![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
irinica, draga mea, condoleante! imi pare foarte rau pentru pierderea suferita si stiu ca este greu, desi stim ca va veni si momentul despartirii de parinti, dar atunci cand vine, ne ia pe nepregatite. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
nimphe, ce-ai vrut sa spui prin faptul ca vrei sa traiesti durerea cat mai departe posibil? ca daca te referi la distanta geografica, sa stii ca este ingrozitor. numai gandul ca s-ar putea intampla asa ceva, ma panicheaza. eu as vrea sa-i am aproape atunci... sa stiu ca am fost langa ei. desi nu-mi prea vine, sa pun si eu meniul pe azi: D - cereale cu lapte P - la intoarcerea de la schi am mancat o banana in masina, ca imi era asa de foame... iar cand am ajuns acasa, salata de boeuf conforma (mi-era prea foame sa mai stau sa mai fac o salata) si supa fierbinte pe piept de curcan (zeama goala, fara taitei), ca sa ma incalzesc. C - un mar, nu mi-a mai trebuit altceva, ca mancasem tarziu, am ajuns acasa dupa 3:30. sa aveti o saptamana buna si cat mai usoara! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca! Draga Irinica, nu stiu ce sa-ti spun, ce ar putea sa-ti aline durerea...toata viata gandim ca momentul asta va veni cat mai tarziu, stim ca exista, dar atunci cand se intampla nu suntem deloc pregatiti moral. Cred ca in mometul in care dispare primul parinte incepe adevarata maturizare, realizam ca exista si moarte...cred ca ne simtim orfani...si tatal meu este f bolnav, sufar cand il vad cum se chinuie si cum lupta pt fiecare clipa traita si cateodata ma gandesc, Dzeu sa ma ierte, daca nu ar fi mai bine sa i se curme suferinta asta cat mai repede...pe de alta parte ma bucur, cu egoism, zic eu, pt fiecare zi in care il vad in viata, desi numai bucurie nu poate fi boala lui...
Meniul meu de ieri: d - 2 finn crisp cu gem caise, iaurt, cafea cu lapte p - 1 mar in drum spre casa, piept pui gratar cu mozzarella si sunca Praga, ardei copt umplut cu telemea de oaie, b burduf si busuioc, salata de cruditati, cioco 85% cacao s - 3 mere Sa aveti o saptamana minunata! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Va pup si va multumesc!
De azi promit sa mananc conform! Sunt asa de fericita numai la gandul asta! O saptamana usoara! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata,dragelor.
Zilele de weekend am papat conform, cuminte ( am avut o abatere mica, mica) Am o intrebare: ciorba facuta cu bors de putina ( am papat ciorba de peste) e conforma au ba? Stiu ca borsul din tarite nu e conform... Doctoreaso, nu se pot face clatite din fulgi de ovaz, ptr ca-si schimba IG la temperaturi inalte. Eu va imbratisez cu drag, sa avem o saptamina cu suflet vesel si curat! Irinici, hai sa papi conform, iubita, si deja te vei simti mai puternica! Te iubesc mult si te astept aici in fiecare zi! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinici, (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) multa putere si curaj sa mergi inainte.
Meniul meu de ieri: D: iaurt cu gem si fulgi de grau P: pulpa de pui la cuptor cu icre de fasole si salata verde, ceapa verde, rosii; desert migdale C: compot de ananas fara zahar Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna ziua tuturor.Ieri am ramas datoare cu meniul asa ca azi am ceva de scris...deci incep cu meniul de duminica:
MD lipido-proteic 1 ou fiert ,1 cremvurst ,jambon cu mustar conform si cascaval+cafea cu lapte P muschiulet a la cosimo(f bun!) cu garnitura de legume-varza de bruxelles,brocoli,conopida,fasole verde,ardei gras;2 patratele de ciocolata 75% G seminte de fl.soarelui C salata din rosii cu ardei si ceapa +cascaval ras. Azi am in proiect : MD 1 kiwi+1 mandarina-pauza-fulgi de orz si ovaz cu iaurt 0,1% si 2 lingurite de gem conform+cafea cu lapte 0,1% P restul de muchiulet de ieri cu salata din ridiche,telina,mar,ceapa cu putin ulei de masline si zeama de lamaie C macou marinat cu ridiche probabil. O saptamana buna! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
nimphe, ce-ai vrut sa spui prin faptul ca vrei sa traiesti durerea cat mai departe posibil? ca daca te referi la distanta geografica, sa stii ca este ingrozitor. numai gandul ca s-ar putea intampla asa ceva, ma panicheaza. eu as vrea sa-i am aproape atunci... sa stiu ca am fost langa ei. Am vrut sa spun cat mai departe in ani, nu in distanta geografica. Gandul distantei ma intristeaza si pe mine cumplit, ca ma gandesc ca eu o sa fiu in Cad si ei in Ro cand mi se vor naste copiii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Irinica, desi nu te cunosc, imi exprim si eu parerea de rau vis-a-vis de momentele prin care treci. Iti doresc multa putere!
Fetele montigniace am o intrebare : stiu ca fructele nu se combina si cu altceva. Cand voi mancati dimineata un kiwi sau o portocala, dupa cat timp luati micul dejun? G: 2 mere Pink Lady P: un piept de pui cu salata de varza ....super bun!! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu servesc micul dejun cam la 15-30 minute dupa ce mananc fructul care, de obicei, e un kiwi...se curata repede si e mic, aproape ca-l inghit precum pelicanul...
Gagici, fuse destrabalare in floare la mine, la office! Prajituri de casa en gross, da' nici macar nu m-au tentat, vorba lui kalua, macar daca calc stramb, sa merite, in nici un caz pt cocaturi...asa ca sunt inca "like a virgin"!!!! touch for the very first timeeeeeeee! pai nu?! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Irinica draga, iti transmit sincere condoleante.Pastreaza-l in suflet pe al tau tata, si fii asa cum isi doreste el, sa imparti cu el in gand bucuriile tale, succesele, suferintele, mangaie-l si te va simti acolo unde e.Are nevoie sa stie ca zambesti, ca accepti lucrurile asa cum sunt!Te imbratisez!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 09:09 PM |
|