![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si acum meniul...Duminica:MDpaine de secara cu gem conform si iaurt 0,1% am fost la serviciu si pe la 12 am mancat 2 mere mici P saramura de pui cu salata din andive ,ridichi si ceapa la cina am sarbatorit cu supa clara si papanasi din branza(cu tarate ) si smantana.Am facut bine sau nu e conform? Am tot citit cartile lui MM dar nu-mi dau seama daca amestecul tarate-branza e conform. Taratele au IG-ul 15, deci le poti combina cu ce vrei tu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acu' ma duc in cautarea intrebarii albinoase. edit: am gasit! albi, cerealele alea-s lucrul dracului din punct de vedere montignac. Tre' sa fie numai fulgi (neexpandati) de cereale si procentul de grasime al laptelui sau al iaurtului trebuie sa fie pana in 1%. De orez blond nu stiu nici eu, dar daca-i integral ma gandesc c-o fi ok. Faci si tu un sos din ce legume vrei tu, bagi si-o conserva de rosii dezchielitate, o legatura de busuioc la urma si gata. Pui in sos max. o lingura de ulei de masline. Vezi ca mai sunt niste retete la topicul aferent. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
C: o linte verde bestiala(am pus boia dulce si iute, scortisoara, ghimbir, lamaie si menta verde) cu varza murata cu morcov.Rupere de buna!!! Inteleg ca e o cina ideala, nu Kalua?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da. Ia uita-te la tine maine dimineata sa vezi daca te simti mai supla ca azi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Kalua, haaaai spune-mi ce-ti doresti din Romanica.Ceva de papa, muzica, orice, numai marturiseste-te, te rog (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu vreau nimic, saru' mana. Dar mama are niste doleante si anume doua carti:
Radu Ilie Manecuta - Nutritia omului - act sacru, Editura Miracol Dr. Emil Radulescu - Alimentatia inteligenta, Casa de editura Viata si sanatatea Mai stai oleaca treaza, cred ca te sun acusica, Robert e in chinurile facerii cu otelu'. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mey, eu sunt asa desteapta, ca iar am facut experimente pe stomacul meu.
mi-am luat o salata gasita la reducere, ca am spus ca oricum o mananc imediat. nu stiu ce nu a fost proaspat, dar in seara asta am facut carare la toaleta. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) jur ca nu mai iau mancare in sale! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Bine bre Nimfe si nu spui nimic? Cum se numeste si de la ce editura e? AA, pai tot de aici am aflat despre ea...Ma gandeam ca le stiti toate. In orice caz, cu mana pe inima spun ca am facut o singura reteta din aia, ceva dulce. Dupa ce am descoperit retetele gustoase de pe forum, nu mi-a mai trebuit nicio carte de retete Monti (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si oricum, e problema cu ingredientele, ca multe nu se gasesc in Ro. Ori retetele de aici pot fi gatite usor, pt ca cele mai multe ingrediente sunt usor de procurat in Ro. De-aia nu v-am zis. Si inca ceva: tot aici s-a pus problema acelor carti si am inteles ca numai volumul 1 e Monti. Al 2lea e posibil sa fie facatura, pt ca erau niste nereguli. Cautati in postarile mai vechi, sigur gasiti ceva in aceasta privinta. |
|
|
![]()
|
|
Neata all!
Kalua, tocmai m-am conversat cu Robert:) Iubita, vreau sa ramin numai la Hilton ptr toate zilele, 2 camere, perioada o stii.Te pupa mama, da-mi confirmarea daca ai citit mesajul.(e cu mic dejun inclus, nu?) Intr-adevar, senzatia de suplete se exista in asta dim! Pup. D: mandarine si dupa 1/2 ora restul de icre de somon cu painica si brinza Philadelphia ligt. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
io-s suparata ca nu am unde sa printez cartea lui MM. si nu am cum sa citesc in concluzie.... si nici pe net nu prea pot sa stau ca sa citesc aici.... e naspa.... Albinuza, Ai cartea Monti in format electronic? Ca am facut si eu apel de vreo doua ori aici sa mi-o trimita si mie cineva pe mail, dar nu am avut sorti de izbanda (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce faceti gagici? nu mancati azi?
doctoreaso, te-ai intors din capitala? asteptam impresii de la interviu. meniul meu pe azi: D - cereale cu lapte ora 10:30 - 2 mandarine (ma cam apucase foamea) P - lasgna cu carne (faza 2) si salata C - daca m-oi invrednici sa merg la cumparaturi, fac o salata de broccoli. girl, am eu cartea in format electronic, scrie adresa unde pot sa ti-o trimit. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 07:39 AM |
|