IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 621 622 623 624 625 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Feb 14 2008, 12:07 PM
Post #6221

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Orice fel de legume ies bune in abur, ai sa vezi!Vis avis de karaoke ma gindeam:ce idee misto ptr Valentines! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Chiar era fain!
Doctoreaso, nu-ti face bine lintea ? Nu te simti 'mai usoara'?
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 14 2008, 01:56 PM
Post #6222

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Mie mi s-a parut gustoasa mancarea ce am mancat-o in Germania, e drept ca am stat la o prietena. Cu fructele nu prea m-am impacat ca o parte erau fara gust. Da' in schimb la dulciuri bomboane ciocolata sunt maestrii.

This post has been edited by misssn7: Feb 14 2008, 01:56 PM

+Quote Post
roxanica10
post Feb 14 2008, 02:15 PM
Post #6223

Musafir

Da mai Kalua, chiar n-avea gust mancarea. Imi faceam in fiecare zi salata de rosii, cu castraveti si ardei gras rosu si parca ma plictisisem. De-abia te astept sa pui pozele de azi de la reuniune. Voi faceti mesele in timpul programului sau dupa?
Eu am mancat azi:
D: iaurt cu fulgi de grau si gem dietetic
P: omleta simpla cu salata de pui (salata verde, castraveti, rosii, ardei gras, masline) si resturi de ieri din legumele la gratar; desert: alune
Va pup!

+Quote Post
pescarush
post Feb 14 2008, 02:18 PM
Post #6224

Musafir

sa-mi dau si eu cu parerea despre mancare.
nu stiu cum e in State, inca n-am avut curiozitatea sa merg pana acolo (poate anul asta), si am stat si in Germania vreo 8 luni. comparand cu Canada, nu e mai buna mancarea, nici in Germania, nici in Canada. bineinteles, este mancare pentru toate buzunarele, si aici, si acolo. cea ieftina, evident sucks.
daca esti atent la ce cumperi, poti manca bine peste tot. eu, de ex., cumpar vara si toamna legume si fructe de la menoniti (niste triburi de evrei, inrudite cu amishii), care fac agricultura clasica, asa cum se facea in Romania, fara pesticide si alte modificari genetice, si chiar au gust toate. cu carnea, iarasi am grija, cumpar numai de animale hranite cu graunte si fara antibiotice si alte minuni. iar mezeluri... evit cat pot, mai bine zis nu prea mananc asa ceva.

+Quote Post
kalua
post Feb 14 2008, 02:24 PM
Post #6225

Musafir

Masa a avut loc, sunt plina ca o vacuta, anaconda am fost numai dupa aperitive. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mai sunt si imbracata si cu o fusta si-un pulover mulate. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Am mancat de faza a doua cu o exceptie: o bucatica mica (dar mica!) de tort Giotto. Pun pozele mai incolo, acum trebuie sa mai si muncesc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 14 2008, 02:58 PM
Post #6226

Musafir

QUOTE(stoina @ Feb 14 2008, 12:07 PM) *
Orice fel de legume ies bune in abur, ai sa vezi!Vis avis de karaoke ma gindeam:ce idee misto ptr Valentines! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Chiar era fain!
Doctoreaso, nu-ti face bine lintea ? Nu te simti 'mai usoara'?

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ba ma simt prea usoara...si neterminata! Da' n-am ce face.
Eu am o pofta nebuna de cioco de cateva zile, ceva de speriat. Incerc sa ma amagesc cu Heidi 85% cacao, da' pancreasul meu aurolac a inceput sa se gudure cand o vede si p-asta. N-am ce-i face, e drogat!!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
As afisa si eu meniul zilei, da' daca ma razgandesc deseara? Anyway:
d - 1 portocala, iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - 1 pulpa de pui la cuptor, salata de rosii si castraveti, plus ceva cubulete(infinitezimal de mici) de cascaval si sunca presata
17:00: un mar verde
s - salata de ton
...uitai sa mentionez cioco Heidi 85% cacao, asa, de control, eu incerc sa nu ma ating de ea....da' si daca ma ating, o mananc pe toata!!!!! Iarta-ma, Doamne, da' sport nu, sex nu, fumat nu, macar cu cioco sa-mi scot parleala!!!

This post has been edited by dr_wise: Feb 14 2008, 03:01 PM

+Quote Post
Marbella
post Feb 14 2008, 06:09 PM
Post #6227

Incurabil

Member No.: 235

Am lipsit cam mult de pe aici, dar am fost plecata.Vreau sa va spun ca (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) am slabit 3 kg.Fara nici un efort numai cu o alimentatie controlata (n-am mai facut prajituri, torturi, budinci, cozonaci si alte alea).Pescarush, multumesc pentru linkul atasat cu reteta painicii.Astazi:
md: o cafea cu lapte, omleta cu branza telemea si o portocala.
P: crenvursti de pui cu cartofi (la cuptor cu mirodenii, masline si ciuperci)
C: fructe

+Quote Post
kalua
post Feb 14 2008, 06:28 PM
Post #6228

Musafir

Cartofi Marbella? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) La cuptor? De-aia cu IG-ul 95? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
Marbella
post Feb 14 2008, 06:30 PM
Post #6229

Incurabil

Member No.: 235

Erau feliati subtire subtire si erau putini ca restul cantitatii majoritare erau ciupercile.Reteta este cea in pungutele de aluminiu.

+Quote Post
kalua
post Feb 14 2008, 06:33 PM
Post #6230

Musafir

Cat or fi de subtiri nu-s conformi sub nicio forma.

Felicitari pentru cele 3 kile pierdute!

+Quote Post

685 Pages V  « < 621 622 623 624 625 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2025 - 02:38 PM