IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 606 607 608 609 610 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Alinice
post Feb 5 2008, 07:45 PM
Post #6071

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

A venit seara ,deci apar si eu cu noutati...
MD 2 mandarine-pauza-lapte 0,1% cu fulgi de orz si cafea cu lapte si scortisoara
P muschi de porc si salam cu zacusca bulgareasca de casa(vinete,gogosari ,rosii si usturoi in f putin ulei )
G 1/2 de gref
C o pseudopizza:blatul din branza de vaci degresata+oua ;umplutura din salam,rosii si putin cascaval ras.portia se imparte in 2 caci eu si mama mancam la fel.
In ultimele zile am contorizat cantitatea de lichide pt a fi sigur 2 L/zi si se vad rezultatele!!! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
A vazut cineva prin Piatra Neamt produsele Inedit?!
Spuneti-mi si mie (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 5 2008, 08:39 PM
Post #6072

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Seara buna, fetelor!

Meniul meu de azi:
MD: 3 cremwursti de pui cu chefir
P: 1 felie de feta, 2 felii de sunca de praga cu rosii si castraveti
C: 1 ardei gras, putina telemea de oi, putin drob. Inca mi-e foame, dar am promis ca mananc putin seara, asa ca ma indrept spre pat cu o cana de ceai aromat si o carte (Confesiunile unei neveste lenese. E supertare, v-o recomand! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) )

Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
stoina
post Feb 6 2008, 11:25 AM
Post #6073

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Bun gasit!
Dragelor, pe mine ieri m-a palit gripa si as-noapte am tras o febra si-un rau...Astazi sint olecusoara mai bine,tinind cont ca la ora 13 plec la P.Neamt ptr rochitza mea de nasa ptr nunta de pe 23 febr.De remarcat ca 'furnizorii' mei de gripa au bolit cam 3 zile la pat, nu ca Montignaca de mine....o juma de zi si-o juma de noapte(dupa 2 noaptea chiar mi-a fost bine!)
Meniul meu de ieri:
MD: painica filozofala cu magiun conform si lapte 0,1%
P: nimic, deja mi-era rau
C: 2 mere rase cu scortisoara
Astazi, MD: painica filozofala(Marius m-a ajutat aseara sa prepar painica) cu pate Inedit si rosii.
In Iasi, eu am gasit pateul Inedit la o retea locala de supermarket, Mercur Mary(asta ptr Irinici) La Carrefour la noi,am vazut doar brinza tofu de la Inedit. Cautati fetelor, cautati! Sint asa ferice de pateul asta...mai au un sortiment nou, care contine fulgi de cartofi,din pacate, deci cumparati varianta veche, eticheta si modul de prezentare sint la fel.

Kalua, bun venit acasuca!Te pup cu dragoste! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Marbella
post Feb 6 2008, 01:38 PM
Post #6074

Incurabil

Member No.: 235

Astazi:
md: iaurt cu cereale, o cafea neagra cu lapte, doua curmale, 2 clementine;
p: piept de pui la gratar cu ciuperci la cuptor si salata de varza verde.
c: inca nu stiu dar poate clementine.

+Quote Post
kalua
post Feb 6 2008, 02:09 PM
Post #6075

Musafir

Marbella, bine-ai venit printre noi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Curmalele nu sunt conforme, au IG-ul 70. Smochinele uscate sunt conforme, curmalele nu.

+Quote Post
roxanica10
post Feb 6 2008, 02:54 PM
Post #6076

Musafir

Pun si eu rapid meniul meu de ieri.
D: iaurt cu gem si fulgi de grau
P: ciorba de pui a la grec, salata de pui cu piept de pui la gratar, desert 4 cuburi de cioco Heidi 75%
G: un mar, 2 portocale
C: rest de salata de pui de la pranz
Am stat mult la serviciu ieri, am fost vivace toata ziua, iar la 11 cand a trebuit sa plec spre casa am simtit ca ma topesc. Ajunsa acasa am mancat un Lion mic. Culmea e ca pe cantar scad, de fiecare data cand mananc dulciuri neconforme.
Azi, la pranz am mancat chili con carne cu salata de varza. Acum mi-e cam rau, c-am nimerit o bucata de slanina, printre carnea de porc slaba si mi-a fost rusine s-o arunc, dar data viitoare imi pregatesc un servetel langa mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu chiar nu pot manca chestii grase si nu de cand cu Monti, din'totdeauna am fost asa.
Sunt super happy ca mi-am cumparat azi cartea lui Monti cu retete. De-abia astept sa ma pun pe citit.
Doftoreaso, nu stiu daca pun amidon in iaurtul ala Mandi, dar nitriti sigur contine. Eu zic sa ne orientam spre Inedit.
Am vazut aseara pe Euforia o emisiune Dr.90210 cu tipe care slabisera 75kg, 45 kg....Doamne cum aratau...si cum li se lasase pielea. Venisera la doctor sa se 'ajusteze'. Concluzia: mai bine avem grija sa nu ne ingrasam, decat sa ajungem la liposuctii.
Girl si Alinice, ati constatat ceva modificari pe cantar? Cat ati slabit pana acum?
Va pup!

+Quote Post
Marbella
post Feb 6 2008, 02:55 PM
Post #6077

Incurabil

Member No.: 235

Multumesc pentru primire si tie, pescarush, roxi.
Trebuie sa citesc cu atentie tot materialul pe care mi l-a trimis Ala.N-am avut suficienta rabdare, dar va trebui s-o fac din moment ce ma atrage monti.

+Quote Post
roxanica10
post Feb 6 2008, 03:02 PM
Post #6078

Musafir

Marbella (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , chiar azi la masa vorbeam cu o colega, ca mie sa-mi dai si bani, nu m-as mai intoarce la vechiul mod de alimentatie. Ca mai fac eu abateri din cand in cand...e adevarat, ca acum imi permit....dar de mancat mananc in proportie de 90-95% Monti.
Sa-ti cumperi si cartea de care am spus eu mai sus, ca-s o multime de retete si acolo recapituleaza si niste reguli. E mai schematica. Pretul e f ok (12.5 lei) si-am gasit-o la un chiosc de carti la Universitate.

+Quote Post
Girl on the moon
post Feb 6 2008, 03:05 PM
Post #6079

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,938

Roxanica,

Pe cantar m-am urcat undeva dupa vreo 2 saptamani de cand incepusem Monti si dadusem vreo 3 kg jos.
Faza e ca inca nu tin Monti ca la carte, pentru ca inca sunt in cautare de produse conforme si nefiind in RO e putin mai greu. Dar ma straduiesc.

Oricum nu mi-am pus nici un fel de deadline. Vreau sa slabesc mancand cat mai corect. Am inceput sa beau apa zdravan, ceea ce ma incanta.

Oricum pe haine se cunoaste super bine ca ceva acolo s-a dus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Plus ca iubitelul meu a observat imediat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ca burtica a inceput sa scada.

De ieri sunt bucuroasa caci mi-am primit cele 2 carti cu retete Monti si in plus am primit si cartea Slim Forever.The French Way a lui MM.

Asa ca go on cu Monti. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

MD:branza Philadelphia si niste sunculitza slaba cu verdeturi
P:piept de pui cu salata
C:merg la restaurant cu colegii de la job, dar nu uit principiile MM

Inca ceva: am observat ca nu mai simt asa mare pofta de dulce. Si totusi, in putinele cazuri cand o simt reusesc sa ma calmez rapid cum ca nu am neaparat nevoie de ceva dulce. Stau si ma intreb : de ce acum e atat de usor si inainte daca simteam nevoie de dulce (ceea ce era rar) mancam dulce pana credeam eu ca nu mai e cazul...

+Quote Post
pescarush
post Feb 6 2008, 03:27 PM
Post #6080

Musafir

eu am nervi de dimineata! nu ma intrebati de ce, e si vremea, iar e furtuna de zapada, si pana la urma nu m-am rabdat si i-am spus unui coleg canadian parerea mea despre sistemul canadian stupid, de a nu avea alternativa la condus. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ca bucuroasa m-as urca intr-unmetrou, tren sau bus, decat sa conduc pe o asemenea vreme. soelele au strat de gheata, iar deasupra zapada.
azi mananc:

D - cafeaua la oala (inca nu mi-am gasit aparatul care sa ma atraga) 2 kiwi, pauza, cereale cu lapte
P - pizza faza 2, daca pot iesi cu masina din parcare ma duc sa-mi iau si o salata, daca nu, asta este (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
C - varza calita.

+Quote Post

685 Pages V  « < 606 607 608 609 610 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 03:08 PM