![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, ai reusit sa te tii de meniu? Desi nu le am cu chefirurul, am impresia ca nu prea are cum sa-ti tina de foame. Nu numai ca am reusit sa ma tin de el, dar nu am mancat tot! Adica nu am mai mancat kefirul de seara, pt ca am ajuns acasa cu o migrena cumplita (de-aia cu dureri de cap si greturi) si nu mi-a mai trebuit nimic. Am baut un ceai si m-am bagat in pat. Meniul de azi: MD: branza de vaci cu smantana plus 1 ardei. P: salata de boeuf si o rosie. C: sana sau chefir Nu ma mai urc pe cantar, pt ca m-am saturat de vesti proaste (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
doftoreaso, daca-i dai asa ca aseara inainte cu masa de seara n-o sa mai scazi, bre! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mie mi-e o foameeee azi, nu stiu ce-i cu mine. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
stiu, draguto! dar am o foame de lup cand aterizez home.
uite, in seara asta promit sa mananc doar linte cu salata de varza rosie...mamaaa, deja imi saliveaza suculetele, cu gandul la bunataturile astea!!!! Toata ziua sunt usa de biserica, pana cand ajung acasa...ei, atunci uit toate sfaturile bune, parca intru in transa! de ex, cand am umblat toata ziua la Buc si am mancat pe la 19:30 o pulpa si-un carnat, iar acasa doar un mar, s-a cunoscut cum am trecut la obiceiurile mele "urate", cum am revenit la 72 - 72.5kg!!!! incerc sa dreg busuiocul cu sport inrait, da' mi-e lene sa ma duc pe intuneric si frig la sala, seara, in timpul sapt! This post has been edited by dr_wise: Jan 29 2008, 12:31 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu-ti zice nimeni sa faci foame seara, numai fii atenta si cu grasimile!
Eu am mancat o mandarina buna-buna, apoi un bol mare de salata de ruccola, somonul afumat al lui stoinici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si vreo 200 g de scamorza (un fel de mozzarella afumata la rece). Va inchipuiti ce mai mult decat plina sunt acum. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Deseara la grec nu stiu ce-oi lua, oscilez intre medalioane de porc in sos de Metaxa (o nebunie sosul asta daca-i facut cum trebuie; si asta o zic eu, care n-are nicio treaba cu Metaxa) sau picior de miel cu vinete si feta. Inclin spre miel pentru ca la Metaxa aia trebuie un orez acolo si ala al lor nu-i conform. Si-o salata, binenteles. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok, eu m-am uitat pe celalalt grup la poze. m-am gandit si eu aseara, dar facusem deja shut down, ca s-ar putea sa fi pus pozele la grupul MM-istelor. dupa ce ma duc acasa ma uit si eu la ele, ca-s curioasa tare (si de-aici nu pot deschide grupuri pe yahoo, ca ne-au pus astia tot felul de filtre - bine ca mai pot deschide elady (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
sa pun si eu meniul pe azi: D - jumatate de grapefruit, pauza, paine integrala prajita cu gem de caise ora 11 - un mar P - peste pane in faina de naut cu salata C - nu stiu inca, sa vad ce mai gasesc prin frigider. This post has been edited by pescarush: Jan 29 2008, 02:42 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua dear, si eu as alege pulpa de miel, cred ca sunt "beton" bucatarii greci in prepararea mielului, cu branzeturi, yam yam! vreau si eu!!!! o inghititura sa fie de sufletul meu! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) bogdaproste (asa se zice corect?) in avans!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
Buna fetelor
Ma prezint si eu cu meniul de astazi pana la pranz D: 2 felii de paine neagra si o cafea P: o ciobita de legume si o portie medie de mancare de fasole. Ieri a mers totul bine pana pe la 5 cand a fost zua unui coleg si desi am incercat si atunci sa ma tin de Monti m-a omorat cu parjiturile de casa facute de sotia. Nu am rezistat tentatiei dar am incercat sa nu exagerez. Oricum de cand mai am abateri am stationat la greutate nu am mai slabit. V-am pupat! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
D: cafea, 3 feliutze de sunca super subtire, si o felie de cascaval, pe 3 Wasa
(Am observat ca un astfel de mic dejun imi tine super bine de foame si nici nu-mi da senzatie de balonare) P: o salata de varza, rosii si branza S: probabil tocanita de ardei, rosii si ciuperci Se simte pe haine ca am slabit ceva...Dar nu ma cantaresc pana nu reiau din nou mersul la sala, care momentan e suspendat din cauza unei entorse (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Va doresc o dupa-amiaza placuta! P.S. 1) Banuiesc ca e cam devreme sa incerc sa join clubul MM de pe yahoogroups... 2) Nu imi sterge si mie cineva adresa de email de la celalt topic MM ca sa nu ma trezesc cu spam suplimentar? later edit >>> Mersi Fanny! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by Girl on the moon: Jan 29 2008, 05:15 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ti-am delete-o eu, Girl. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Azi am avut o zi (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) rau de tot!Dimineata am plecat de acasa pe fuga si nu am luat sticla de schimb pt laptele cumparat de la o colega...La serviciu am fost tot timpul f ocupata si mi-am uitat geanta fugind la autobuz.Mi-am dat seama cand eram deja in drum spre casa!Noroc ca ma stie soferul si nu mi-a cerut abonamentul (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Tot drumul am stat stresata sa nu fie control.
Neavand cheie (era in geanta)am asteptat 2 ore sa vina mama acasa!!!Va dati seama ce program de masa am avut eu astazi... MD o cafea la filtru +6 biscuiti conformi ora 13 mandarine(2) P-ora 15,50-sunca +mancare de linte verde ora 17,30 cateva arahide C peste conserva si inca ceva-nu stiu inca ce. kalua am incercat sa renunt la gustari dar stresul a invins . (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Promit sa fiu mai vigilenta pe viitor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by Alinice: Jan 29 2008, 06:35 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 03:13 PM |
|