![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
P(pe la 17) salata de rosii si ardei, piept de pui cu brocolli, ceai verde
C: cred ca 1 mar |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoina, ai fost la rochie? Cum a fost? Cum te simti?
Oare irinica de ce n-a zis nica azi? pescarush. nasol cu gheata aia. La noi a fost azi o vreme ca la nebuni: dimineata insorit si frumos, iar ziceam ca ating muntii cu mana. apoi a inceput o vantoasa de cand am dat sa ma duc la masa m-a impiedicat sa merg drept (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , apoi a venit o vijalaie, cerul s-a inegrit instantaneu si m-am gandit ca vine sfarsitul lumii. Apo a mai trecut, a mai iesit soarele, s-a mai innourat, nici vremea nu stia de fapt ce vrea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Drumul meu intr-acolo a fost un efort, dar cred ca mai bine a fost c-am plecat decit sa bolesc in pat.Nu ma simt confortabil, dar nici nu ma dau batuta, chiar refuz sa stau la pat.
Data trecuta cind am fost la Agnes Toma, mi-am ales modele(ptr rochie si costum) si mi-am pus deoparte materialele.Abia acum mi-au luat masurile si pe 12 fug din nou la proba.Sper sa iasa bine ca dau niste banutzi buni pe toate astea.De asemenea, imi fac si un pardesiu elegant (imi lipseste o haina de blana si tot imi promit ca mi-oi lua, dar n-am reusit) Also, fii-mea si-a ales o rochita tare faina.Marti o ridic si pun aici o poza s-o vedeti. Va puuup! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, multa sanatate, c-am uitat sa-ti spun azi. Nu te plictisesti sa mergi la atatea probe? Prefer sa-mi cumpar rochie dea gata. Cand am fost cu sora-mea vineri la targul de rochii de mireasa, am vazut si niste cataloage cu rochii de seara. Gasisem niste modele dragute. Am intrebat fericita cat costa, iar raspunsul nu prea mi-a placut 600-650 euro. Pai ce-mi cumpar rochie de mireasa? Sper sa scap cu max 1000 lei, mai ales ca trebuie sa-mi cumpar 2 anul acesta.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am ajuns si eu cu bine acasa. dar nici n-am mai dus copchilu' la inot. e o vijelie afara! au anuntat inca vreo 30 cm de zapada, pana dimineata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asta cica e al 2-lea front de furtuna (in mai putin de 6 ore de la terminarea primului). derapau masinile pe sosea, trebuia sa pastrez distanta serioasa intre mine si cel din fata. pe autostrada am simtit si eu cum imi juca masina in toate directiile, desi am venit cu 40-50 km/h. copiii saracii au iesit la curatat zapada, dar este apoasa si foarte grea, plus ca te biciueste, vin asa niste fulgi inghetati, ca i-am bagat in casa. oi vedea dimineata daca mai scot masina!
ma gandesc sa ma apuc sa coc si eu niste painici filozofale. ma duc acum, pana nu-mi piere entuziasmul. stoina, sanatate! si stai si tu acasa, cand esti bolnava macar. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Kalua, m-am postat ieri ca nu mai reusesc sa le fac pe toate la timp. Da' zic acu' tot!
Ieri: ora 9: mar cu fulgi de ovaz si scortisoara ora 14: fasole batuta ( fasole fiarta, ulei de masline, putin usturoi) in care am pus salata verde. Mie mi-a placut foarte mult asa cu salata verde. ora 20: un kiwi, o portocala Astazi: acum am gasiti painici si voi manca cu pate haiducesc de la Hame ( eu cred ca asta e conform ... sper!!!) Revin mai tarziu cu spovedania completa. Stoino, acu' plec sa-mi iau pate vegetal, sarut-mana! Pescarush eu iubesc iarna si mai ales zapada dar, imi e groaza si mie sa conduc pe zapada: am si avut accident cu masina (pe polei) acum cativa ani. O zi frumoasa!!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, unde ti-s legumele de la micul dejun? Adevarul e ca am cam ramas fara de nici unele prin frigider (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu mai am nici legume de niciun fel, nici cereale. Sapt asta ma hotarasem sa am MD glucidic zilnic. Cand colo, luni dimineata ce vad: nu mai aveam fulgi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In we merg la cumparaturi si nu o sa mai am nici scuza. In orice caz, ce legume pot combina cu sana??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Castraveti, ardei, rosii, ce vrei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinici, vezi ca pateul ala Inedit nu-i conform...contine fulgi de cartofi. Au schimbat reteta de fabricatie. Informatia mi-a fost furnizata de draga noastra doftoreasa, care n-a apucat sa treaca in dimineata asta pe aici.
Eu ma simt ca si cum as fi calcata de tren. 3 zile la rand am plecat de la serviciu in jur de ora 11. Sa vedem ce va fi azi. Pesca, ce naspa sa fii silita sa conduci pe zapada. Mai voiam sa va zic ceva, dar am uitat. Va pup! This post has been edited by roxanica10: Feb 7 2008, 10:38 AM |
|
|
![]()
|
|
Rox, Doctoreaso, cititi aici ce povesteam eu despre Inedit intr-o postare trecuta, va rog: Sint asa ferice de pateul asta...mai au un sortiment nou, care contine fulgi de cartofi,din pacate, deci cumparati varianta veche, eticheta si modul de prezentare sint la fel.
Deci, exista si varianta veche, conforma deci , cea de care ne-a fost tare dor si au si o varianta noua care contine fulgi de cartofi, din pacate.Pateul conform are exact acelasi gust, reteta si mod de prezentare ca inainte de-a disparea.Asa ca fugiti de cautati, dragelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc ptr urarile de sanatate, chiar mi-e mai bine! MD:Painica filozofala cu pate Inedit si rosii cherry+ o linguritza de magiun |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:28 AM |
|