![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Rox, nici eu nu ma innebunesc dupa mancarurile cu smantina;) De aceea, eu in linte n-am pus decit o lingura de smantina care-a facut-o doar onctuoasa, fara sa se simta deloc la gust.
Mi-am modificat MD.Cind am vazut in frigider brinza de capra Napolact(sa v-o cumparati, e in ambalaj auriu, "La colline" se numeste si e conceputa dupa o reteta fantzuzeasca-scrie pe eticheta asta) n-am rezistat, asa ca : MD: un rotund gata portionat de brinza de capra cu rosii, ulei de masline si busuioc.Buuuuuun! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat fasole neagra aseara si-am scazut ceva pana azi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Roxy, nu pot sa-ti spun ce-i cu pastele alea ca nu le cunosc, dar daca-s facute numai din faina integrala si apa sunt conforme. Eu mananc acusi un mar, apoi chili de-aseara plus multe muraturi conforme. Deseara habar n-am. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Gata, confirm:
P:linte rosie (Rox, aia verde e mai aproape de fasole, sa stii, doar ca fierbe mai greu) cu oleaca de piept de pui la gratar si salata de varza cu morcov.Ce bunatate! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, eu am o linte cam maron (asa pare in punga), deci nu cred ca-i rosie. De-abia astept sa-mi fac sambata si va spun cum e.
Kalua, diseara o sa scriu ce-au tradus aia la compozitie: vazusem parca faina de grau dur si tarate. Am mancat la pranz o ciorba de zarzavat acrisoara si piept de pui la gratar, pulpa de pui la cuptor si salata de varza. Desert 4 cuburi de cioco Heidi 75%. Ala, bine-ai revenit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O data ce te-ai obisnuit cu Monti, nu prea-ti vine sa mai il parasesti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Nimphe, sa nu crezi c-am ceva cu tine, dar sa stii ca si eu am avut anul trecut 1000 de motive de sarbatorit cu torturi si bomboane si alte delicatessuri in fata, dar n-am calcat stramb. Am zis ca trebuie sa slabesc si apoi mai vedem. Daca esti indulgenta cu tine, n-ai cum sa constati rezultate. Sa-ti traiasca fratiorul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by roxanica10: Jan 23 2008, 02:17 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza!
meniul-plan pe azi: D - 3 mere cu scortisoara, fulgi de ovaz si germeni de grau P - conopida cu branza la cuptor (n-am mai apucat sa fac salata, si nici nu cred ca mai am prea multe prin frigider) C - mi-a dat stoina o idee cu lintea asta. chiar vroiam sa ma plang ca nu mai stiu ce sa mai mananc, parca m-am scarbit de toate. dar cred ca imi fac o mancare de linte, cu castraveti murati. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Ziua buna! ieri am fost cam lenesa asa ca azi recuperez...
MD ieri lipo-proteic (telemea +carnat casa si f putin piept de pui)si cafea cu lapte 0 ,1% ;azi portocala biscuiti conformicu gem conform si cafea cu lapte degresat. G ieri branza cu castraveti murati ; azi 2 mere. P ieri rasol de vita cu sos de hrean si telina ;azi ciuperci umplute cu carne . G ieri grapefruit si azi o mandarina. C ieri supa de vita cu fasole verde ; azi o salata a la Nice-reteta :andive, ardei gras verde si rosu ,rosii, fileuri de sardele ,ridichi , masline si ou tare .se amesteca cu ulei si otet.abia astept savad cum e ! (IMG:style_emoticons/default/chef.gif) Imi propun sa nu ma cantaresc pana Duminica desi ard de nerabdare sa vad cat am mai slabit. La serviciu fac multa propaganda...toata lumea stie cat am slabit eu! si de ieri beau iar apa cu suc de lamaie (1 litru/zi). |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
C-am uitat sa spun si eu: ala, bine-ai revenit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Multumesc! Bine v-am regasit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Pescarush,
Imi spui te rog cum faci conopida cu branza la cuptor? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Am inceput si eu Monti, dar deocamdata sunt intr-o faza de adaptare. Ceea ce ma incanta deocamdata e ca ma simt foarte bine, nu am senzatia aia nasoala de balonat, beau in jur de 2 litri de apa (demonstrandu-mi ca e posibil, ceea ce inainte nu prea credeam (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) si am renuntat cu totul la paine si in proportie de 90% la dulciuri. Mai pap din cand in cand un pic de inghetata. Apropo, cat e de permisa inghetata in faza I? Am inceput sa-mi cumpar alimente conforme si incerc sa am in casa numai ce e permis (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imi place Monti pentru ca nu simt restrictiile unui regim de slabire...Mi se pare ca asa e normal. Sa vedem daca apar si rezultatele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) V-am pupat! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
girl, conopida cu branza e simplu de facut si buna cand esti in criza de inspiratie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
spal conopida si o tai in buchete mai mari, o fierb (cam de jumatate) dupa care o strecor si o pun intr-o tava unsa cu putin ulei, pun putina sare, piper si deasupra branza (de obicei pun de mai multe feluri, ce am prin casa): telemea, cascaval, mozzarela etc. se poate pune si o lingura - doua de smantana. inghetata nu e conforma deloc in regimul Monti, decat eventual, cea dietetica, dar cat mai rar, chiar si la faza a 2-a. edit: am uitat sa spun ca se baga la cuptor conopida cu branza , eu o tin 15 - 20 min la 200 grade. This post has been edited by pescarush: Jan 23 2008, 07:29 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 09:07 AM |
|