IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 587 588 589 590 591 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Jan 23 2008, 09:12 PM
Post #5881


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 610
Joined: 8-August 06
From: Iasi, Romania
Member No.: 469



Confirm :
C: linte again cu varza si morcov murate.Pe la 11 mai pap un mar, ceva.Puuup!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 23 2008, 10:46 PM
Post #5882





Musafir






Vreau sa va spun de nu stiu cand ceva si tot uit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Acum cateva saptamani, la shopping, trec pe langa doua doamne in varsta, foarte bine amandoua, care vorbeau romaneste. Ce-am prins din discutie. "da, draga, trebuie tinut jurnal cu absolut ce pui in gura si nu se face asa cum ai facut tu azi, ai intrat in bucatarie si-ai inceput sa ciugulesti din toate si ai zis dupa aceea ca n-ai mancat nimic". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
roxanica10
post Jan 23 2008, 11:34 PM
Post #5883





Musafir






Pai au dreptate cele 2 doamne. Daca ne tinem jurnal cu ce ne hranim, ne dam mai usor seama unde gresim. Asta e valabil pentru oricine, nu numai pentru persoanele care tin Monti. Cati se gandesc la sfarsitul zilei ce-au mancat? Apropo de doamne in varsta, ma uit la colega mea de 62 de ani, cat de putin poate manca la pranz (un singur sandwich). Am citit ca pe masura ce inaintam in varsta, e bine sa mai reducem din cantitati, deoarece metabolismul devine mai lent si corpul are nevoie de mai putin 'combustibil'.
Sa continui meniul de azi:
G: 3 mandarine
C: o portocala, un grapefruit, un mar si cateva alune de padure
Am langa mine pachetul de penne rigate Misura, asa ca pot scrie compozitia: faina de grau dur, faina de tarate 7%, fumarat de fier, vitamine (B1, B2, B6, niacina). Dupa mine, ar fi conforme, dar mai astept sa va dati si voi cu parerea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 23 2008, 11:45 PM
Post #5884





Musafir






Firma asta-i romaneasca? Sau ingredientele sunt traduse?
Ca asa nu par a fi conforme, faina de grau dur = faina alba, iar cu faina de tarate cred ca vor sa spuna faina integrala??
Daca sunt ingredientele si pe alta limba, scrie aici ce si cum ca le-om da de capat si daca-s in papuana.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
roxanica10
post Jan 23 2008, 11:56 PM
Post #5885





Musafir






E firma din Torino. Hai c-am gasit si in engleza pe pachet: durum wheat semolina, fine bran (7%) si restul la fel sau in germana: hartweizengriess, kleie (7%).
S-ar putea sa nu fie. Eu le-am luat ca le-am vazut inchise la culoare. Bine ca am spaghetele alea De Cecco, care stiu ca-s conforme, daca tot mi s-a facut pofta de lapte cu fidea.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Jan 24 2008, 05:18 AM
Post #5886





Musafir






kalua, tot respectul pentru doamna aceea. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) intotdeauna am admirat si respectat doamnele in varsta, pe care se vede ca s-au iubit pe ele insele si s-au ingrijit de aspectul lor fizic si de sanatatea lor.
eu abia astept sa vina ziua de maine, sa mananc linte cu pulpe de pui la cuptor si ardei murati cu varza. (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) am gasit la italieni ardei cu varza, adusi din Ungaria, numai acolo imi sta gandul. ma duc sa ma culc, pana nu ma bag in ei la ora asta.
sa vedeti voi ce foame imi va fi maine, pana la lunch. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Jan 24 2008, 08:22 AM
Post #5887





Musafir






Salutare, natiuneeeeeee!
Ce mai faceti, frumoaselor si sexoaselor? Va pregatiti de 8 Martie, ca mai e putin si-o punem de party!!!
Zilele astea nu am postat, fiindca am fost prea aglomerata la office, iar cand am venit acasa nu mi-a mai trebuit PC, am zacut ca o foca in pat si am citit o carte interesanta...eu cand dau de-o carte buna, nu ma mai opresc pana n-o termin.
Am mancat conform de conform, dar cam aiurea, dar se pare ca a dat rezultate, adica acum variez intre 71.5 - 72.5kg.
Aseara m-am premiat cu multe: sarmalute bestiale facute de mama, cu vin rosu super bun si cioco 85% cacao.
Am observat ca daca beau apa "aproape conform" adica 2L/zi, scad in greutate. Asa ca engage la apa plata cat curpinde!
Eu n-am facut niciodata linte, dar ma bate gandul sa-mi pierd virginitatea zilele astea, macar de curiozitate. Am inteles anul trecut, cand am mai intrebat, ca nu trebuie pusa la inmuiat, cum procedam de obicei cu fasolea si nautul, nu?
Pescarush, a mers bine interviul, dupa ce am plecat de acolo am vazut ca mi-au accesat inca o data CV, iar ieri m-au sunat ca sa ma invite la al doilea interviu, cu directorul lor comercial, un belgian, parca...asa ca maine in jurul orei 15:30 va rog muuuuuult de tot sa va rugati pt mine si sa-mi tineti pumnii!!! Nici nu va imaginati cat de mult imi doresc sa ma teleportez la Bucuresti asap!
Va pup cu drag pe toate!!!!

This post has been edited by dr_wise: Jan 24 2008, 08:24 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Philia
post Jan 24 2008, 08:38 AM
Post #5888


V.I.P.
*******

Group: Editorialist
Posts: 3,356
Joined: 2-January 07
From: Craiova
Member No.: 924



Bafta multa,doctore! (IMG:style_emoticons/default/victory.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 24 2008, 10:14 AM
Post #5889


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Neata,

Wise, multa bafta!!! Iti tin pumnii maine, ca tare mi-ar placea sa te avem aici, cu noi, astea din Bucuresti!

Aseara am gatit cate ceva: orez pt sotul meu, somon la cuptor, fileuri de porc la cuptor si la aragaz. Am batut fileurile, le-am condimentat cu diverse, am pus parmezan si cascaval si le-am rulat. Ies o nebunie!

Meniul de azi:
MD: 2 felii wasa cu unt si cascaval si mozarella si 1 ardei
P: linte cu smantana, file de porc si 3 castraveciori murati
C: ori fructe, ori ton

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 24 2008, 11:59 AM
Post #5890





Musafir






Stau cu trei gogosi pe masa: una cu vanilie, una cu lichior de oua si una cu ciocolata (toate cu glazuri diferite). (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Vor poposi toata ziulica acolo si dupa aceea le duc acasa, sa manance copilul si Mr. kalua. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Colegilor le-am zis ca am o jena la stomac. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mint ca o gazeta americana! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

Un mar, apoi voi manca orez salbatic fiert, peste (nu stiu cum ii zice felului asta de peste pe romaneste) afumat cu piper in conserva si muraturi conforme.
Deseara habar n-am.

Aseara am mancat iar din chili-ul ala cu fasole neagra, azi aveam mai mult de juma de kil mai putin pe cantar! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

685 Pages V  « < 587 588 589 590 591 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 09:18 AM