![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Offtopic, ca de obicei :
ulei de palmier se gaseste in Metro si Mega Image, dar eu m-am documentat un pic si am decis sa nu iau asa ceva in ciuda publicitatii care i se face la noi ca ar fi sanatos, contine grasimi saturate si creste nivelul colesterolului, in plus antioxidantii si carotenul din el se distrug la gatit... eu am trecut la uleiul de samburi de struguri daca am ceva de prajit |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, pai exact ce spuneam...mic, fara amidon, si scump. Cand ajung acasa-ti spun cum se numeste. Desi, Ineditul mi se pare mai ok ca pret.
Stoinici, exista pasta de rosii de la Inedit? Eu folosesc Olympia si-s multumita. Pe eticheta nu scrie nimic de zahar, deci, teoretic nu contine. Am cautat ieri paste integrale De Cecco la Billa si n-am gasit, ca vreau sa-mi fac cu sos de rosii si ciuperci. Merg maine la Mega Image si sigur voi gasi. De acolo-mi iau si mustar conform. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata si de la mine!
Nu-mi vine s acred ca a venit deja vineri, trece timpul asta ceva de speriat!!! Tot speriata (dar si certata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) ieri, am dat fuga la supermarket si mi-am facut provizii de rosii si ardei. Asa ca aseara nu am mai mancat mandarine, ci 1 pumn de migdale, ca am ajuns destul de tarziu si nu mai aveam timp de curatat, despielitat etc. MD: 2 wasa, 2 felii de cascaval de oaie, 1 ardei gras P: rosii, castraveti, 1 ou tare, feta C: peste la cuptor cu rosii Nu plec nicaieri in we, as aca ma asteapta chestiile uzuale: gatit, plimbat, cumparaturi etc. Va pup, sa aveti un we frumos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Rox, Ineditul nu comercializeaza suc de rosii separat, eu am intrebat de ea ptr ca e un ingredient al pateului si am avut aici pe forum o discutie despre pasta asta din pate:daca are sau n-are zahar(chiar cineva trimisese o intrebare la ei si primise un raspuns nu prea clar) Te-am lamurit? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
A..oki...mersi Stoinici de lamurire.
Fetelor, uleiul de palmier e contraindicat la Monti. Adica, nu prea-l recomanda, exact din motivele pe care le mentioneaza Asgaard. Chiar ieri am citit despre asta si am proaspat in minte. Deci, uleiul de masline rules. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact, Montignac chiar sustine sus si tare ca grasimea de palmier nu-i buna, e o grasime din grupa celor cu acizi grasi Omega-6, care ridica colesterolul.
Deci repetam pe scurt: grasimi de care trebuie sa ne ferim: cele saturate, unt, margarina, grasime de palmier, untura de porc si uleiuri rafinate. grasimi recomandate:cele nesaturate, ulei de masline, untura de gasca si de rata, ulei de nuci, de rapita, de dovleac, de struguri, de in, de susan, de floarea soarelui (sigur am omis cateva la cele recomandate si trebuie sa recunosc ca nimic nu inlocuieste la gust untul la gatit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna fetelor.Meniul de azi MD branza cu iaurt,ambele 0,1% cu 2 felii de painica filozofului si cafea cu lapte degresat
P chiftelute de vita invelite in bacon si salata de varza murata C bors de pasare cu legume(fasole verde,conopida,ardei gras ,rosii) si dupa 3 ore clementina si mar. Si la noi la supermarket era ulei de palmier dar eu prefer sa consum orice ulei in salata.Tot acolo am gasit pateuri Hame(carne curcan ;ficat de gasca) care nu au la ingrediente amidon si pasta de rosii.Ce stiti despre produsele Hame ? Explicati-mi si mie care e problema cu nitritii ca ii vad peste tot (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) M-am uitat pe pachetul de Misura la textul original si au zahar! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dar pe eticheta cu traducere nu e trecut nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Un we placut in ciuda vremii imposibile va doresc! (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mey, cat ati scris de ieri! ce fete active avem pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
gagici, am un vecin (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) mi-a venit sa-l cer de barbat aseara. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) a venit omu' acasa si a vazut zapada necuratata la mine, asa ca mi-a curatat-o toata (bine, ca are masina de zapada, dar gestul e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ). asa ca a scapat pescaroiu schiop (vad ca si-a bulit un genunchi la fotbal) ca pe cand am ajuns noi acasa, era aproape gata (a mai avut aleea care duce la intrarea in casa si prispa). aseara am mancat o conserva de ton (era in ulei de masline) cu rosii grapes si ceapa verde. azi nu prea stiu ce-o sa se intample, ca mergem la lunch la restaurantul chinezesc, si nu garantez ca voi fi cuminte (mai ales ca e Anul Nou chinezesc, cine stie ce bunatati gasesc pe-acolo). D - un grapefruit, apoi crackers de ovaz cu gem conform, ceai. Pana diseara e prea mult, nu pot ca sa spun de-acum. pupici. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de Anul Nou chinezesc, m-am saturat cate e-mailuri am primit de la ei marti (au inchis intre 6-11 februarie), care de care mai sclipicioase, colorate si nu numai cate-o poza de-asta intr-un e-mail, ci vreo 4. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am mancat cica italieneste la pranz, o bucatica de carne de pui cu niste legume in sos de vin (foarte bun, am vazut ca a folosit bucatarul plante proaspete), niste fileuri mai mici de peste date numai prin ou si un salatoi asortat (salata verde, de varza alba, de varza rosie si niste morcov ras). La noi e soare! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi e innorat, dar mie imi trecu somnul. Pesca', ce vecin cumsecade ai....socrii mei au niste vecini surdo-muti, cam ciudatei. Nici nu stiu cum o fi pe la ei, daca o ninge ori ba...ca soacra-mea nu se sinchiseste sa ne sune prea des...nici noi n-o facem...asa ca traim in pace si armonie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Eu am mancat azi: D: iarut cu gem conform si fulgi de grau P: fasole batuta cu piept de pui la gratar si salata de varza mare; desert 4 cuburi de cioco 75%. Am citit aseara in cartea lui Monti ce beneficii are aceasta ciocolata si am zis ca nu-i cazul sa renunt la ea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . C: fructe si alune. Nimphe, te astept la -10 kg pentru a te felicita ca lumea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 04:35 PM |
|