![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, i-am trimis-o eu deja. A ajuns la C-ta cu bine doftoreasa; sa speram ca-si face timp sa ne scrie diseara un mic rezumat.
Ba mancam, si mancam conform, cum altfel? Aseara dupa ce am bagat niste pomelo si o mandarina, tot imi era foame, asa ca dupa 30 min am luat cateva linguri de iahnie de fasole. Apropo de fasole, am impresia ca ma face sa atarn mai mult la cantar. E lucru studiat si verificat. Acum am ajuns la 64, in conditiile in care toata saptamana trecuta am avut 62.6. Am si o burtica cam umflata, dar nu-mi fac griji. Sunt sigura c-o sa-mi revin rapid. Meniul meu de azi: D: iaurt cu fulgi P: mancare de mazare cu o pulpa superioara si piept de pui la gratar, salata de varza (nu-mi ajungea carnea, asa c-am vrut supliment) C: fructe si daca gasesc la hypermarket inghetata conforma cu alune de padure. Va pup gagici! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
P: linte verde cu piept de cocs si salata verde
Acum: mandarine+o portocala Cred ca termin lintea asta seara, mai aveam o lingura, doua.Va pup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat un mar, apoi varza murata cu carnati (cald).
Acum fac chili cu fasole neagra (multa fasole si foarte putina carne slaba de vita) cu orez salbatic, voi manca cu muraturi conforme. Pe mine nu ma prea ingrasa sau baloneaza fasolea, dar nici nu-i rezultatul pe care-l am cu lintea si nautul. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salve fetele!
Confirm, am terminat lintea asta seara, buna tare fusa! Marius mi-a spus ca are gust a turc (de la toate condimentele mai bizare) dar n-au papat deloc nici el, nici Alexandra.Maine o dau pe naut(beau si vin , beau si rachiu:)) Va pupesc cu drag. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, sa-ti fie de bine! Prea povestesti cu drag de linte. Dragutelor (Kalua si Stoinici), va rog, sa va trageti in multe poze, cu ocazia revederii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce ma bucur pentru voi. Colega mea de banca din liceu (si prietena cea mai buna) e tocmai in Seatlle si ne vedem tare rar. Legatura s-a mai racit din cauza distantei.
Am cumparat astazi de la Billa penne integrali de la Missoura (sper sa fi scris corect, ca mi-e un pic lene sa ma duc pana la bucatarie sa verific (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Ce stiti, sunt conforme? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
roxanica10 multumesc mult pentru carte! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata,
Eu, de la o vreme, nu simt nevoie sa mananc la MD (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Asa ca si ieri si azi am mancat, la MD: 1 sweetie. E cat o grefa de mare, dar nu asa amara (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) La P, si ieri si azi, am avut pofta de salate. Ieri am mancat salata de rosii, ardei, ou fiert si piept de pui la cuptor. Azi mananc salata de ton cu rosii si mozarella. Ieri a fost ziua fratelui meu si a facut o mica masa intre prieteni. Am mancat calamari prajiti, branzeturi frantuzesti cu rosii. Am mancat si tort, neconform evident (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu am indraznit sa ma cantaresc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Diseara nu situ ce mananc, oricum ceva usor. Nu imi mai este foame, nush de ce (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va pup, sa aveti o zi minunata in ciuda vremii! |
|
|
![]()
|
|
Hello!
D: o portocala, apoi mere cu ovaz, ceai P: linte rosie(n-am pus naut la muiat, asa ca merge inca o linte) cu carnitza de pui, salata mixta C: linte cu salata Rox, te pup! MAma Kalua are dreptate 100%, sa-i dea Dumnezeu sanatate!Eu am papat zilele astea linte cit mi-am dorit si cred c-am scapat de 2 kg puse la sarbatori.De-aia fetelor, bagati linte si naut si veti simti diferenta! Nimfe, eu nu prea am pofta la MD atunci cind maninc seara mai mult.Daca pap cumpatat si fructe mai ales, rup la MD:)) Va pup! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata Stoinici, hotarat lucru. In weekend fac si eu linte, ca pe o iahnie de fasole...ca mie nu prea-mi plac mancarurile cu smantana. Azi dimineata aveam 63.5, deci am inceput sa scad...din cauza ca n-am mancat fasole ieri. Off...imi pare asa de rau ca nu pot manca mai des fasole, ca-mi place.
M-am decis ca atunci cand voi manca fasole, sa nu mai ma cantaresc a 2 a zi ca sa nu ma sochez. Felicitari pentru cele 2 kg (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Sa stiti ca aseara si azi dimineata am mancat cate o banana. Mi s-a facut pofta si n-am rezistat. Am un an si aproape 2 luni de cand n-am mancat banane (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu n-as putea sa ma lipsesc de iaurtul meu cu fulgi de dimineata, mai ales ca nici nu risc sa ma constip. Cum schimb micul dejun in proteino-lipidic, cum ma constip. Ma gandesc ca-n weekend sa-mi fac penne rigatti integrale cu lapte 0.1% si f putina fructoza. Astept confirmarea Kaluai ca pastele alea sunt ok. This post has been edited by roxanica10: Jan 23 2008, 10:36 AM |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu am reusit sa pun exact cat trebuie si acolo unde trebuie, asa ca ma opresc. Voi tine faza a II-a ca sa fiu sigura ca nu ma mai ingras. So, meniul meu de azi:
d: cafea p: gratar cu salata, ciocolata conforma c: fructe |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 07:36 AM |
|