IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 616 617 618 619 620 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Alinice
post Feb 10 2008, 09:54 PM
Post #6171

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

O seara buna fetelor...azi cu siguranta a fost ceva in aer sau de vina o fi fost frigul si zapada caci si eu azi m-am indulcit!Dimineata m-am cantarit si am mai slabit,am 72,3 kg (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) asa ca azi meniul a fost cam aerian (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
MD paine de tarate cu 2 cremvursti cu mustar conform si ardei gras
P snitel din porc(in faina de soia ) cu piure de spanac si salata asortata
dupa 4 ore prajitura cu mere reteta Monti si 100 gr vin Cabernet
C 1 snitel si 2 felii de muschi porc cu salata de varza murata + 1 felie de prajitura ca sa o termin ...sa nu am ispita in casa si maine.
Prajitura a fost super!!! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Clea.Ma bucur ca mai sunt si alti novici ca mine pe site.Sper sa ne incurajam reciproc. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
O saptamana buna tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by Alinice: Feb 10 2008, 09:55 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Feb 10 2008, 10:36 PM
Post #6172

Musafir

Seara buna dragutelor!
Am ajuns si eu acasica, dupa o zi agitata. Ieri am fost sa-l sabatorim pe al meu la Cafeneau Actorilor si m-am dezmatat cu neconformitati (nu va mai spun, ca nu vreau sa fac pofta). Astazi dimineata iar abatere si in rest conformitati. Mai trebuie sa trec maine un hop si gata. Am servit de la 12-16.30 meditatii la franceza si apoi pranz tarziu in doi si shopping. Chiar am reusit sa-mi cumpar si eu 3 tricouri de purtat pe sub sacou, culori vesele si ma simt f bine.
Meniul meu de azi:
D (ora 10): iaurt cu fulgi si gem
P: (orele 18:30) ciorba de vacuta cu smantana, salata de ton (cu salata verde, castraveti, rosii, masline)
C: cateva alune si probabil o sa mai mananc niste portocale.
Va pup si spor la slabit!

+Quote Post
Clea
post Feb 10 2008, 10:49 PM
Post #6173

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,259

eu am ajuns abia acum acasa, asa ca e prea tarziu pentru cina pe care am stabilit-o dimineata. am mancat pe la 19.00 o gogonea, un castravete murat si o bucatica de cascaval. iar acum am sa mananc niste branza de vaca 0% cu boia, sare si chimen. cred ca e ok pentru ora asta daca mananc doar asta fara nimic altceva, uf, trebuie sa-mi cumpar niste mere pentru ore din astea.

si eu ma bucur ca mai sunt novici, Alinice. sigur ne vom incuraja reciproc! vom arata senzational! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 10 2008, 11:06 PM
Post #6174

Musafir

Vai, am uitat sa va spun una buna: ieri, cand m-am dus la d-na Mimi sa iau tortul pregatit pentru ziua alui meu, am stat mai mult de vorba si-am aflat ca astia de la cantina pun in majoritatea sosurilor amidon, ca sa le lege. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Atunci cand era dansa acolo, imi oprea separat mancare inainte sa puna adaosurile neconforme. Deci, solutia pe viitor e sa mananc ciorbe (mai mult zeama) si piept de pui la gratar cu salate, fasole batuta, omleta, salata de pui si cam atat. Adica nici mancarea aia de mazare din mazare congelata nu-i conforma.
Clea, sa stii ca eu mananc destul de tarziu cina, pentru ca ajung tarziu acasa. Daca cina e compusa din fructe, nu se vede pe cantar, chiar dimpotriva rezultatele sunt f bune.

+Quote Post
Clea
post Feb 10 2008, 11:17 PM
Post #6175

Contaminat
*

multumesc de sfat Roxanica. mi-era acum o foame ceva de speriat. of, nu stiu cum sa fac sa nu-mi mai fie atat de foame seara. acum am mancat branza 0%, dar mai era tare putina, asa ca am mancat si o lingura de mancare de pui(din care am scos toate bucatile de telina si le-am aruncat) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . of. nici nu stiu daca mergea cu branza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

This post has been edited by Clea: Feb 10 2008, 11:21 PM

+Quote Post
pescarush
post Feb 11 2008, 01:24 AM
Post #6176

Musafir

clea, trebuia sa pui niste legume langa mancarea aia de pui.

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 11 2008, 09:23 AM
Post #6177

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele, buna dimineata!

Cantarul imi da vesti bune: 2 kg pierdute, duca-se si sa nu se mai intoarca (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Meniul de azi:
MD: lapte cu ovaz
P: salata de castraveti, rosii, feta, ou fiert tare, sunca de Parma
C: peste la cuptor cu rosii sua muraturi

Va pup, sa aveti o saptmana usoara!

+Quote Post
kalua
post Feb 11 2008, 10:04 AM
Post #6178

Musafir

Bine v-am regasit, dragelor! Am fost la capitala, la Berlin.

Roxanica, sa-ti traiasca barbatul, sa ramana sanatos si veselos!

Clea, de ce pui lucruri neconforme in mancaruri si le scoti dupa aceea? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Prost obicei!

+Quote Post
Clea
post Feb 11 2008, 10:50 AM
Post #6179

Contaminat
*

nu stiam ca telina fiarta e necomforma, am aflat dupa ce am gatit. vazusem doar IG-ul de la telina cruda si crezusem ca e acelasi. cand m-au atentionat fetele am scos-o.

+Quote Post
roxanica10
post Feb 11 2008, 11:55 AM
Post #6180

Musafir

Kalua, welcome back (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Multumesc de urari! Sa stii ca al meu sot chiar ca-i veselos, nu-si termina niciodata poantele...asta-i unul din motivele pentru care-l iubesc. Adica viata alaturi de el, nu-i niciodata plictisitoare. Astazi s-a imbracat la serviciu cu un tricou cu sigla de Superman, primit de la sora-mea si prietenul ei. Era f fericit...zici ca are 8 ani, in loc de 28.

+Quote Post

685 Pages V  « < 616 617 618 619 620 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 07:17 AM