IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 602 603 604 605 606 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Feb 3 2008, 09:44 AM
Post #6031

Musafir

QUOTE(roxanica10 @ Feb 2 2008, 02:19 PM) *
Doftoreaso, iar m-am chiorat de mi-a venit rau prin rafturile de la Billa dupa Nero d'Avolla si nu l-am gasit. Am impresia ca se ascunde de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Dear, n-ai ochiul format (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) las' ca vin eu la Buc intr-un weekend si tragem un shopping together. Sa ma vezi cum ma duc intinsa exact in locul cu "pricina" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ieri am crailit toata ziua, adica dimineata (asta insemnand pe la 11:30) am iesit putin la o minipraduiala prin centru, apoi am cumparat un buchet de flori....o minunatie! si am taiat-o acasa, de acasa cu taxiul la fratello, servit masa imbelsugata si conf (mai putin felia de tort) pana la 16:30, cosmetica de la 17 la 18, dupa 18 aprofundat o "problema" la Carrefour, adicatelea imi caut o poseta din piele intoarsa gri, combinatie cu piele lacuita. E grele! Am gasit 2 modele interesante, dar sunt in stand by...cuget...
Aseara am mancat multe si pestrite(mere, salata ton, seminte de dovleac, inghetata de cioco conf, ceai galbenele...nu stiu ce-am avut...), asa ca toata noaptea am bolit, iar acum ma dreg cu iaurt si cafea.
N-are rost sa scriu meniul de ieri, fiindca e la panoul "asa nu!"
In schimb astazi am de gand sa dreg busuiocul cu 2 ore de aerobic si meniu exemplar.
Va doresc o duminica insorita, calduroasa si tihnita. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Feb 3 2008, 10:54 AM
Post #6032

Musafir

si mie mi ati pofta de vinul Nero cu prima ocazie o sa strabat si eu rafturile sa l iau ca m am saturat de asta facut la mine acasa, apropo cum e Nero dulce sau sec ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

ce mi place mie cand lumea se uita ciudat la tine cand vad o femeie la raionul de bauturi mai ales barbati cand te vad ca te uiti la bauturi but who care s eu imi vad de bauturile mele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by divi2007: Feb 3 2008, 10:54 AM

+Quote Post
roxanica10
post Feb 3 2008, 12:10 PM
Post #6033

Musafir

Neata gagici!
Doftoreaso, sa stii c-am dat un search pe aici si-am vazut poza cu vestitul Nero d'Avola. Pai bine domne...pe sticla scrie Sicilia...nici vorba de Nero d'Avola. Gata, acum am fotografiat-o si data viitoare sigur o gasesc....ca pan' vii tu la Bucuresti or mai trece min 2 saptamani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Ieri am mancat ce-am scris in postul anterior si seara 3 portocale, cateva smochine dezhidratate, un mar si putina inghetata de cacao de la Elion conforma. Aseara aveam o pofta de dulce ceva de speriat. Parca era un dracusor in mine si-mi sufla in ureche: du-te si mananca ceva dulce. L-am rugat pe al meu sa-si manance clatitele, ca sa nu dau iama in ele.
Ieri m-am uitat la doua filme dragute: Rumor has it pe HBO (tradus cu 'Secrete de familie') si Just like heaven si mi-au mers la suflet.
Azi am de lucru pentru la serviciu si de invatat la franceza. Treburile gospodaresti le-am facut de ieri.
Va pup si o duminica placuta!

+Quote Post
pescarush
post Feb 3 2008, 02:55 PM
Post #6034

Musafir

doctoreaso, nu mai sta in stand-by, cumpara amandoua posetele si ai scapat de dileme. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
"Rumor Has It" mi-a placut si mie, rox, a fost simpatic.
eu am mancat aseara mancare caraibeana, copiii au fost de-a dreptul incantati. a trebuit sa cer retetele, si am plecat si cu niste condimente in straita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nu ma asteptam sa le placa asa mult la copii, mai ales ca nu au mancat niciodata mancare dintr-asta. mi-era chiar teama ca vor face mofturi si sa nu ma faca si de ras.
seamana mancarea cu cea indiana, dar mie imi place mai mult, nu pun atata curry ca si indienii in mancare, simti gustul mai bine.
am mancat pui cu curry, shrimpi cu curry, un fel de salata de vinete, o salata (facuta aproximativ cum o facem si noi, dar in loc de patrunjel verde a pus cillantro - de aseara am un laspus si nu stiu traducerea la "cillantro", desi o cunosc), okra cu rosii si ceapa, orez simplu, cu mazare prin el si un fel de paine lipie, ei i-au spus "rootie", nu stiu daca am scris corect, dar copiii mei au fost (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . au spus ca painea aia era "awesome". numai despre asta au discutat in masina pe drumul spre casa. vad ca au fost impresionati.
a, uitasem doctoreaso, vinul rosu, Valpolicelli, asta era italian - buuun.

This post has been edited by pescarush: Feb 3 2008, 02:56 PM

+Quote Post
dr_wise
post Feb 3 2008, 03:23 PM
Post #6035

Musafir

mai roxy mai, imi stric gura degeaba pe tine!!!! nu-ti spusei soro ca nero d'avola e soiul, cum e pinot noir, cabernet, merlot, etc, pe sticla s-ar putea sa scrie ce soi e doar pe eticheta de la spate, in fata nu! Cauta sa scrie pe sticla Sicilia si apoi te dumiresti daca-i nero d'avola sau marsala...vezi ca-s mai multe soiuri de vin rosu, sicilian.
Pescarush, uite acus' googalesc "valpolicelli", sa vedem ce-o iesi...

+Quote Post
Meg
post Feb 3 2008, 04:39 PM
Post #6036

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

QUOTE(roxanica10 @ Feb 2 2008, 02:19 PM) *
Am la cuptor copane de pui si o sa mai fac salata verde alaturi. Am primit de la mami si fasole batuta pentru al meu si icre de fasole pentru mine.

roxi, cum adica icre de fasole? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 3 2008, 04:42 PM
Post #6037

Musafir

Meg, adica fasole facuta cu mixerul cu ceapa tocata marunt si ulei. Fasolea batuta nu are ceapa in compozitie, ci doar pe deasupra se pune un amestec de pasta de tomate cu ceapa solzisori. Mie-mi plac mai mult icrele. Am mai intalnit persoane, care pun usturoi in loc de ceapa.

+Quote Post
Meg
post Feb 3 2008, 04:46 PM
Post #6038

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

oh well.. n-am mai auzit de "icre de fasole".
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
merci pentru lamurire.. desi tot in pom sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nu am mai mancat fasole de cativa ani buni, asa ca..)

+Quote Post
irinica
post Feb 3 2008, 05:00 PM
Post #6039

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Dragele mele, incerc cu toate puterile sa ma tin de mancat conform. In ultimele doua saptamani de zbucium am mancat numai ce mi-a iesit in cale si TOT ce mi-a iesit in cale era de mancat. Toate ma ajutati foarte mult!

Am iesit intr-o zi cu Stoina la o salata si un ceai si a fost ok. M-am mai desprins de grijile mele si mi-a facut mare placere sa aud ce bine s-a petrecut ea in Germania cu Kalua. Te pup, Kalua! ( Poate acum esti calare pe o camila)

Nimphe, Roxi, va multumesc foarte mult pentru incurajari!

E foarte, foarte greu sa ma obisnuiesc cu gandul ca parintele care mai era in viata, tatal meu, nu mai este. Eram impietrita, acum am inceput sa pot sa plang si asta cica e bine. Ma simt ... nu stiu cum ma simt, cu un gol imens in inima... Va mai trece din durere dar nu va inceta niciodata sa mai doara.
Gata, nu mai zic nimic of topic!

Azi nu am mancat conform, dar promit ca de maine sa nu mai incalc regulile. M-am ingrasat si nu ma cantarec pana nu incap in niste chestii cu care ma testez eu. Mi-am cumparat haine care imi stau foarte fix sau nu ma incap deloc ( obicei de-al meu mai vechi) asa ca tre' sa ma tin cat de strans pot de Mr. Monti!

Va pup si va multumesc ca sunteti aici!!

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 3 2008, 09:18 PM
Post #6040

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(irinica @ Feb 3 2008, 05:00 PM) *
E foarte, foarte greu sa ma obisnuiesc cu gandul ca parintele care mai era in viata, tatal meu, nu mai este. Eram impietrita, acum am inceput sa pot sa plang si asta cica e bine. Ma simt ... nu stiu cum ma simt, cu un gol imens in inima... Va mai trece din durere dar nu va inceta niciodata sa mai doara.

Draga de tine, condoleantele mele din suflet! Inteleg durerea si sper sa o traiesc cat mai departe posibil (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sa fii tare si sa te gandesti ca te vede si isi doreste sa fii fericita si linistita. Ai grija de tine!

QUOTE(roxanica10 @ Feb 3 2008, 04:42 PM) *
Meg, adica fasole facuta cu mixerul cu ceapa tocata marunt si ulei. Fasolea batuta nu are ceapa in compozitie, ci doar pe deasupra se pune un amestec de pasta de tomate cu ceapa solzisori. Mie-mi plac mai mult icrele. Am mai intalnit persoane, care pun usturoi in loc de ceapa.

Eu fac icrele de fasole si cu otet. Adica mixez fasolea, o frec cu ceapa, ulei, piper si sare si la sfarsit adaug si otet. Iese mult mai buna decat doar cu ulei. Just try! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Dragele mele, m-am intors si eu de la munte. Pot spune victorioasa! Victorioasa asupra mea, in sensul ca am fost cuminte mai ceva ca Maica Tereza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am fost in Poiana Tapului, am plecat smabata dimineata la 5 si m-am intros azi, la 20, din care 6 ore au fost pe drum (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Am numai impresii negative, am zis ca nu mai calc pe Valea Prahovei decat platita.

Meniul de ieri:
MD: 2 portocale in masina, pe drum.
P: ciorba de burta cu mujdei, piept de pui la gratar si salata de varza murata. Ca desert am avut un ceai, despre care cred ca era...instant (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sper sa nu fie probleme prea mari (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
C: 2 mici, 2 carnaciori, 1 bucatica de muschi d eporc la gratar cu salata de rosii, castraveti si salata verde. Ca desert, seminte, fistic si apa cu lamaie. Nu am abuzat de nici unele. Doar de dans am facut abuz (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dar cred ca asta e de bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Meniul de azi:
MD: 1 sana, 1 bucatica de cascaval afumat si o bucatica de gratar de porc de ieri
P: ciorba de fasole cu afumatura si ratatouille. Ratatouille asta e o mancare de legume, minunata! O sa incerc sa fac si eu asa ceva acasa.
C: 1 portocala la Seinfeld.

Acum am iesit din baie si ma duc sa ma cremuiesc si sa ma rasfat. Vorba ceea, trebuie s ama pregatesc pt o noua saptamana de munca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Trebuie sa va spun ca fetele care nu ma vazusera de la revelion, mi-au spus ca am slabit!!! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) La fund si la picioare. Iar azi dimineata ma uitam in oglinda la burta si parca incepe sa arate a abdomen, adica ferm si musculos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce sa va spun, sunt mandra de mine si sper sa fiu la fel de tare cat mai mult posibil. Am avut o multime de tentatii, mai ales ca toate fetele din grup sunt slabe moarte sio mancau tot felul de neconformitati.
Cu toate astea, nu am suferit dupa nimic! Am zis ca o sa-mi permit abateri cand o sa fiu slaba slaba!!

Va pup, sa aveti o saptamana minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 602 603 604 605 606 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 09:10 PM