IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 618 619 620 621 622 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Feb 12 2008, 08:21 AM
Post #6191

Musafir

'Neata!
Scuze, dar am avut o zi de luni ffffffoarte incarcata, iar aseara, dupa ce am servit cina, am picat secerata in pat si nu mi-a mai tb calculator, doar o revista si somn ciupit cu ochii la tv.
Roxy, mii de scuze pt urarile mele intarziate. Sa-ti traiasca zburatorul si sa copilariti impreuna cat mai multi ani! Si daca lui ii place tricoul ala cu spiderman, atunci e musai sa-ti gasesc un tricou cu catwoman pana de ziua ta! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sau macar o masca...
Kalua, bine ai revenit! Mai, da' plimbareti sunteti domle!
Nimphe, sa fie intr-un ceas bun inceputul asta...bag seama, kg tale asteptau inceputul anului sobolanului, se pare ca-i un an excelent pt tine incepand din primele lui secunde.
Irinici dear, mda, fuse un weekend "vanturos" tare aici, si ieri la fel, astazi pare sa nu se fi schimbat vremea, ce mai, e rece si bate vantul rece dinspre mare, te taie la fata! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) te sigur ca nu sunt sanse sa ma ia pe sus, la cele 72kg...
Hai sa-mi etalez meniul de ieri:
d - kiwi, orez cu lapte si scortisoara, cafea cu lapte
p - saramura de macrou...cam sarata...as fi mancat o ciocolata, dar mi-a fost lene sa merg in pauza la Billa (prea frig si vant puternic dinspre mare - office-ul meu e aproape de port)
s - mancare de linte, salata de cruditati (salata verde, ceapa rosie, castravete, rosie, ardei capia, zeama lamaie, ulei masline)
21:30: 2 pere
Azi am de gand s-o tai la sport dupa program, daca nu mi-o taia elanul frigul de afara si vantul asta nesuferit, mai vedem.
Va doresc o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 12 2008, 12:00 PM
Post #6192

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Salutare, dragutelor!

Erata la meniul de ieri. La cina aveam peste cu rosii, dar nu a mai fost nimic. Am ajuns acasa devreme (pe la 7) si m-am pus la taclale cu barbatu-meu. Eu ceai cu tigari, el vin cu tigari. Si cand ne-am saturat de vorba nu mai era vreme de mancat, asa ca nu a mai fost nimic. Si nu-i bai! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Meniul de azi arata cam asa:
MD: lapte cu ovaz
P: salata de rosii, castraveti, sunca de parma, feta, ou fiert tare
G la 17.00: 1 kiwi.
C: cred ca nimic sau fructe.

Diseara am program plin. De la serv fug la electrostimulare si de acolo fug la teatru.
La teatru vom sta pana tarziu, deci cand ajung acasa nu cred ca o sa-mi mai arada de mancare. De-aia am pus kiwi-ul la 17, ca sa nu mor de foame.

Azi mi-am pus niste pantaloni luati din Austria, de revelion. Si stau destul de largi (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Colegele mele iar m-au admirat, deci nu va spun cat sunt de bucuroasa!
Adevarul e ca am alt tonus, alta stare de spirit si simt ca am rezolvat problema frustrarilor care ma impiedicau sa slabesc.

Sper sa am rezultate si vesti din ce in ce mai bune, desi nu ma astept sa slabesc cu viteza luminii.

Va pup (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 12 2008, 02:36 PM
Post #6193

Musafir

nimphe, ma bucur ca in sfarsit reactioneaza si organismul tau. dar, trebuie sa recunosti ca o parte din vina o aveai tu, cu abaterile, pana cand ai stagnat.
eu am mancat cam aiurea aseara, ciorba de varza cand am ajuns acasa, apoi am plecat in oras si dupa ce m-am intors, pana le-am pregatit cina la copii, am ciugulit feta cu rosii (n-am mancat demuuuult feta, mai ales seara) si apoi, conopida cu maioneza (ca mi s-a facut foame uitandu-ma la pozele cu mancaruri de pe-aici). langa asta mi-a fost lene sa mai pun un ardei, ca eram asezata prea confortabil la calculator, am luat doar castronul in brate (si-am mancat cu lingura de lemn (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ).

meniul pe azi:

D - grapefruit, pauza, cereale cu lapte
P - salata cu pui
C - conopida cu maioneza, ardei, rosii, ceapa verde.

+Quote Post
stoina
post Feb 12 2008, 11:02 PM
Post #6194

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Drajele mele,
Eu am fost plecata la capitala si abia ma intorsei.
Am papat conform si bun, mi-am facut si niznaiu cu hummusu(mai, imi place la marea nebunie) si limba si salata de vinete la Libanez si am petrecut taaare!
Sint acasa, inainte de marile sarbatori floraresti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) adica 14 febr si 8 martie si am de lucru ca-ca-lau.
Maine trag o fugutza la proba la rochita(prima, de altfel) si abia astept.

Rox, La multi ani si sa fiti sanatosi si fericiti pina la adinci batrinete, cu bucurie in suflet!
Nimfe, bravo bravissimo!
Kalua, iubita mea, din ce fel de faina is foile alea care se coc olecutza? Le-am incercat asta seara(nu aveam painici ptr Marius si i-am copt 2 din astea) si ma pot lauda ca am si eu cips-uri, bre!Intre timp, am pus si painica la cuptor, ca nu se putea altfel!
Stii ca Emilia e in tara?
Hai sa va pupe mama oleaca, ca tare mi-ati lipsit! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 12 2008, 11:16 PM
Post #6195

Musafir

Va multumesc pentru urari dragutelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Azi am mancat conform, dar acum mor de somn si nu mai pot tasta meniul. Il pun maine dimineata.
Stoinici, las' ca munca inseamna bani, dar si stres (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Vreau sa testez si eu cu al meu un restaurant libanez in curand.
Va pup si noapte buna!

+Quote Post
kalua
post Feb 12 2008, 11:18 PM
Post #6196

Musafir

Nimphe, tine-o asa!

Eu am mancat azi un mar baban si bun (nu stiu soiul), apoi doi carnati cabanos austrieci, sunt lungi si subtirei si carnosi (i-am dunsuit in niste apa, taiati bucatele) cu castraveti murati. Seara aveam altceva planificat, dar pana la urma am facut o mancarica de dovlecei, vinete si ardei, cu multa ceapa, niste usturoi, plante si carne, a iesit o nebunie. Cu salata de rosii.

stoinici, spui de astea?
(IMG:http://ecx.images-amazon.com/images/I/213ZYVGVJHL._AA150_.jpg)
Din fasole mungo.
De Emilia stiu, am sfatuit-o eu ce sa-ti aduca. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Am uitat sa-ti multumesc pentru carti din partea mamei, i se par bune amandoua si le studiaza cu mare interes si placere. Si-mi mai zice si mie cate una, alta, din invataturile alora.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 12 2008, 11:22 PM
Post #6197

Musafir

Fratilor, sa va spui ce patii...am plecat de la office la sala de sport hotarata sa-mi consum henerjiile la aerobic, cand colo, ce sa vezi, ce sa auzi?! gagicile alea tinerele si frumusele n-aveau de gand sa ramana niciuna dupa ora 19 la inca o ora de sport, deci eu cu cine sa votez?! M-am dus ca sa am de unde ma intoarce!!!! Tradare, tradare, de trei ori tradare!!!!
Ce mai, imi cumpar role ori de ziua indragostitilor, ori de 1 sau 8 martie! Gata, am zis! Cine are curaj sa iasa cu mine cu rolele??? Haiii?!
Sa-mi afisez meniul:
d - kiwi, iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
ceai verde
p - ficatei de pui la cuptor cu salata de rosii si castraveti
apa plata
17:00: 1 para
19:30: salata din salata verde, carne pui gratar, ou, masline light, cubulete de cascaval, ceapa rosie, castravete, rosie, ardei capia, zeama lamaie, ulei masline; desert cioco Heidi 85% cacao
1/2 L apa plata
Domle, simt cum fierbe sangele in mine si nu stiu cum sa-mi descarc energia asta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

PS: roxy foxy, e rest libanez mai la deal de blocul meu, cand mai vii la Cta, tragem o raita de "recunoastere" pe acolo

This post has been edited by dr_wise: Feb 12 2008, 11:24 PM

+Quote Post
stoina
post Feb 12 2008, 11:32 PM
Post #6198

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Ehehe, eu nu m-am vazut inca cu ea, m-a sunat azi cind eram la Bucuresti, dar ne vedem joi:)
Pai daca-s din fasole mungo, pot papa si eu si seara, nu ?(ca asta seara numai am crantanit o bucatica mica, mica, sa vad cum is)
Iubita, daca-ti trimit ceva prin Emilia, poate sa-ti dea? Voi va vedeti?
Cu mare drag, ptr cartile mamei, ma bucur ca-i sint de folos.Daca si-o mai doreste pe cea originala, te rog sa-mi spui, o pot comanda!
D-na Guru, sa stiti ca am papat hummusu cu un salatoi de-ala cu rosii tocate mic-mic si patrunjel (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Doctoreaso, da si la baba niste energie, ca eu mi-s tochita de obosala!
Hai,va pup, noapte buna!

+Quote Post
kalua
post Feb 12 2008, 11:42 PM
Post #6199

Musafir

Nu ma vad cu Emilia, asta-i la cucurigu', mai sus de Hamburg, la vreo 800 de km. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Doctoreaso, imi mai dai si mie oleca de energie si gata, ai consumat-o, te poti duce linistita la culcare.
Nasol cand iti propui sport, natura, tinerete si te impiedica altii sa-ti realizezi planurile. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 13 2008, 11:09 AM
Post #6200

Musafir

stoina, cred ca am vorbit in plus aseara. Tu te-ai referit la papadums cand ai vorbit de chips, nu? Alea-s facute din faina de linte parca, oricum se pot combina cu grasimi si pot fi mancate si seara.

+Quote Post

685 Pages V  « < 618 619 620 621 622 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2025 - 09:25 AM