IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 596 597 598 599 600 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
irinica
post Jan 29 2008, 07:34 PM
Post #5971

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Doctore sunt pe aici, suferinda, si nu am ce sa scriu, inca ... mananc.

O sa revin cat de curand voi reusi sa pot sa mananc conform.

(IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 29 2008, 11:03 PM
Post #5972

Musafir

Irinica scumpa, tu ne esti tare, tare draga si te-asteptam cu nerabdare! Chiar daca nu poti manca acum conform sa te mai anunti pe aici! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

Am venit mai repejor de la grec ca am niste treaba de facut. Am mancat pulpa de miel cu vinete si-o bucata de feta, plus salata. Dumnezeiesc! Dofotreaso, sa stii c-am mancat cu tine-n gand. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O colega a mancat prima data in viata ei miel (ea si-a luat pulpa cu fasole verde si feta, tot facuta la cuptor) si i-a placut mult.

+Quote Post
stoina
post Jan 29 2008, 11:48 PM
Post #5973

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Iubitele mele dragi,
Am ajuns acasa. M-am vazut cu draga de Kalua.Fericire mare si bucurie si emotie... A fost tare frumoasa intilnirea noastra.Secret: eu fac tot ce-mi sta in putere sa v-o aduc pe Kalua in Romanica, da puneti si voi osu, va rog mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Astazi:
D: mere cu ovaz si scortisoara
P: gratar din piept de pui, brocolli si salata mixta cu parmezan, cafea, ceai verde
gustare: o mandarina
C: o jumatate de pastrav afumat cu lamaie.
Mi-am pregatit totul ptr fripturica dubla din muschiuletz de porc ( e la rece, la macerat) ptr maine.Voi pune alaturi niste vinete si ciuperci (Kalua, ce face omu face si maimutza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Tot maine fac repede si-o painitza de filozof.
Doctoreaso, esti o dulcica! Niciodata nu m-am simtit 'o frumoasa' .Multumesc mult! Va imbratisez pe toate cu drag!

+Quote Post
kalua
post Jan 29 2008, 11:53 PM
Post #5974

Musafir

Stoinici, poti face si alte garnituri, numai ca legumele astea aruncate-acolo-n tava nu fac treaba multa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 30 2008, 08:23 AM
Post #5975

Musafir

'Morning!
Daaaaaa, eu pun 2 oase, ca sa zic asa...numa' sa vina in tara si s-o vedem! Punem de-o mega-intalnire MM mama, mamaaaaaa!
Irinici iubito, cand poti intra aici, esti binevenita, numa' sa nu uiti ca noi te iubim si santem alaturi de tine, da? (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Meniul de ieri:
d - iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - ficatei de pui la uptor, salata de varza murata
s - mancare de linte, salata de varza rosie
23:00: mere
Va pup cu sonor pe toate!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 30 2008, 09:24 AM
Post #5976

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Neata all,

Am vazut si eu pozele de la marea intalnire. Ce sa spun, aratati toate fantastic! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Kalua in Ro? Wow, e ca si cum mi-as vedea gurtu-ul in carne si oase (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am avut emotii cand m-am vazut cu Rox, Wise si Lotte, nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa ma vad cu Kalua! Mi-ar creste tensiunea imediat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ca sa nu mai zic ca taaare mi-e teama ca o sa ma traga de urechi, ca merit!

Meniul de azi:
MD: br de vaci cu smantana si un ardei gras
P: branzeturi (burduf afumat, telemea de oi), ou fiert si ardei gras
C: chefir

Vreau sa va spun ca sotul meu e minunat. I s-a parut lui ca a facut un pic de burta si a hotarat sa nu mai manace mult seara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Asa ca acum suntem manadoi la dieta, seara nu mai manacam decat ceva f usor!
Mi-am ascuns cantarul, asa ca sper ca eventualele stagnari sa nu ma mai intoarca din drum.

Va pup, sa aveti o zi minunata!

+Quote Post
pescarush
post Jan 30 2008, 02:26 PM
Post #5977

Musafir

'neatza si din coltul meu de lume!
am ajuns si eu la job, de-abia - de-abia. soselele sunt gheata, ninge viscolit (orizontal) si bate un vaaaant!!! a trebuit sa trag bine de volan, sa nu-mi fuga masina, si nu e chiar usoara masina mea (e un 4x4). ca sa nu mai spun ca la noi pe strada e zi de dus gunoiul, si acum toate containerele sunt in mijlocul drumului, duse de vant bineinteles, nici nu ai pe unde trece cu masina. normal ca unul de-al meu a disparut (cel cu hartie si cartoane), dar nici n-am avut timp sa stau sa-l caut. vedem noi care ce mai culegem dupa-masa, cand ajungem acasa. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) copiii iar au snow day, asa ca vor sta acasa.
sa revin la ale noastre:

D - iaurt cu fulgi de ovaz, germeni de grau, putin gem de caise, conform
P - mancare de mazare cu un ou ochi, ardei murat cu varza
C - tocanita de ciuperci (sper sa nu le ard si de data asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) cu salata.

sa va povestesc parerea lui fiu-meu despre cicolata Monti (asa-i spun la cea conforma). ma intreaba pescaroiu aseara, dupa ce am mancat, daca am ceva dulce in casa, si i-am spus ca am numai ciocolata Monti. fiu-meu cel mare, de colo: "Yeah, it's 99% bitter and 1% tasteless!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

P.S. v-am vazut gagici ce bine v-ati distrat. de ce zici ca nu te vezi frumoasa, stoina? chiar esti! si apoi, frumusetea vine din interior, important este ca cei din jurul taus a te iubeasca. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 30 2008, 03:05 PM
Post #5978

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pescarus, fiul tau cel mare e un simpatic!!!...cred ca deja are succes la canadience, ce zici?
Meniul meu de astazi pare a fi:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz...cafea n-am facut, fiindca am schimbat butelia si, a naibii, avea robinetul intepenit! i-am lasat pe tata sau pe fiu-meu sa rezolve problema pana cand ma intorc acasa
ceai verde cu rozmarin si menta
p - varza la cuptor cu ceafa gratar
ceai verde cu rozmarin si musetel
s - linte cu salata de rosii, ardei capia, castravete si ceapa rosie
2 mere
Sper sa ma tin de meniu si sa nu-mi vina alte idei...

+Quote Post
pescarush
post Jan 30 2008, 03:17 PM
Post #5979

Musafir

doctore, nu pot sa nu remarc cinele tale exemplare. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
fiu-meu, daca se nastea englez nu putea poseda un umor englezesc mai fin.
cat despre succes la canadience, nu stiu, deocamdata nu-l preocupa, dar e frumusel (orice cioara isi vede puiul frumos, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

+Quote Post
roxanica10
post Jan 30 2008, 03:38 PM
Post #5980

Musafir

Ziua buna dragelor!
Stonici, pana nu uit, ca de cateva zile ma chinui sa te intreb: ce bunatati conforme ti-ai cumparat tu de prin Germania?
Acusica sunt cam sifonata, c-avusei o indigestie de toata frumusetea dupa masa de pranz si am mult de munca, asa ca n-am timp decat sa pun meniul de ieri:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de perisoare cu smantana, fara perisoare, ca nu erau conforme, piept de pui la gratar cu salata mare de varza; 4 cuburi de cioco 75%
C: 2 mandarine, 1/2 pomelo si alune de padure

Va pup cu drag! Mai intru eu diseara sa mai vorbim diverse.

+Quote Post

685 Pages V  « < 596 597 598 599 600 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 04:54 PM