IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 609 610 611 612 613 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Feb 7 2008, 11:05 AM
Post #6101

Musafir

Si eu sunt chioara de somn, azi chiar ca ma culc cel tarziu la 11!

Tot ma tin sa-i zic ceva pescarushei si tot uit: nu-ti mai lua drac de-ala de filtru de cafea, tot ce-i bun in cafea ramane in filtru, plus ca gustul cafelei, indiferent de ce fel superior de cafea folosesti, e bleah. Depinde de cat vrei sa investesti in masinarie, eu iti recomand
(IMG:http://www.dekolust.de/bilder/022/6220000603-1.jpg)
sau asa ceva
(IMG:http://www.morphy-richards.info/uploads/pics/roma_kaffeemaschine_gross_01.jpg)
sau una automata, cu rasnita in ea, cu care faci si cappuccino si eespresso si ce fel de cafea vrei tu.
(IMG:http://www.geizkragen.de/img/150/48719.jpg)

Go to the top of the page

+Quote Post
Marbella
post Feb 7 2008, 11:31 AM
Post #6102

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 235

Ce bine arata automatul de cafea! Eu imi tot doresc filtrul acela de cafea in care se pune cafeaua si se toarna apa fierbinte peste si se preseaza.Am vazut la cei care isi aduc din Irlanda.
Astazi:
md: cafea cu lapte,iaurt cu cereale (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cam ce sa mai mananc dimineata
p: fasole boabe cu ulei de masline, facuta ca o crema cu carne de pui
c: pungute la cuptor cu branza telemea si ciuperci.

O iau usor pentru ca imi este foarte greu de cand am renuntat la dulciuri (recunosc ca ma mai arunc in jeleuri din cand in cand) dar vreau sa ma tin in continuare de Monti pentru ca ma simt bine.Multe kilograme nu vreau sa dau jos, am 1.55 inaltime si 63 de kg.Ce imi place este ca la inceput de an mi-am propus mai multe chestii pentru anul acesta, printre care si sa-mi schimb modul de a manca si pana acum este ok.Asa ca, de scapat de mine nu veti scapa usor.

+Quote Post
kalua
post Feb 7 2008, 12:16 PM
Post #6103

Musafir

Marbella, poti sa-ti faci painicile filozofale pentru micul dejun (le vei iubi din toata inima (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), pe care le combini cu ce vrei tu. Mai bine decat jeleuri ar fi ciocolata conforma, binenteles nu in fiecare zi si nu multa.

+Quote Post
Marbella
post Feb 7 2008, 12:20 PM
Post #6104

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 235

Ok, am cautat reteta painicilor filozofale si n-am gasit-o.Care este?Multumesc pentru sfaturi (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
Alinice
post Feb 7 2008, 12:21 PM
Post #6105

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Kalua daca am la masa mancare din legume trebuie obligatoriu si salata de legume?Si la mic-dejunul glucidic pot manca si legume?Nu stiam.Mersi pt informatie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 7 2008, 12:29 PM
Post #6106

Musafir

Da, bre, legumele le ai ca garnitura, pe langa alea trebuie si o salata. La mesele glucidice e chiar recomandat sa se manance legume neuleioase cu un IG mic, trag incarcatura glicemica la vale.

+Quote Post
Matra
post Feb 7 2008, 12:58 PM
Post #6107

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,774

[quote name='pescarush' date='Feb 5 2008, 03:07 PM' post='144881']
matra, wasa nu se mananca seara, numai dimineata.

Aha, nu stiam. Incerc sa evit greseala pe viitor. Multumesc de atentionare.
Meniul meu de azi suna cam asa
D un iaurt de 150 g si niste fulgi de grau
pe la 11 un mar
P mancare de mazare
pe la 5 inainte de gimnastica niste somon afumat sa ma energizez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
S o slata mare de legume si branzica feta.

Printre ele un ceai verde dupa amiaza.

+Quote Post
Alinice
post Feb 7 2008, 01:09 PM
Post #6108

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Mersi , in sfarsit am inteles! Azi voi manca
MD fulgi de orz cu iaurt degresat si biscuiti misura cu cafea cu lapte
P aripi de pui cu mancare de fasole verde si salata din laptuci,rosie,ardei gras si ceapa
C dovlecei gratinati cu rosie si ardei gras .Intre mese beau lichidele doi litri din care unul e apa plata cu zeama de lamaie! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
stoina
post Feb 7 2008, 01:22 PM
Post #6109

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Alinice, biscuitii Misura nu-s conformi, cred.Ai verificat compozitia?

+Quote Post
pescarush
post Feb 7 2008, 02:56 PM
Post #6110

Musafir

kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . adevarul este ca la unul din ultimele 2 ma gandisem si eu, de aceea nu mi-am luat inca, vreau sa mai studiez problema in week-end.
marbella, stai sa vad daca stiu atasa linkul:
Painisoare cu tarate - Reteta filozofului

am ajuns si eu la job, noroc cu un vecin binevoitor care m-a ajutat sa curat o parte de zapada (ce mi-a lasat masina care a curatat drumul) atata cat sa pot scoate masina. vine el diseara pescaroiu, abia astept sa-l vad la curatat zapadocul ala, cred ca 2 ore ii ia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

meniul meu pe azi:
D - painici filozofale (in sfarsit am facut si eu) cu niste resturi de salata de boeuf conforma, putina sunca slaba, ardei rosu
P - varza calita cu snitele in faina de naut. m-am puturosit si am cumparat varza razuita gata, pregatita pentru coleslaw. n-am vazut varza intreaga unde am fost, probabil aveau dar nici n-am insistat s-o caut prea mult.
C - inca nu stiu, ca va trebui sa ma misc tare repede cand ajung acasa, am de dus copiii in 2 locuri. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 609 610 611 612 613 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 12:28 AM