IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 586 587 588 589 590 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Jan 23 2008, 11:03 AM
Post #5871


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 610
Joined: 8-August 06
From: Iasi, Romania
Member No.: 469



Rox, nici eu nu ma innebunesc dupa mancarurile cu smantina;) De aceea, eu in linte n-am pus decit o lingura de smantina care-a facut-o doar onctuoasa, fara sa se simta deloc la gust.
Mi-am modificat MD.Cind am vazut in frigider brinza de capra Napolact(sa v-o cumparati, e in ambalaj auriu, "La colline" se numeste si e conceputa dupa o reteta fantzuzeasca-scrie pe eticheta asta) n-am rezistat, asa ca :
MD: un rotund gata portionat de brinza de capra cu rosii, ulei de masline si busuioc.Buuuuuun!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 23 2008, 12:13 PM
Post #5872





Musafir






Eu am mancat fasole neagra aseara si-am scazut ceva pana azi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Roxy, nu pot sa-ti spun ce-i cu pastele alea ca nu le cunosc, dar daca-s facute numai din faina integrala si apa sunt conforme.

Eu mananc acusi un mar, apoi chili de-aseara plus multe muraturi conforme.
Deseara habar n-am.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stoina
post Jan 23 2008, 01:56 PM
Post #5873


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 610
Joined: 8-August 06
From: Iasi, Romania
Member No.: 469



Gata, confirm:
P:linte rosie (Rox, aia verde e mai aproape de fasole, sa stii, doar ca fierbe mai greu) cu oleaca de piept de pui la gratar si salata de varza cu morcov.Ce bunatate!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
roxanica10
post Jan 23 2008, 02:13 PM
Post #5874





Musafir






Stoinici, eu am o linte cam maron (asa pare in punga), deci nu cred ca-i rosie. De-abia astept sa-mi fac sambata si va spun cum e.
Kalua, diseara o sa scriu ce-au tradus aia la compozitie: vazusem parca faina de grau dur si tarate.
Am mancat la pranz o ciorba de zarzavat acrisoara si piept de pui la gratar, pulpa de pui la cuptor si salata de varza. Desert 4 cuburi de cioco Heidi 75%.
Ala, bine-ai revenit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O data ce te-ai obisnuit cu Monti, nu prea-ti vine sa mai il parasesti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Nimphe, sa nu crezi c-am ceva cu tine, dar sa stii ca si eu am avut anul trecut 1000 de motive de sarbatorit cu torturi si bomboane si alte delicatessuri in fata, dar n-am calcat stramb. Am zis ca trebuie sa slabesc si apoi mai vedem. Daca esti indulgenta cu tine, n-ai cum sa constati rezultate. Sa-ti traiasca fratiorul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by roxanica10: Jan 23 2008, 02:17 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Jan 23 2008, 02:36 PM
Post #5875





Musafir






'neatza!
meniul-plan pe azi:

D - 3 mere cu scortisoara, fulgi de ovaz si germeni de grau
P - conopida cu branza la cuptor (n-am mai apucat sa fac salata, si nici nu cred ca mai am prea multe prin frigider)
C - mi-a dat stoina o idee cu lintea asta. chiar vroiam sa ma plang ca nu mai stiu ce sa mai mananc, parca m-am scarbit de toate. dar cred ca imi fac o mancare de linte, cu castraveti murati. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alinice
post Jan 23 2008, 02:48 PM
Post #5876


Dependent
***

Group: Dependent
Posts: 283
Joined: 16-January 08
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047



Ziua buna! ieri am fost cam lenesa asa ca azi recuperez...
MD ieri lipo-proteic (telemea +carnat casa si f putin piept de pui)si cafea cu lapte 0 ,1% ;azi portocala biscuiti conformicu gem conform si cafea cu lapte degresat.
G ieri branza cu castraveti murati ; azi 2 mere.
P ieri rasol de vita cu sos de hrean si telina ;azi ciuperci umplute cu carne .
G ieri grapefruit si azi o mandarina.
C ieri supa de vita cu fasole verde ; azi o salata a la Nice-reteta :andive, ardei gras verde si rosu ,rosii, fileuri de sardele ,ridichi , masline si ou tare .se amesteca cu ulei si otet.abia astept savad cum e ! (IMG:style_emoticons/default/chef.gif)
Imi propun sa nu ma cantaresc pana Duminica desi ard de nerabdare sa vad cat am mai slabit.
La serviciu fac multa propaganda...toata lumea stie cat am slabit eu! si de ieri beau iar apa cu suc de lamaie (1 litru/zi).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 23 2008, 03:00 PM
Post #5877





Musafir






C-am uitat sa spun si eu: ala, bine-ai revenit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Jan 23 2008, 03:08 PM
Post #5878


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



Multumesc! Bine v-am regasit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Girl on the moon
post Jan 23 2008, 03:41 PM
Post #5879


Tratabil
**

Group: Tratabil
Posts: 115
Joined: 4-January 08
Member No.: 2,938



Pescarush,

Imi spui te rog cum faci conopida cu branza la cuptor? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Am inceput si eu Monti, dar deocamdata sunt intr-o faza de adaptare.
Ceea ce ma incanta deocamdata e ca ma simt foarte bine, nu am senzatia aia nasoala de balonat, beau in jur de 2 litri de apa (demonstrandu-mi ca e posibil, ceea ce inainte nu prea credeam (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) si am renuntat cu totul la paine si in proportie de 90% la dulciuri. Mai pap din cand in cand un pic de inghetata.

Apropo, cat e de permisa inghetata in faza I?

Am inceput sa-mi cumpar alimente conforme si incerc sa am in casa numai ce e permis (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Imi place Monti pentru ca nu simt restrictiile unui regim de slabire...Mi se pare ca asa e normal.

Sa vedem daca apar si rezultatele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

V-am pupat!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Jan 23 2008, 04:49 PM
Post #5880





Musafir






girl, conopida cu branza e simplu de facut si buna cand esti in criza de inspiratie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
spal conopida si o tai in buchete mai mari, o fierb (cam de jumatate) dupa care o strecor si o pun intr-o tava unsa cu putin ulei, pun putina sare, piper si deasupra branza (de obicei pun de mai multe feluri, ce am prin casa): telemea, cascaval, mozzarela etc. se poate pune si o lingura - doua de smantana.
inghetata nu e conforma deloc in regimul Monti, decat eventual, cea dietetica, dar cat mai rar, chiar si la faza a 2-a.

edit: am uitat sa spun ca se baga la cuptor conopida cu branza , eu o tin 15 - 20 min la 200 grade.

This post has been edited by pescarush: Jan 23 2008, 07:29 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

685 Pages V  « < 586 587 588 589 590 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 09:07 AM