IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 595 596 597 598 599 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Jan 29 2008, 10:30 AM
Post #5961

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(roxanica10 @ Jan 28 2008, 11:19 PM) *
Nimphe, ai reusit sa te tii de meniu? Desi nu le am cu chefirurul, am impresia ca nu prea are cum sa-ti tina de foame.

Nu numai ca am reusit sa ma tin de el, dar nu am mancat tot! Adica nu am mai mancat kefirul de seara, pt ca am ajuns acasa cu o migrena cumplita (de-aia cu dureri de cap si greturi) si nu mi-a mai trebuit nimic.

Am baut un ceai si m-am bagat in pat.

Meniul de azi:
MD: branza de vaci cu smantana plus 1 ardei.
P: salata de boeuf si o rosie.
C: sana sau chefir

Nu ma mai urc pe cantar, pt ca m-am saturat de vesti proaste (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 29 2008, 11:58 AM
Post #5962

Musafir

doftoreaso, daca-i dai asa ca aseara inainte cu masa de seara n-o sa mai scazi, bre! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Mie mi-e o foameeee azi, nu stiu ce-i cu mine.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 29 2008, 12:30 PM
Post #5963

Musafir

stiu, draguto! dar am o foame de lup cand aterizez home.
uite, in seara asta promit sa mananc doar linte cu salata de varza rosie...mamaaa, deja imi saliveaza suculetele, cu gandul la bunataturile astea!!!!
Toata ziua sunt usa de biserica, pana cand ajung acasa...ei, atunci uit toate sfaturile bune, parca intru in transa!
de ex, cand am umblat toata ziua la Buc si am mancat pe la 19:30 o pulpa si-un carnat, iar acasa doar un mar, s-a cunoscut
cum am trecut la obiceiurile mele "urate", cum am revenit la 72 - 72.5kg!!!!
incerc sa dreg busuiocul cu sport inrait, da' mi-e lene sa ma duc pe intuneric si frig la sala, seara, in timpul sapt!

This post has been edited by dr_wise: Jan 29 2008, 12:31 PM

+Quote Post
kalua
post Jan 29 2008, 02:34 PM
Post #5964

Musafir

Pai nu-ti zice nimeni sa faci foame seara, numai fii atenta si cu grasimile!

Eu am mancat o mandarina buna-buna, apoi un bol mare de salata de ruccola, somonul afumat al lui stoinici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si vreo 200 g de scamorza (un fel de mozzarella afumata la rece). Va inchipuiti ce mai mult decat plina sunt acum. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Deseara la grec nu stiu ce-oi lua, oscilez intre medalioane de porc in sos de Metaxa (o nebunie sosul asta daca-i facut cum trebuie; si asta o zic eu, care n-are nicio treaba cu Metaxa) sau picior de miel cu vinete si feta. Inclin spre miel pentru ca la Metaxa aia trebuie un orez acolo si ala al lor nu-i conform. Si-o salata, binenteles.

+Quote Post
pescarush
post Jan 29 2008, 02:41 PM
Post #5965

Musafir

ok, eu m-am uitat pe celalalt grup la poze. m-am gandit si eu aseara, dar facusem deja shut down, ca s-ar putea sa fi pus pozele la grupul MM-istelor. dupa ce ma duc acasa ma uit si eu la ele, ca-s curioasa tare (si de-aici nu pot deschide grupuri pe yahoo, ca ne-au pus astia tot felul de filtre - bine ca mai pot deschide elady (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
sa pun si eu meniul pe azi:

D - jumatate de grapefruit, pauza, paine integrala prajita cu gem de caise
ora 11 - un mar
P - peste pane in faina de naut cu salata
C - nu stiu inca, sa vad ce mai gasesc prin frigider.

This post has been edited by pescarush: Jan 29 2008, 02:42 PM

+Quote Post
dr_wise
post Jan 29 2008, 02:53 PM
Post #5966

Musafir

kalua dear, si eu as alege pulpa de miel, cred ca sunt "beton" bucatarii greci in prepararea mielului, cu branzeturi, yam yam! vreau si eu!!!! o inghititura sa fie de sufletul meu! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) bogdaproste (asa se zice corect?) in avans!

+Quote Post
Matra
post Jan 29 2008, 02:59 PM
Post #5967

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,774

Buna fetelor

Ma prezint si eu cu meniul de astazi pana la pranz
D: 2 felii de paine neagra si o cafea
P: o ciobita de legume si o portie medie de mancare de fasole.

Ieri a mers totul bine pana pe la 5 cand a fost zua unui coleg si desi am incercat si atunci sa ma tin de Monti m-a omorat cu parjiturile de casa facute de sotia. Nu am rezistat tentatiei dar am incercat sa nu exagerez. Oricum de cand mai am abateri am stationat la greutate nu am mai slabit.
V-am pupat!

+Quote Post
Girl on the moon
post Jan 29 2008, 04:12 PM
Post #5968

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,938

D: cafea, 3 feliutze de sunca super subtire, si o felie de cascaval, pe 3 Wasa

(Am observat ca un astfel de mic dejun imi tine super bine de foame si nici nu-mi da senzatie de balonare)

P: o salata de varza, rosii si branza

S: probabil tocanita de ardei, rosii si ciuperci

Se simte pe haine ca am slabit ceva...Dar nu ma cantaresc pana nu reiau din nou mersul la sala, care momentan e suspendat din cauza unei entorse (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Va doresc o dupa-amiaza placuta!

P.S. 1) Banuiesc ca e cam devreme sa incerc sa join clubul MM de pe yahoogroups...

2) Nu imi sterge si mie cineva adresa de email de la celalt topic MM ca sa nu ma trezesc cu spam suplimentar?

later edit >>> Mersi Fanny! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by Girl on the moon: Jan 29 2008, 05:15 PM

+Quote Post
Fanny
post Jan 29 2008, 05:10 PM
Post #5969

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

ti-am delete-o eu, Girl. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Alinice
post Jan 29 2008, 06:33 PM
Post #5970

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Azi am avut o zi (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) rau de tot!Dimineata am plecat de acasa pe fuga si nu am luat sticla de schimb pt laptele cumparat de la o colega...La serviciu am fost tot timpul f ocupata si mi-am uitat geanta fugind la autobuz.Mi-am dat seama cand eram deja in drum spre casa!Noroc ca ma stie soferul si nu mi-a cerut abonamentul (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Tot drumul am stat stresata sa nu fie control.
Neavand cheie (era in geanta)am asteptat 2 ore sa vina mama acasa!!!Va dati seama ce program de masa am avut eu astazi...
MD o cafea la filtru +6 biscuiti conformi
ora 13 mandarine(2)
P-ora 15,50-sunca +mancare de linte verde
ora 17,30 cateva arahide
C peste conserva si inca ceva-nu stiu inca ce.

kalua am incercat sa renunt la gustari dar stresul a invins . (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Promit sa fiu mai vigilenta pe viitor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

This post has been edited by Alinice: Jan 29 2008, 06:35 PM

+Quote Post

685 Pages V  « < 595 596 597 598 599 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 03:13 PM