IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 590 591 592 593 594 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Jan 25 2008, 02:18 PM
Post #5911

Musafir

Doctoreaso, pana si sistemul meu e cu tine! a cazut sistemul, nu putem face nimic, asa ca sunt cu gandul la tine. ti-am mai spus, sunt convinsa ca-i vei cuceri. Sa te ajute Dumnezeu sa ti se implineasca dorintele si sa ti se deschida o cariera stralucita in fata!
La Multi Ani! si printului mostenitor!
Eu mananc azi:
D - o mandarina, pauza, lapte cu creale
P - conopida cu branza la cuptor (ramasite de miercuri) si ardei murati cu varza
C - shrimpi cu legume.

sa aveti un week-end placut! kalua, sa petreceti bine, si eu merg la o intalnire intre gagici maine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Girl on the moon
post Jan 25 2008, 02:19 PM
Post #5912

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,938

Ciao dragutelor!

La pranz tocmai am dat gata o salata cu bucati mici de pui fiert si tot felul de legume.

Dupa ce am terminat-o mi-am dat seama ca de fapt nu prea imi era foame...si ma confrunt cu fenomenul asta cred ca de vreo 6 zile deja.

E normal?

Totusi imi iau pranzul de frica sa nu mi se faca foame mai tarziu, mai spre seara.

Si inca o intrebare: voi nu beti nimic in timp ce mancati? Parca citisem ca nu se bea apa in timpul mesei...

O dupa amiaza placuta!!

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 25 2008, 02:24 PM
Post #5913

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Ola,

Meniul meu de azi:
MD: o bucata de muschi de porc si o omleta cu mozarella, plus 1 rosie
P: salata de rosii cu mozarella si muschi de porc
C: somon la cuptor cu rosii

Diseara ma duc la electrostimulare. Sper sa ma apuc si eu curand de aerobic sau tae bo, numai sa am cu cine sa ma duc, ca nu-mi place singura (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

II doresc lui Wise multa bafta si sa se bucure de printisorul ei, La multi ani!

Va pup pe toate si va doresc un week-end fain!

+Quote Post
pescarush
post Jan 25 2008, 02:26 PM
Post #5914

Musafir

girl, eu nu beau nimic in timpul mesei. ma opresc cu 10 - 15 minute inainte de a manca si reiau mai tarziu, dupa ce s-a mai "asezat" un pic mancarea.
apropo, chiar citeam zilele trecute ca e bine, dupa ce mancam sa bem lichide calde (ceai sau supa), in nici un caz reci, pentru ca daca bem rece, solidifica grasimea si se pare ca si infarcturile sunt mai dese in cazul acesta.
de aceea chinezii si japonezii beau supa (sau apa fierbinte) la sfarsitul mesei.

+Quote Post
kalua
post Jan 25 2008, 03:22 PM
Post #5915

Musafir

E bine sa nu bem cam juma de ora inainte de masa din baut pentru ca altfel se dilueaza sucurile gastrice si nu mai sunt in stare sa prelucreze mancarea cum scrie la carte.

Pe cai cu tinutul pumnilor doftoresei noastre! Eu ma duc acusica la o tiagara, singura, si ma concentrez asupra problemei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ooooommmm, ooooommmm

+Quote Post
pescarush
post Jan 25 2008, 03:26 PM
Post #5916

Musafir

kalua, si eu ma pregatesc. ne concentram toate energiile pozitive si le trimitem spre... Bucuresti!

+Quote Post
roxanica10
post Jan 25 2008, 03:30 PM
Post #5917

Musafir

Interesant ce ziceti voi kalua si pescarush. Acum imi dau seama de ce ma simteam atat de bine, daca beam un ceai cald dupa masa.

Doftoreasa, se pregateste (IMG:style_emoticons/default/fish1.gif) (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 25 2008, 03:31 PM
Post #5918

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Daaaaaaa, sa spunem o rugagiune pentru ea!!!

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 25 2008, 03:35 PM
Post #5919

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

deja a intrat in interviu. asta daca nu o fac aia sa astepte...cum au unii prostul obicei (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Girl on the moon
post Jan 25 2008, 03:38 PM
Post #5920

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,938

Sa-i uram atunci succes (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) ...si Doamne ajuta!!!

+Quote Post

685 Pages V  « < 590 591 592 593 594 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 12:16 PM