![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Aaaaaaa, eu am conserve de ton preferate! Imi place de la Marco Polo/ Ton in sos chili, iar de la Siblou/ Ton Deluxe. Siblou/ Ton Deluxe e si preferatul meu. Adica este chiar ton, nu ceva maruntit nesuferit. Se gaseste in Auchan (de acolo cumpar eu), dar cred ca si in alte supermarketuri. Neata all si de la mine! Meniul meu de ieri: MD: 2 wasa 24% cu unt si pateu de masline verzi, 1 wasa cu unt si sunca de Praga, 1 ardei gras P: salata de rosie, castrevete, feta si sunca de Praga C: rosii, castraveti, cascaval, branza cu mucegai, muschi file. Desert: cateva migdale. Aseara am mers la ziua prietenei fratelui meu, care afacut o mas aintre prieteni. Erau multe altele pe masa, dar eu am ales numai ce era conform. Cand a venit tortul de ciocolata, am zis ca vreau cea mai mica felie. Dar cand m-am trezit in fata ei m-am gandit bine si am..renuntat!!! Adevarul e ca si invitatii au observat ca am slabit, pana si fratele meu m-a laudat (el e cel mai dur critic al meu cand vine vorba despre silueta!!) si ma simteam asa de bine si siexy, inc at am spus ca nu vreau sa fac prostii...Nu asa devreme!! Deci fetelor, ma simt atat de bine si de mandra de mine! Azi si maine merg la electrostimulare, inca caut o partenera de mers la sala, deci fac pasi mici spre sileuta mult visata (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Va pup si ma bucur enorm ca va am, pt ca si datorita voua nu am putut renunta la Monti. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
Neata fetelor,
In weekend am testat o reteta postata mai demult pe forum, chifelute de ton. Recunosc ca am fost foarte sceptica la inceput dar avand in vedere ca cele doua conserve de ton pe care le-am folosit somau de mult neatinse infrigider am zis ca nu am ce pierde. Ce a iesit a fost o nebunie, le-am mancat pe toate dupa ce le-am terminat, au fost delicioase. Am mai testa o idee in weekend mancae de guli am gasit reteta intr-o carte de bucate...neasteptat de bune. Mai fac si alta data! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acum sa revin la meniul de ieri: D cafea si fulgi de grau pe la ora 11 2 iaurturi mici simple la pranz o portie mica de mancare de guli la ora 5 la fel o portie mica e mancae de gulii si seara o felie de Wasa si o salata mare de rosii, ardei, castraveti, masline si u pic de feta. V-am pupat! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
matra, wasa nu se mananca seara, numai dimineata.
eu mi-am facut cafea la oala, ca mi s-a stricat filtrul. ieri mi-am cumparat o cafea (avem si la servici, gratis, dar nu e prea buna), dar nu mai dau bani pe piswasser-ul lor. azi ma duc sa-mi caut alta coffee machine. pe care o gasesc mai fancy o iau, asa mi s-a pus pata. eu inca nu stiu ce mananc azi, ca nu am gatit nimic aseara. pentru MD mi-am adus cereale si lapte. am uitat si fructele acasa. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) sa aveti o zi buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, am uitat s-o intreb pe stoina de unde si-a achizitionat produse Inedit, de la ce hypermarket, ca sa atac si eu problema, mai ales ca am o pofta de pate cu paine, de numa' numa'!!!
Am luat o data pate vegetal cu masline de la Mandy, dar era o chestie tare ciudata: pe cutia de 100g scria o compozitie OK, iar pe aia de 200g era inclus si amidon...acu', n-or fi avut loc sa mai scrie tocmai amidonul, sau erau compozitii diferite...ceea ce nu cred, nu sunt romanii in stare de atata exactitate!!!...nu stiu...treaba e ca am cumparat o cutie mica (aia unde era omis amidonul la ingrediente) si-am consumat continutul instant...cu ceva mustrari de constiinta, da' nu prea mari. Dar de atunci n-am mai luat. Meniul: d - kiwi, 2 painici cu salata de vinete si felii de rosii, ceai cu lamaie, cafea cu lapte 12:30: un mar "bot de iepure" p - iahnie de fasole, 2 carnati de casa, castraveti murati...bune rau de tot! sper sa nu incep sa plutesc de la fasole.... s - salat de ton pe undeva, ratacite 1 sau 2 mere, poate inainte sau dupa cina |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vinit! Imi pare tare bine sa va gasesc atat de cuminti! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Irinica scumpa, bine ca ti-ai revenit cu mancatul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Aseara, inainte de a pleca la aeroport, am intrat vreo 2-3 ore intr-un Carrefour egiptean, am iesit de-acolo cu o geanta de 20 de kile. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am luat si castraveti mici, si dovlecei tot de-aia mici si deschisi la culoare, ca-n tara, vinete albe, etc. etc. Azi n-am mancat inca nimic, dar cred ca fac vinetele, creveti si o salata de castraveti. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Kalua, bine ai revenit printre noi!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa ne pui poze (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Kalua, bine ai revenit!
O intrebare: cum iti faci rost de voiajurile astea asa faine & scurte? Prin agentii de turism? P: raportez o bucata de piept de pui cu salata multa C: salata de vinete cu rosii si poate o bucatica de carne de vita |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ultimul zbor luat prin agentie de turism a fost acum 11 ani si ceva. Biletele de avion le luam online, cazarea de obicei la fel, toate le facem noi si iesim mai convenabil decat prin agentie, in plus nu-s la gramada de turisti. Va povestesc la topicul cu Egiptul, dar sa ma limpezresc oleaca, am dormit asta noapte max. 3 ore si alea intr-un avion plin, am fost si la serviciu, am despachetat o parte din lucruri, acum sunt in spalari si uscari de rufe.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Kalua, te pup!!
Stoina, unde e pate vegetal??? Sunt super fericita ca reusesc sa mananc ce trebuie. Deja ma simt slabanoaga,ma trezesc cu burta goala, am mai multa energie si chef de ...viata! Aseara am mai mancat o portocala, deoarece am curatat-o pentru Maria si ea nu a mai mancat-o. Azi: ora 9: salata de varza rosie ora 13: salatoi: varza alba, pulpa de pui fiarta si dezosata, ulei masline ora 17: masline, rosii ( nu-mi era foame dar..am mancat sa fiu cu burta plina cat voi gati pentru familion) Mai pe la 19, am sa-mi fac o salata verde cu ton si rosii. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie deja imi ghioraie matele, cu gandul la salata de ton (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce mai, sunt un gurmand inrait...daca ma pot exprima asa...
Daca nu mi-o fi lene deseara, pun poze sexy cu conservele de ton. Stoina dear, expliciteaza unde ai gasit produsele alea de la Inedit, ca urla curiozitatea in mine!!!! This post has been edited by dr_wise: Feb 5 2008, 06:00 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 03:47 AM |
|