![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele, multam pt urari, ca tare bine imi fac (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
In primul rand, vreaus a fac o erata la meniul de ieri. Nu am mai luat gustarea d ela 5 (1 kiwi), ca m-am grabit sa plec la electro. De la electro am mers direct la teatru, unde am rontait niste fistic si alune. Nu multe, cam 1 pumn din amandoua, acompaniate de 1 ceai verde si o apa minerala cu lamaie. Piesa a fost ciudata, dar amuzanta, ia rpunctul de atractie a fost...un barbat gol pusca!!! Era si o mama cu fetita aia si dupa faza asta, au iesit alea intins! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sala era in delir (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am ajuns casa tarziu, dupa 23, asa ca nu am mai mancat nik, desi imi cam chioraiau matele de foame. Cu atatea erate, nici nush daca s amai pun meniul cu o zi inainte, dar vedem... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Azi arata cam asa: MD: 1 wasa cu crema de creveti, 1 wasa cu putin unt si somon afumat, 1 wasa cu cascaval si o rosie. P: pastrav la cuptor cu salata de andive C: (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Fructe sau lapte batut. Va pup, sa aveti o zi faina! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rosia aia e mult prea putin in materie legume la 3 felii de wasa, mai ales combinate cu grasimi!
Din ce-i crema de creveti (eu nu cunosc asa ceva)? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Rosia aia e mult prea putin in materie legume la 3 felii de wasa, mai ales combinate cu grasimi! Din ce-i crema de creveti (eu nu cunosc asa ceva)? Era o rosie f mare! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Adevarul e ca nu am avut timp sa manac in tihna, ca imi faceam lapte cu fulgi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O sa scriu ingredientele de la crema aia, dar din ce am cetit este conforma...altfel nu o luam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna fetelor .Ieri mi-am adus de lucru si acasa asa ca nu am avut timp de net .Dar nu raman datoare cu meniul.Ieri am mancat cam asa...MD juma de painica filo cu o felie de costita (am inteles ca painea filozofului poate fi combinata cu orice,nu?) si juma de ardei gras + cafea cu lapte degresat
G 2 mandarine P pulpe de pui in saramura cu salata din laptuci,ardei gras,rosii,ceapa G fistic si 2 lingurite miez de fl .soarelui C supa de rosii + 2 felii sa Am baut 1,8 l lichide. Azi MD 1 painica filo cu 2 felii file,putin gem conform+ cafea cu lapte G 2 mandarine P carnat cu varza calita + 2 felii salam G juma de grapefruit C omleta cu rosii si ardei gras Si azi am urmarit cat am baut si voi reusi sa ajung la 2 l. Nu prea ies din casa ca e frig dar incerc sa mai pedalez. Abia astept Duminica...sa ma cantaresc iar! (IMG:style_emoticons/default/shades.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul de ieri:
D: iaurt cu fulgi si gem P: piept de pui cu salata de pui G: un mar si 2 portocale mici C: 3 portocale si alune; si seara tarziu pe post de somnifer 3 guri de vin. Azi: D: iaurt cu fulgi si gem conform P: ciorba minestrone, legume la gratar (ciuperci, dovlecei, vinete) cu piept de pui si salata de varza; au fost super legumele si mi-au mai ramas. O sa mai mananc si maine. C: fructe Acum putem sa ne comandam la pachet, asa ca nu mai e nevoie sa fac drumul la cantina. Ma bucura acest aspect, intrucat ramanea un miros cam neplacut pe haine cateva ore dupa. Azi am fost la un control medical si ce sa credeti? Au observat tipele (doamne doctor) ca mi-a fluctuat greutatea in fisa medicala si m-au intrebat cum am slabit? Le-am zis Monti...si-au inceput sa rada...si ele fiind adepte. Li se pare cel mai sanatos mod de hranire. Asa ca le-am facut o invitatie pe forum, sa vedem daca apar. Va pup! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pun si eu aici ce pap azi:
D - niste fructe amestecate, apoi cereale cu lapte (am pus si cativa samburi de nuca in ele, ca demult n-am mai mancat cu nuci, si sunt la 50 kg (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) ) P - am in fata nautul cu telemea, e yummy (am pus si rosii si ardei copti in el), cu o salata C - conopida cu maioneza, legume Sper ca nu mai fac ca ieri, cand am ajuns acasa rupta dupa o zi nebuna (la ora 3 am reusit sa termin de mancat lunchul, inceput per la 1:30) si m-am bagat ca o drogata in crema de ciocolata a copiilor, gen Nuttella, dar ciocolata neagra (oricum nu cred ca are 70% cacao). Iar mai tarziu, am gustat si din pui cu curry si putina flat bread indiana. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cama sta a fost cina mea de ieri. Pentru cele noi, asta este la rubrica ASA NU! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, deci ti-ai revenit la greutate. Cand oi vedea-o si pe doftoreasa la 69.5 (cat avea in vara)? Eu sunt la 63 si ma gandesc c-ar fi bine sa mai dau jos 3 kile, dar pana acum n-am prea fost fata serioasa. Ma chinui tare sa ma despart de dulciuri.
Nimphe, mie nu mi se pare talent actoricesc aparutul nud pe scena. Evit cat pot piesele cu scene din astea penibile. Am fost la Poker la Comedie si-a mai avut cateva secvente din astea mai desuchiate, dar am zis hai sa trec peste, ca piesa, privita in ansamblu a fost draguta. Imi place totusi ca Nationalul isi pastreaza oarecum 'gustul' de alta data. Mi-am propus sa ajung si eu la teatru mai des, dar uite ca nu apuc. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, roxy, mi-am revenit, ceva mai greu decat mi-am propus (numai din vina mea, of course).
am o durere de cap, ca nu vad bine monitorul, nu ma mai pot bucura de nimic. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Sunt nauca de cap si eu , nu stiu ce-i cu durerea asta. o fi inceput...asteniile de primavara, desi sunt cam multe grade sub minus!
Am crezut ca am postat ce am mancat ieri dar, de vede treaba ca numai am lecturat ce ati mancat voi, am mai citit una alta pe aici si am uitata sa postez meniul. Asadar, ieri: ora 9: o portocala ora 10: telemea cu 2 rosii ( foarte sarata telemea!! am baut apa toata zioua!) ora 16: omleta din 3 oua ( in tefal) cu salata verde , masline, 2 ridichi ora 21: 1 mar Astazi: ora 9: 1 grape fruit, 2 mere mici ora 14: supa de rosii, salata de varza rosie ora 19: pate vegetal ( inedit), salata verde, masline, putin tofu Pescarush, cate kg ai avut cel mai mult, excluzand perioada de sarcina? Este reteta de naut cu telemea pe aici?? De ce nu aduce nimeni in Romanuta bunatati de alea montignace, de care se gasesc in Germania? Ca sa salivam pe aici dupa fasole mungo si alte nazdravanii de papadums!?! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Azi am fost la un control medical si ce sa credeti? Au observat tipele (doamne doctor) ca mi-a fluctuat greutatea in fisa medicala si m-au intrebat cum am slabit? Le-am zis Monti...si-au inceput sa rada...si ele fiind adepte. Li se pare cel mai sanatos mod de hranire. Asa ca le-am facut o invitatie pe forum, sa vedem daca apar. Va pup! Asa a patit si sotul meu: s-a dus la un control la clinica, analize si alte alea. Si medicul i-a zis ca e f ok, au mai vorbit si i-a spus ca tine Monti. La care doftoru' a ramas perplex (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si sotul i-a motivat ca e din cauza sotiei. Si in final i-a zis sa manance in continuare asa, ca e sanatos. Deci... (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Din ce-i crema de creveti (eu nu cunosc asa ceva)? Iata si ingredientele: creveti 24%, ulei vegetal, somon, albus de ou, galbenus de ou, boia rosie, condimente, pasta de tomate. Stabilizator: E407, otet, sare, apa. E ok? Oricum, nu e cine stie ce, am luat de curiozitate. Pun si poze si daca va intereseaza, va dau si pret si locatie. Mai era si cu somon. (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSC00108.jpg) (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSC00107.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 09:37 AM |
|