![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Roxanici, sa-ti traiasca sotul si sa fie mereu pontos.
Asta-mi place si mie cel mai mult la al meu: ca mor de ras cu el. Sa fiti fericiti impreuna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxy, la multi ani sotului tau si din partea mea! de 2 zile tot vreau sa-ti spun si uit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sa fiti fericiti impreuna, este foarte important sa aveti fun cand sunteti impreuna.
nimphe, felicitari! ma bucur sa vad ca incep s-o ia la vale kg tale! keep up the good work! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eu am mancat aseara hummus cu putina sunca, ardei, rosii si ceapa verde. a, si dupa pranz, cioco 85% cacao. planul pe azi: D - un grapefruit, pauza, crackers de ovaz cu gem conform, ceai P - roast beef cu ardei copti C - ciorba de varza, daca va mai fi ceva pe langa ea, spun maine tot. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat o conserva de ton in apa (o conserva mai lunguiata, erau doua bucati de file de peste in ea, o bunatate) cu vreo 300 g rosii cherry cu gust adevarat.
Deseara fac vinete date prin ou si parmezan cu salata tot din rosii dintr-astea, sper sa mai fi gasit Mr. kalua. N-am mai avut o fructa in casa, adica ramasese numai un mar prapadit si ridat bine si o gutuie. De-asta n-am mancat fruct inainte de pranz. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va multumesc dragutelor pentru urari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Azi am mancat: D: iaurt cu fulgi si gem P: supa de vita (doar zeama), piept de pui la gratar cu salata de pui G: un mar verde (il am la mine) C: diseara mergem la mami cu tot cu tort; am sunat-o si trebaluia pe la bucatarie...n-a vrut sa dea deloc din casa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Ce frumos ciripiti voi de la inceput de saptamana! Asa-mi mai place cand va gasesc asa de pline de bucurie!!
Roxanico, sa ai viata lunga si fericita alaturi ce barbatelul tau si numai al tau! Doctoreasa pe unde o fi?! Am auzit ca a fost furtuna mare pe... mare, cred ca nu a luat-o vantul la cat e ajuns de slaba. raportul: ora 9: pate inedit, 2 rosii, o painica ora 15: salata de varza Mai tarziu am sa fac un salatoi: piept de pui fiert, salata verde, ridiche neagra, castravete, mozzarella, ou fiert Daca intervin modificari, raportez! Kalua, era sa uit, ce putem manca nou de pe platourile alea cu tartine??!! Corectie: ce putem manca NOI ( nu nou (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) )! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cam tot, numai painea trebuie indepartata intai. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
salut are fetelor.azi meniul este asta
MD mandarina-pauza-painica 1felie cu cascaval si ardei gras+ cafea cu lapte degresat G la servici ca o colega si-a serbat ziua si am ales numai ce era conform:cotlet de porc ,cascaval,rosie ,si castravete P 3 ciuperci umplute cu carne si salata asortata C restul de ciuperci(4) cu castraveti murati intre mese ceaiuri si apa plata cu lamiie... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Ciao dragelor,
Am trecut doar sa va salut si sa va spun ca am niste zile super incarcate si de asta nu mai scriu constant, dar revin cat de curand, caci incep sa devin MM convinsa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 9-February 08 Member No.: 3,259 ![]() |
buna fetelor
azi am mancat asa MD trei felii de finn crisp high fibre + cafea f slaba neindulcita +ceai de plante neidulcit dupa o ora un patratel de ciocolata 70% P gratar de pui cu salata verde un patratel de ciocolata 70% intre 17.00 si 19.30 trei mere 21.00 100g gratar de pui si o rosie Azi m-am limitat la 2litri jumatate de apa si ceai fara zahar. cred ca am fost cuminte. (se putea si fara ciocolata aia, dar, ce sa fac, sunt neserioasa. nici nu stiam ca-mi place ciocolata amaruie (IMG:style_emoticons/default/ike.gif) ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo, micul dejuna fost glucidic, ciocolata este proteino-lipidica. Era mai bine daca asteptai vreo doua ceasuri pana o mancai.
Micul dejun e aiurea, posmagi cu scuipat cu alte cuvinte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 07:19 AM |
|