IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 600 601 602 603 604 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Feb 1 2008, 05:03 AM
Post #6011

Musafir

marbella (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) in club. ar trebui sa citesti o carte de-a lui Monti, sa inveti principiile.
aproape bine ai mancat, pentru cineva care n-a citit cartea. adica, stii si tu, zaharul (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) , la pranz era buna si o salata acolo, iar seara, era bine sa fi mancat ceva usor, cred ca mai bine mergea o salata sau o tocana de legume.

btw, eu am mancat in seara asta cam aiurea, in primul rand la cumparaturi mi s-a facut o foaaame, ca-mi venea sa cumpar tot ce vedeam (asa patesc cand merg flamanda, de obicei cheltui cam cu 20% mai mult decat in mod obisnuit). cand am iesit din supermarket am si desfacut o banana, era pe jumatate necoapta, oricum, ca eu asa le cumpar, cand sunt inca jumatate verzi. si copiilor le plac mai necoapte.
cand am ajuns acasa, am mancat zacusca cu somon afumat, putin svaiter (doar o bucatica minuscula, vorba doftoresesi noastre) si ceapa verde.
a, si daca tot sunt la spovedit, azi am mancat si vreo 4 patratele de cioco 72% cacao, ca m-a sunat colega tocmai pe cand terminasem pranzul, sa ma duc la ea in cubical, ca are cioco. se putea sa refuz eu? doctore, din cand in cand, fa-mi please si mie descantecul ala, cum i-ai facut si kaluai azi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am ras de una singura la servici cand am vazut.
kalua, sa ne spui daca si-a facut efectul descantecul.

This post has been edited by pescarush: Feb 1 2008, 05:08 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Feb 1 2008, 08:17 AM
Post #6012

Musafir

Hai, manca-ti-as ca am oferta promotionala de weekend, va aplic tuturor descantecul ala, e bun da dulciuri, da cioco, da svaiter, da dusmani, da' heczista o problema: trebe sa beau un pahar de vin bun rosu before, ca sa am henerjie si sa se lipeasca descantecu' din prima de voi...
Lasa, pescarush dear, ca si eu vrusei sa mananc buruieni, si pana la urma am patit-o ca tine; imi era o foame in Carrefour, mama mama, si la raionul de mezeluri mi se puse pata pe parizer taranesc. In mod normal, nu mananc parizer, fiindca cam stiu din ce resturi e produs, da' aseara parca am intrat in transa, am luat o felie de vreo 3cm grosime si, cum am aterizat acasa, tzup, pe ea!!! Nu am mancat-o toata, sa nu intelegeti asta, da' am taiat o bucatica consistenta din ea. Am incheiat cu pui gratar, pregatit de mama.
In seara asta incerc sa dreg busuiocul cu o salata de ton, cu muuuuulte verdeturi.
Va pup cu sonor! Sa aveti o zi minunata!

+Quote Post
kalua
post Feb 1 2008, 10:47 AM
Post #6013

Musafir

doftoreaso, sari si ma descanta, m-a palit o raceala, gripa, nu stiu ce am, da-s daramata. Si deseara tre' sa plec la piramide doar. Sa fiti cuminti! Ma-ntorc marti.

+Quote Post
roxanica10
post Feb 1 2008, 11:15 AM
Post #6014

Musafir

Kalua, multa sanatate si sper sa-ti placa piramidele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu am fost ieri in chinuri, dupa pranz, ca mi-au venit musafirii...si de parca nu era suficient c-am mancat prajitura la pranz, am mai devorat seara si un Lion din ala mare. Aveam o pofta de dulce ceva de speriat. Bine ca nu ma puteam ridica din pat ca poate mai ingurcitam si alte dulciuri. Si-am adormit o data cu gainile, in jur de ora 9.
Join the club Marbella!
Pesca, pai cumparaturile se fac pe burta plina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . E lucru demonstrat stiintific ca atunci cand ne e foame cumparam mai mult.
Stoinici, mama cand are pasari de la tara face supa cu galuste si pilaf...dar nu prea sunt conforme mancarurile astea 2.
Diseara ma duc cu sister la targul de nunti si sper sa nu fie aglomeratie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Va pup! Meniul il scriu maine, ca sa nu sufere modificari.

+Quote Post
pescarush
post Feb 1 2008, 01:37 PM
Post #6015

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) ma vedeti ce bucuroasa sunt? (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) azi stau acasa ca e furtuna de zapada. a ajuns azi noapte, e scary afara, asa ca am sunat ca eu nu conduc pe vremea asta. scolile sunt inchise, asa ca, dupa ce facem curatenie azi (IMG:style_emoticons/default/band.gif) (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif)
kalua, mulat sanatate! sa speram ca nu pleci bolnava la drum. asteptam poze de la piramide. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
doctore, pai intru si eu la oferta aia speciala de week-end, daaaa????
rox, eu "mi-am demonstrat stiintific" pe pielea mea ca nu se fac cumparaturile cu burta goala. dar ce sa fac, ca de obicei n-am timp sa mananc inainte de a pleca de-acasa, si sincer, nici foame nu-mi este. eu fac cumparaturile joi dupa-masa, nu e asa aglomerat si este un supermarket bun in apropiere de scoala de dupa-masa la care duc copiii. pana stau ei acolo, am si eu ceva de facut, mai eliberez week-endul. si cum plecam la 4:30 de-acasa, bineinteles ca nu mi-e foame.
de mancat nu stiu ce mananc azi, daca tot stau pe-acasa voi gati ceva (daca nu ma apuca o lene mare), asa ca, deocamdata am mancat o clementina si stau cu cafeluta cu lapte in fata. urmeaza cereale cu lapte. restul meniului il pun mai tarziu.

This post has been edited by pescarush: Feb 1 2008, 01:40 PM

+Quote Post
dr_wise
post Feb 1 2008, 02:59 PM
Post #6016

Musafir

sincer, imi trebe descantec sa-mi treaca dracii pe tampitii din firma mea si de abia dupa ce ma rezolv, va pot aranja si pe voi. NU II MAI SUPORT! Am acumulat prea multa energie negativa! Da Doamne o ploaie cu spume, sa darame office-ul astora! Sa curga siroaie, sa faca suvoaie, vorba lui Ana din Mesterul Manole. Amin! Numar secundele pana la ora 18:00!!!!!
Kalua dear, lasa ca te rezolvi la calduricile din Egipt! Descantecul meu e prea departe si fara vlaga pt moment....sanatate multa si da-i cu sex, regleaza tot, inclusiv alunga virusii! Da' sa fie d-ala cu scantei, altfel nu se pune! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 1 2008, 03:04 PM
Post #6017

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Salutare, fetelor! Ce vesele sunteti, faceti coada la descantece, ai? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Meniul meu de azi va arata cam asa:
MD: 3 cremwursti, o bucata de cascaval de oaie si 1 ardei gras
P: peste la cuptor si rosii
C: sana sau kefir. Aici nu stiu sigur, pt ca vin socrii mei la mine si sper sa nu ma tenteze cu nik (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

In plus, maine plec la munte, deci nu o sa mai scriu meniul. Cert este ca nu am de gand sa ma las dusa de pofte! Gata! S-a terminat!!!
Saptamana asta am mancat putin si asa am de gand s-o tin pana or sa observe toti din jurul meu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Va pup, sa aveti un we frumos! Kalua, have fun la piramide!

+Quote Post
Girl on the moon
post Feb 1 2008, 03:07 PM
Post #6018

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,938

Ciao dragelor!

Eu astazi sunt usor fara vlaga....tot astept sa se ia o hotarare in ce ma priveste si sunt asa mai fara stare si chef. Uf! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Nici chef de papa nu am avut si ca sa nu faca greva stomacul am curatat patru mandarine si am zis ca azi am pranz de fructe.

Pe seara chiar nu stiu ce mananc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 1 2008, 03:09 PM
Post #6019

Musafir

doctore, nu te mai enerva ca faci riduri. si noi vrem sa ramai tot asa sexy si frumoasa cum esti acum. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
lasa ca si eu ieri zici ca am avut de-a face numai cu prosti la office. ii scriu la unu' inca de saptamana trecuta sa stabileasca data si ora pentru un training, s ma trezesc ieri cu e-mail de la el, ca ma intreaba daca am stabilit eu data si ora. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) si au mai fost si altii, bine ca le-am dat o pauza azi.
mai suna si tu cate un sick day!

+Quote Post
stoina
post Feb 1 2008, 06:21 PM
Post #6020

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Fetele,
Eu astazi am fost dupa marfa si acum am ajuns in Iasi.
D: 2 painici cu gem conform si lapte
P: 2 salate mixte cu brinza (mediteraneene ) de la Mc Donald's (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si later o portocala si-un mar.
Ajuns acusica acasa si...vad eu ce pap, oricum, mi-e fomica!
Kalua, sa-ti priasca deplasarea si sa fii sanatoasa!

+Quote Post

685 Pages V  « < 600 601 602 603 604 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 07:48 PM