![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Alinice, nu numai ca au zahar, dar contin si faina de rigoare care clar nu-i ok.Cunosc produsul, ii cumpar Alexandrei biscuiti din astia (rar, ce-i drep)dar sint unii fara zahar...
Mie mi-e o foameeee.... sint la birou si am papat 3 portocale. Asta seara am pitrecere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa fiti cuminti, iubitelor, eu plec si ma-ntorc duminica seara.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Mai veseloaselor ce sunteti, ce susoteala e pe aici!!
Aseara n-am mai intrat din motive de... motive. Asa ca postez meniul de ieri: ora 9: painica filozofala (minunat de buna!!! sper sa ma opresc din mancat!!) cu pate hame haiducesc si o rosie ora 13: o portocala ora 18: salata de varza rosie cu mozzarella si pulpa de pui inabusita Kalua si Stoina, sa stii ca sunt geloasa pe dragostea voastra!! Drept pentru care, m-am invitat la Stoina la un ceai! Azi: ora 13: 2 mere galbene ora nu stiu cat : un ceai de nu stiu ce pe la servici ora 17: un mare salatoi: salata verde, tofu cu marar,pate inedit cu masline Cred ca am sa iau si eu 100ml vin, ca tare mai sunt obosita!! Pescarush, vreau si eu oleaca de zapada, ca tare-i uscat pe aici pe la noi! Doctore te pup! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Irinici, încearca sa mananci mai consistent la pranz. In felul asta cina va fi mai usoara.
Stiu ca-i dificil si ca de multe ori n-ai cand sai iei o pauza de masa normala, dar incearca sa nu-ti faci un obicei din pranzul frugal. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
irinica draga, daca as putea, ti-as trimite toata zapada pe acre-o avem, ca sa vezi ac nu sunt egoista. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cum o vrei? UPS sau FEDEX? platesc eu si transportul. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
hello!
meniul zilei: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - macrou gratar cu lamaie, salata de rosii cu castravete ceai verde s - conserva din carne de porc, mustar Dijon, salata din salata verde, castravete, ceapa rosie desert: cioco 85% cacao Eu nu vreau zapada, vreau primavara insorita, cu miros de verde crud si de zambile!!!! Vreau sa zburd ca o caprita si sa-mi iau role si sa merg pe role pana la sala de aerobic si inapoi, sa ma plimb prin parc si prin Mamaia si sa simt cum imi suiera vantul pe langa urechi cand prind viteza!!!! Ihaaaaa! Mama, ce mi-ar placea sa alunec pe role cu viteza luminii! Sa va spun un secret, sunt foarte invidioasa pe pustoaicele de la Carrefour, cele care aprovizioneaza casele de marcat cu produse suplimentare si se deplaseaza pe role tot timpul. Hmmm, oare de la anul sobolanului mi se trage elanul asta? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Doctore da' ce elan pe tine!! Cred ca de la kile in minus ti se trage cheful asta!
Eu, in seara asta mi-am bagat labele in niste fulgi integrali da' dulci. Asa ca am facut-o de oaie. Am mancat numai ... cat am luat de doua ori intre degete dar...am mancat! Parerea de rau a venit in timp ce luam din cutie dar... tot nu m-am oprit. Noapte buna! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinici, gogonici, eu sunt asa in cea mai mare parte a zilei, da' elanul asta mi se taie din cand in cand de la muraturile din jur...altfel, voie buna tot timpul!
Neataaaaaaaaa! Dormiti, iar eu deja am facut o multime de treaba, am spalat, am pregatit micul dejun pt toate termitele din contingent, mi-am servit si eu portia de mere cu fulgi, acum savurez cafeaua dupa care o tai la sport 2 ore. Aaaa, am uitat sa spun ca am pus lintea la fiert, dar am adoptat alta tactica, poate o iesi mai decolorata, adica am pus-o de cu seara la inmuiat, in dimineata asta i-am aruncat prima apa in care a fiert si acum fierbe incetisor cu foi de dafin. Ma bate gandul s-o fac piure, dar sa vedem daca iese. Asa ca la pranz avem piure de linte cu usturoi (teoretic, practic nu stiu...), carnati de casa de la socrella, adusi de mr wise ieri seara (sunt plimbati prin toata Tara Romaneasca!), salata verde, un pahar de vin rosu de Oltina. Hai frumoaselor, trezireaaaaaaaaaaaaa! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Doctoreso, ce fel de linte ti-ai luat? Eu pana acum nu m-am varat decat pe linte rosie si aia fierbe rapid. Dupa 15 minutede clocotit,am luat-o de pe foc, am condimentat-o bine si am facut-o piure.
Dimineata am mancat o portie de linte rosie+jumatate de conserva de ton + salata de varza + cafea cu lapte Nu mi-am facut planuri pentru restul zilei, dar sigur vor fi si niste fructe pe undeva. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) In ultima vreme faza II a fost impanata cu multe abateri, din cauza lipsei de timp. Incerc sa tin faza I si sa scriu, astfel incat sa constientizez mai bine ce mananc si sa ma simt vinovata daca gresesc! Nu ezitati sa-mi atrageti atentia daca observati ceva in neregula. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
As vrea si eu sa am elanul tau dr.wise .Din pacate ma cam incearca un inceput de raceala si nu am chef de nimic.Azi mi-am propus :
MD painica filo cu pate ,ardei gras si gem conform+cafea cu lapte 0,1 P peste la cuptor cu salata asortata C bors de pasare si mai vad eu at O zi buna (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 04:34 PM |
|