IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 597 598 599 600 601 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Jan 30 2008, 03:40 PM
Post #5981

Musafir

- at -pescarush: (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) per favore! scuipa-ma la buric, sa nu ma deochi!!!!

This post has been edited by dr_wise: Jan 30 2008, 03:41 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Jan 30 2008, 03:51 PM
Post #5982

Musafir

ptiu, ptiu doctore, sa nu te deochi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Girl on the moon
post Jan 30 2008, 03:54 PM
Post #5983

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,938

Dragelor,

As incerca si eu la MD merele cu scortisoara dar mi-e frica de vreo reactie adversa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Voi nu aveti probleme?

Eu am alta problema de ordin recent (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) : mai mananc la gustarea de dimineata caise uscate, caci imi plac si evident apoi ma tin de sticla cu apa ca sa pot aduce aportul necesar de 2 litri....insa dupa ce fac o astfel de fapta stomacul meu face un adevarat tambalau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si nu stiu cum sa impac si capra (adica stomacul meu) si varza (adica caisele)...Probabil ca va trebui sa renunt la ele.

Si meniul de azi :

MD: Wasa cu cascaval si sunca
P: o salata de ardei rosu muuuult, varza si branza
S: frigarui de vita cu salata mexicana

V-am pupat!

P.S. Ca sa fiu foarte sincera, eu nu-s mare amatoare de ciocolata. Dar cioco Monti nu e prea grozava...mi-am luat eu 2 dar cred ca o sa stea prin dulap cam multa vreme (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 30 2008, 04:25 PM
Post #5984

Musafir

Girl, unde-s legumele de la micul dejun? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Eu am mancat un mar, apoi trei ardei kapia cu ton in ulei de masline. Am gasit niste bastonase mai groase de ton in ulei de masline, ulei de masline aromat (cu chili, cu rozmarin, cu mai stiu eu ce) la borcan si mi-e ciuda ca nu mi-am luat mai multe, acum nu se mai gasesc si-s tare bune.
Deseara cred ca fac glass noodles carbonara.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 30 2008, 04:35 PM
Post #5985

Musafir

Girl, eu mananc caisele doar in iaurt cu cereale, in budinca conforma, sau in orez cu lapte...din pacate, sunt in faza I si am uitat de ele pana la Paste...

+Quote Post
kalua
post Jan 30 2008, 04:51 PM
Post #5986

Musafir

pesca, de coma fiu-tu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Alinice
post Jan 30 2008, 06:31 PM
Post #5987

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

buna seara de acum.azi meniul meu a fost acesta:
MD muschi file cu ciuperci marinate,cafea si branza de vaci
ora 10 o portocala si jumatate de grapefruit
P jambon 1/2 de felie cu o rosie si o bucatica de ridiche alba;dovlecei umpluti la cuptor+ciocolata
C file de peste cu rosii.

desi zilele astea au fost f incarcate la serviciu am incercat sa ma tin de Monti in continuare.
roxana am citit mail-ul.mersi pt incurajari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
intalnirea zilnica cu voi e necesara si ma ajuta mult. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 30 2008, 09:37 PM
Post #5988

Musafir

Alinice, intalnirea zilnica cu noi e ca o intalnire cu propriul constient. Atunci iti dai seama ce-ai mancat. Inainte de Monti pierdeam sirul alimentelor pe care le mancam intr-o zi.
Girl, mancam si eu intr-o vreme caise deshidratate, dar ma balonam destul de nasol de la ele. Acum prefer sa aleg smochine, in loc de caise.
Kalua, povestesti asa frumos de mielul ala de la restaurantul grecesc ca-mi faci pofta...desi eu nu mananc miel din principiu. Probabil ca il condimenteaza asa de bine, ca nu se mai simte gustul ala de carne de oaie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ehh...am si eu fixurile mele.

This post has been edited by roxanica10: Jan 30 2008, 09:38 PM

+Quote Post
kalua
post Jan 30 2008, 09:43 PM
Post #5989

Musafir

Pai mielul e tanar si nu are gustul si mirosul ala puternic de oaie. De oaie nu m-apropii nici eu, bani sa-mi dai.
Grecul ala e cel mai misto (ca mancare, ambiente, servicii) dintre toate restaurantele grecesti la care-am fost in viata mea. Ar putea fi mult mai scumpi decat sunt in conditiile astea, dar se pare ca au bun simt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si au niste chelneri care-o tin numa-n poante, chiar daca o umbla ca titirezii ca restaurantu-i plin mai intotdeauna.

Eu confirm glass noodles carbonara.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 31 2008, 09:20 AM
Post #5990

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Neata, fetelor!

Aseara nu am mai mancat nici sana, nici kefir. Am luat in fuga 3 felii transparente de prosciutto, ca am ajuns tarziu si am preferat sa beau un ceai, sa fac un dus si sa ma bag in pat cu o revista.

Meniul de azi:
MD: br de vaci cu smantana si 1 ardei gras
P: branzeturi, ou firt tare, prosciutto si 1 ardei gras
C: sana

Incep sa ma simt mai pregatita sa tin regim si nu mai sunt asa suparata pe soarta mea. Irinici, chiar daca treci prin perioade urate, incearca sa mananci cat de conform se poate, ca e al naibii de greu sa revii pe calea cea buna.

Nush unde am citit ca dupa repetate cure de slabire, metabolismul e dat peste cap complet. Iar eu tin cure din liceu, de-aia uneori simt ca mi s-a luat de atatea diete. Ca s anu mai spun ca raspund atat de greu la ele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

In orice caz, ieri, la electrostimualre, spunea o doamna ca macar pana la 30 de ani sa avem grija ce si cat manacam, sa ne intretinem cat de mult se poate, ca dup-aia e din ce in ce mai greu sa slabesti. Iar eu mai am 2 ani pana la 30 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

+Quote Post

685 Pages V  « < 597 598 599 600 601 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 04:54 PM