IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 614 615 616 617 618 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Feb 9 2008, 03:28 PM
Post #6151

Musafir

Aici ninge iar. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Ma mut in Florida! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu inca nu prea stiu ce sa mananc azi, dar cred ca va arata cam asa meniul:
D - un grapefruit, pauza, painici filozofale cu unt (mi-e dor de paine cu unt, m-a apucat asa deodata), sunca slaba, rosii, ardei, un ceai
P - ciorba de varza, peste cu legume
C - salata

Azi ma duc sa vad daca gasesc vreo masinarie de-aia esspreso, ca pescaroiu deja a dat cafeaua pe aragaz (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) azi dimineata. cand m-am dus jos, curata de zor. Cred ca acum s-a convins singur ca ne trebuie o masinarie ASAP. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by pescarush: Feb 9 2008, 03:29 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
irinica
post Feb 9 2008, 07:10 PM
Post #6152

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Ce cumintele sunteti azi, va plimbati, va odihniti... ca doar e weekend!
Eu muncesc sambata, asa ca nu stiu ce e ala weekend. Nu-i bai, important este ca maine este duminica si stau si eu acasica cu ai mei si beau cafea ( ceea ce nu fac zilnic) si ma alint.

Azi am mancat: ora 8: painica cu pastrama de pui ( fara piele) si rosie
ora 12 ( la servici) : capucino de la aparat ( nu cred ca e conform ca era cam dulce chiar daca eu am preselectat FARA zahar)
ora 13: 1 mar ( sa stiti ca nu imi era foame deloc, probabil ca painicile sunt super satioase)
ora 19: pulpe de pui la cuptor cu brocoli si varza de Bruxeles
Daca e ceva interesant la TV, poate imi fac un ceai.

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 9 2008, 08:56 PM
Post #6153

Musafir

Salutare!
E linte verde asta cumparata de mine, si-mi iesi o cratita plina de iahnie de linte din care ma voi infrupta numa' eu, fiindca termitele mele s-au uitat la ea precum "curca-n lemne"...next time cumpar d-aia rosie.
Meniul de astazi:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - iahnie de linte cu carnati de casa(sarati in draci!!!) si salata verde, plus un paharel mic de vin
dupa amiaza: 2 cani de ceai verde
seara: 2 mere + 1 kiwi
Si la noi ningea de dimineata, iar acum s-a pus un vant rece dinspre mare, brrrrrrrr!

+Quote Post
stoina
post Feb 10 2008, 12:39 AM
Post #6154

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

D: painica cu pate de soia, ardei si rosie
P: fasole rosie cu varza murata cu morcov
C:gratar de vita cu salata mixta(m-am crismuit)
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
stoina
post Feb 10 2008, 11:22 AM
Post #6155

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neataaaa! Ce faceti dragelor? La Iasi e o vreme, valeu! Ninge incet si e frigutz.Sperasem ca nu mai vine iarna....
MD: painica cu pate de soia, rosie, ardei

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 10 2008, 11:49 AM
Post #6156

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Neata, dragelor!

Ieri n-am avut timp sa scriu, ca am tot trebaluit. De dimineata am mers pe la reprezentante de masini, ca vor sa-si cumpere ai mei masina noua si am zis sa le dam sfaturi.
Ne-am delectat cu modele noi si faine, ce sa va zic, daca nu emigram ne luam si noi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Apoi am mers la cumparaturi, ne-am aprovizionat cu toate cele. Acasa m-am apucat sa gatesc: papricas de porc, cartofi la cuptor cu carnati si tocinei de dovlecei. Tocineii aia mi-au placut la gust, dar a 2a oara nu mai fac, pt ca se dezmembreaza, se dezintegreaza, se fac ca naiba, numai ca niste chifetele nu! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pacat ca sunt buni la gust (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Dupa toate astea eram cam rupta, as aca m-am bagat in baie si m-am rasfatat cu toate cele: saruri, creme, geluri, potiuni (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Azi am program de voie, am chef de filme, de citit si de iubit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Meniul de ieri:
MD: o bucatica de telemea de oaie cu rosii, ardei si o felie de cascaval de oaie.
P: tocinei cu rosii
C: un castronel de papricas cu ardei gras

Meniul de azi:
MD: 1 wasa cu pasta de creveti, 1 wasa cu unt si somon afumat, 1 felie de cascaval de oaie, rosii si ardei
P: papricas cu salata de varza
C: pastrav la cuptor cu muraturi

Va pup, sa aveti un we frumos! La noi e cand soare, cand inorat. Vreau sa vina caldura!!!
Maine ma cantaresc, sper sa primesc alte vesti bune (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Pup!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Clea
post Feb 10 2008, 11:54 AM
Post #6157

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,259

buna fetelor. eu sunt Clea, m-am alaturat ieri acestui forum si de azi incep sa tin dieta montignac. daca vedeti vreo greseala in meniul meu va sunt tare recunoscatoare daca mi-o semnalati.
azi
MD - o salata de fructe - cateva capsuni, un kiwi si cam jumate de banana(stiu ca nu e comforma, dar salata o facusem aseara pentru o prietena care a mancat majoritatea bananelor, asa ca nu mai erau multe)
- dupa 45 min o felie si jumatate de finn crisp hi-fibre cu branza de vaca 0% amestecata cu chimen, sare, boia si cateva felii de rosii + ceai de iarna neindulcit cateva cani + apa
P - imi fac o mancare de pui cu niste ceapa, telina, ardei si rosii din conserva (m-am uitat, au doar rosii apa si sare)
C - cred ca pui la gratar cu salata verde

va pup mult si multumesc ca m-ati primit in grup!
o duminica frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 10 2008, 12:06 PM
Post #6158

Moderator Global

Member No.: 1,055

Clea, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
bananele sunt ok, atata timp cat sunt verzi. Nu trebuie sa le ocolesti pe viitor, daca iti plac. Doar sa le alegi pe cele "potrivite". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

PS: Observ la tine un adevarat program de hidratare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Clea
post Feb 10 2008, 12:17 PM
Post #6159

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,259

nu e chiar un program de hidratare, doar ca, pana ieri am tinut dieta de 13 zile si m-am obisnuit sa beau 3, chiar 4, litri de apa pe zi. e ok, nu?

+Quote Post
Fanny
post Feb 10 2008, 12:22 PM
Post #6160

Moderator Global

Member No.: 1,055

Sincer, mi se pare cam mult. Eu beau maxim 2,5 l. Altfel, as ramane sechestrata la toaleta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Micul dejul e ca cel de ieri + portocala si cateva patratele de ciocolata neagra 71% inainte.

+Quote Post

685 Pages V  « < 614 615 616 617 618 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 11:54 PM