![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai revinit Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Da, cam asa stiu si eu 50 $ in State un epilat lung si 50 EUR in Vest. Pesca, e f bine sa nu ne neglijam. Am auzit ca epilatul asta definitiv, nu-i chiar definitiv. Depinde si de pilozitate. Eu seman cu taica-miu si am o radacina strasnica, asa ca-i musai sa intervin cu ceara. Imi apar mai multe fire sub piele atunci cand ma fac cu aparatul, decat cand ma fac cu ceara. La cosmetica merg cam o data pe luna (epilat, manichiura, pedichiura), iar tratament cosmetic imi fac de max 2 ori pe an. Happy, f bine ca n-ai renuntat la epilatul cu ceara. Am auzit ca-n afara ceara este de unica folosinta. Eu ma epilez cu ceara calda, refolosibila; mi se pare mai eficienta si pana acum, n-am luat vreun microb. Asta fuse offtopic, si acum on topic: Ieri: D: orez cu lapte conform P: ciorba de perisoare, iahnie de fasole cu muraturi C: pomelo, migdale prajite si niste floricele (n-am rezistat, si-a luat barbata-miu si-am ramas cu gandu' la ele). Azi: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi de grau P: ciorba de pui a la grec, mancare de fasole verde cu frigarui de pui, fara salata, ca ramasesera la cantina in pana de legume crude G: 3 mandarine C: tot fructe. Va pup! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
salutare gagici!
am niste nervi! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif) trebuia sa merg in Toronto din nou si mi-am uitat actele acasa, mi-am dat seama pe drum, asa ca m-am intors la servici si mai fac alta incercare, in alta zi. n-avea sens sa ma intorc acasa dupa ele, sa plec din nou, ca ramaneam stuck in traficul de dimineata in Toronto si nu e chiar o placere (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ce-i drept ca parca nici nu aveam chef sa ma plimb la -14 grade (cu factor de vant, cam -20) (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) sa pun si eu meniul de azi: D - jumate de grapefruit, apoi paine integrala prajita cu gem de blueberry P - mi-am adus resturile de naut cu telemea, trebuie sa merg sa-mi mai cumpar ceva salata langa naut. C - inca nu stiu, am ceva legume prin congelator, poate fac ceva de-aciolo, sa mai eliberez locul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa aveti o zi mai buna ca a mea. kalua, asteptam sa ne povestesto cum a fost pe unde ai umblat, si mai ales, poze cu maimutele. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va povestesc, dar lasati-ma sa-mi revin oleaca, am ajuns acasa asta-noapte la 12 juma, acasa zici ca a picat bomba, nici n-ai pe unde calca, azi mai trebuie sa si spal, usuc, etc., sa fac mancare, nu stiu daca mai apuc sa vad pozele. Dar pot sa va spun ca a fost du-re-re! Maimutele-s de coma, poti sta ore in sir sa le privesti, sa le dai de mancare, sa te traga de poale etc. etc. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si ele au fost high light-ul excursiei. Vremea a fost buna, in regiunea Malaga se putea face plaja, in Gibraltar a fost vant sambata, abia duminica am umblat numai in tricou.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua am gasit reteta. Multumesc muult! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele, am uitat sa spun ca inainte de MD am papat niste mandarine bune-bune.
Kalua, bun venit si am un surpriz: pe 24 ian, adica joi, aterizez la Munich;).Rugaminte- poti sa ne faci o rezervare ptr 2 cam cu pat dublu, ptr perioada 24-27 ian, la un hotel curat, zona bunicica, cu raport corect pretz-calitate(adica nu f scump, ceva curat sa fie) Vom ajunge la Munich pe 24, la ora 22,15 si plecarea e pe 28, la 7 dimineata.Te astept cu sufletu la gura (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mancate-ar mama, asta da surpriza!!!! Ce-aveti de facut? Veniti cu treaba?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mi se pare mie ca incep si eu...
azi dimineata am papat niste cereale din porumb cred integrale si zice pe cutie ca are si nush ce fel de orez... cu laptic 1,5 da sa lasam asta... io vroiam altceva... am cumparat o cutie cu orez. zice pe cutie ca e orez blond integral. e bun? si daca da...cu ce legume pot sa-l fac? multam fain (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by albinuza: Jan 21 2008, 03:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neeee, nu treaba, doar entertainment! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Iubita, vreau sa-mi cumpar toate dichisurile ptr regim(ce nu-i pe aici) si tava de silicon ptr painica....ma mai gindesc eu pina atunci si-ai sa ma ajuti si tu.Abia astept sa ni videm (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Venim cu o familie de prieteni, fara copii.Spune-mi daca poti sa-mi faci rezervarea (si unde) si in plus, very important, ce sa-ti aduca mama din Romanica?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna fetele.Am si eu o veste buna-buna :m-am cantarit sambata si aveam cu 2,3 kg mai putin! Sunt foarte incantatapentru ca nu trebuie sa mai cantaresc toate alimentele si sa numar la nesfarsit caloriile. Timp de 2 ani am tinut un regim hipocaloric strict si am slabit 16 kg dar cand nu am mai suportat sa numar si sa cantaresc tot am repus rapid aproape toate kilogramele. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Acum sunt foarte fericita si nici nu simt ca as tine regim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/ots.gif) Si acum meniul...Duminica:MDpaine de secara cu gem conform si iaurt 0,1% am fost la serviciu si pe la 12 am mancat 2 mere mici P saramura de pui cu salata din andive ,ridichi si ceapa la cina am sarbatorit cu supa clara si papanasi din branza(cu tarate ) si smantana.Am facut bine sau nu e conform? Am tot citit cartile lui MM dar nu-mi dau seama daca amestecul tarate-branza e conform. Luni MD proteic cu telemea+carnat+piept de pui si ceai verde la 10 cascam din toate puterile asa ca am luat o (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) ff buna si am mancat o portocala(trecusera 3 ore de la md) P restul de saramura de ieri si macrou marinat conform C salata de cruditati radacinoase cu iaurt.nu pun morcov decat f putin O saptamana buna tuturor si bine ai venit kalua ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io-s suparata ca nu am unde sa printez cartea lui MM.
si nu am cum sa citesc in concluzie.... si nici pe net nu prea pot sa stau ca sa citesc aici.... e naspa.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 05:53 AM |
|