IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 581 582 583 584 585 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Jan 19 2008, 03:22 PM
Post #5821

Musafir

salutare!
eu nu stiu inca ce pap azi, am intrat numai sa va salut!
am uitat sa scot carne la dezghetat de-aseara, acum am scos-o abia, asa ca nu stiu cand voi manca pranzul, mai ales ca ma duc si la epilat la ora 1.
doctoreaso, suna bine jobul ala, desi numele e cam ciudat: pai ori e procurement, ori buyer, ca e cam acelasi lucru. nu conteaza, sa fie job bun, sa scapi de muraturile tale. lasa sa vezi tu muraturile mele, zici ca sunt desprinse din Ku Klux Klan (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , noroc ca acum s-au obisnuit cu ideea ca mai sunt si emigranti prin zona si sunt deja una de-a lor (nu muratura, bre (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jan 19 2008, 06:37 PM
Post #5822

Musafir

Pesca, te duci la epilat acolo? Ca mie toata lumea care pleaca in State sau Canada imi spune ca renunta la dusul la cosmetica, ca-i prea scump. Apeleaza la epilator sau la lama, desi nu mi se pare deloc indicat. Si nu vorbesc de persoane care castiga putin, ci de unele cu un salariu decent.
Irinici, sa stii ca m-am gandit la tine azi. Multa bafta si sunt sigura ca o sa te descurci minunat in sesiune!
Meniul meu de azi:
D: orez cu lapte conform
P: ciorba de fasole, putina mancare de varza cu carnat de casa prajit si gogosari murati
C: fructe
Va pup si weekend placut in continuare!

+Quote Post
dr_wise
post Jan 20 2008, 12:02 AM
Post #5823

Musafir

Hello!
Meniul meu de azi fuse cam dupa ureche, fiindca am crailit en gross...si ce mi-a placut!!!
d - fructe: cateva boabe de struguri, o portocala, cafea cu lapte
p - am mers in vizita la o doamna simpatica, care tocmai a implinit ieri 70 ani (nu-mi vine sa cred cum trece timpul!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) si am ciugulit...o tuica...buna!, apoi vreo 3 feluri de branza cu masline "mamut" si macrou pregatit la cuptor...asaaaaaa...apoi am venit acasa, la termitele mele si le-am preparat cotlet de porc innabusit, cu ou ochi pe pat de branza de burduf, plus mamaliguta. Bineinteles, eu am papat un cotlet + 1 pahar de Nero d'Avola.....
Am taiat-o la cosmetica; dupa cosmetica am fost in "studiu de piata" prin centru si mi-am luat o pereche de ghetute tare faine, iar cu constiinta incarcata am aterizat acasa, pe la vreo 18:20, cand m-am apucat sa prepar o portie noua de gem de gutui.
s - fructe(mere) si mai tarziu niste sunca presata cu ardei copt si vin
Acum beau apa plata la greu si fac matanii.

+Quote Post
pescarush
post Jan 20 2008, 02:48 AM
Post #5824

Musafir

roxy, azi am fost prima data la epilat, dupa ce am mai avut o tentativa esuata acum vreo 2 luni. acu' sa nu credeti ca ma dau banii afara din casa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar tipa care ma face, ma face la jumatate de pret fata de cosmetica. si m-am saturat sa incerc toate produsele de pe market! si apoi, am ajuns la concluzia ca daca eu nu ma gandesc la mine, cine s-o faca? asa ca, o data la 6-8 saptamani ma duc la tratament la fata, combinat cu acupunctura (chiar ieri am fost), la aranjat parul, bineinteles, si sprancenele, pensat si vopsit. plus alte mici placeri pe care mi le ofer. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) doar muncesc, merit si eu.
la toamna vreau sa merg sa-mi fac epilare definitiva, sa fiu gata pe vara cealalta.
si acum, sa pun si eu meniul pe azi, care nu e tocmai in regula (lipsa de legume):

D - cereale cu lapte
P - limba c sos de rosii
C - inca n-am mancat, dar probabil ca bag naut cu telemea si o salata

This post has been edited by pescarush: Jan 20 2008, 02:51 AM

+Quote Post
Matra
post Jan 20 2008, 09:09 PM
Post #5825

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,774

Salutare fetelor,

Am disparut un pic in ultima vreme din motive obiective legate de munca, recunosc ca abia am avut timp sa intru sa citesc postarile din cand in cand.
Am reusit sa mai scap de un kilogram saptamana asta, in care meniul de baza a fost varza la cuptor cu ciolan de porc facut tot la cuptor. Asta a fost felul principal la pranz. In rest am incercat in timpul zilei sa nu ma bata de la principiile Monti, nu prea mult ca am gresit vineri cu niste covrigi la birou mancati in principal pe fond de stres.
Dar de joi ar trebui sa se calmeze si la mine situatia si sa imi reiau gimnastica pe care am neglijat=o fara voia mea in ultimele saptamani.
Revin cu meniul zilnic incepand de joi cel mai probabil.
Pana atunci va mai citesc pe fuga.
O saptamana usoara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 21 2008, 10:00 AM
Post #5826

Musafir

Am vinit, voi citi mai tarziu ce s-a mai scris intre timp pe-aici. Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 21 2008, 10:23 AM
Post #5827

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele,
Am lipsit si eu, motivat: am plecat la bunicii lui Liviu, la olteni. Wise, stai linistita, nu te-am uitat: o sticla de 1.50 de zaibar te asteapta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Meniul a fost conform, motiv pt care am slabit...100 de grame (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Meniul de azi:
MD: 1 iaurt 0%, 1 felie de wasa 24%
P: linte cu smantana, 1 piept de pui la cuptor si o bucatica de porc file la gratar + o rosie
C: somon la cuptor cu rosii

Va pup, sa aveti o saptamana pe cinste!

+Quote Post
happyCat
post Jan 21 2008, 12:06 PM
Post #5828

Musafir

Salutare fetele.
Eu nu tin regimul vostru dar citesc cu interes mesajele voastre si am mai invatat una alta despre cum se combina alimentele etc...

Eu nu am reusit sa gasesc reteta pentru painea filozofului...eram tare curioasa cum se face.

Off topic: Pentru Roxanica... eu ma epilez aici si platesc 22 de lire epilat lung+inghinal, ceea ce nu mi se pare mult. In orasele mai mari se plateste mai mult insa.

+Quote Post
stoina
post Jan 21 2008, 12:11 PM
Post #5829

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Hop si eu la cotitura!

In weekend am papat conform, curat, dar am avut o exceptie :closedeyes:adica o felie de tort de casa, cu mere si frisca. Oricum, mustrarile sint asa mari incit m-am asigurat ca e ultima...
Sint cuminte foc de astazi, cam asa:
MD:painica cu brinza Philadelphia si icre de somon.
Am un cucusel de tara, il pun la fiert si fac un borshuc si-o fripturica.

+Quote Post
kalua
post Jan 21 2008, 01:48 PM
Post #5830

Musafir

happy, este la gastronomie un topic ca un fisier numai cu denumirea retetelor in ordine alfabetica, cu trimitere la reteta sau la pagina cu reteta, vezi acolo sub denumirea de "painea filozofului".

Aici e un epilat de 2 picioare pana sus cam 50 de euro, inghinal intre 10 si 15-16-17. La parul meu nu se face sa ma duc, in max. o saptamana de zile apar probleme cu fire crescute sub piele sau pe dinafara ei. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Am mancat si eu de pranz la cantina, o bucata de piept de curcan, fasole verde si salata de varza + cateva frunze de ruccola plus niste fasii de ardei gras rosu cu ceapa. Deseara fac ceva tipic nemtesc din cauza de economie de timp: varza murata calda cu carnati.

+Quote Post

685 Pages V  « < 581 582 583 584 585 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 04:10 AM