania, ca e plina de maimutze..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )Bag de sama ca-ti duce doru. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua have fun si sper sa ai vreme buna! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, iubitelor!
Vremea cica o sa fie buna, 18-19 grade si soare. |
|
|
![]()
|
|
D: 2 oua cu brinze(mi-am mutat brinzele la MD-urile lipidice, ca taaaare le duc doru)si gogosar, cafea decof,ceai
P: budinca de carne de vita cu varza murata cu morcov C: salata simpla sau fructe? comunic dupa... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 02:54 AM |
|