IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 622 623 624 625 626 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Alinice
post Feb 14 2008, 06:39 PM
Post #6231

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Buna fetelor. Va doresc o zi cat mai frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) ... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Meniul de azi...
MD 3 smochine +mandarina-pauza- painica cu 1 cremvurst si ardei gras
P mancare de ficatei de pui cu ciuperci la cuptor si salata de varza murata
G seminte de fl.soarelui +1 bucatica mica de cas
C supa de rosii+ restul de mancare deficatei de la pranz .
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Feb 14 2008, 07:15 PM
Post #6232

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Salutare gasca!
Cind vb de 'cum se maninca ' prin diferite tari, nu ma refeream la ce se gaseste prin piete sau supermarketuri, ci cum se prezinta tara respectiva in fata turistului care intra in restaurant. In Munchen n-am nimerit loc unde sa spun: maaaai, ce gustos! Stilul de gatit este greoi, se folosesc mult friteuzele, prajelile si garniturile nu sint diversificate: cartofi si iar cartofi. Ca la Kalua acasa mi-as dori sa maninc in fiecare zi, a fost o reala incintare si eram ce-i drept in Germania. Sint sigura ca sint restaurante elitiste unde se poate manca si bine, dar din pacate, in locurile publice, pe linga pietele principale, n-am nimerit nimic gustos.De ex, mi-am luat o rata care arata incintator pe poza meniului si in realitate la fel, dar fara pic de gust! EEee, alta treaba mi s-a intimplat la Paris, unde am mancat imparateste(in restaurante ieftine sau mai scumpele) in Barcelona, unde iarasi, reala incintare....deci vb de stilul de gatit, de specific, de bucataria locului. Ma gandesc ca la noi, in Romania, desi bucataria noastra e grea, oferim gust real si savoare si cred ca e o bucatarie apreciata.

+Quote Post
Alinice
post Feb 14 2008, 07:40 PM
Post #6233

Dependent

M i-am amintit de sfatul de la kalua si am adaugat la cina si o supergustoasa salata de rosii!

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 14 2008, 08:12 PM
Post #6234

Musafir

Stoinici, eu una nu dau doi bani pe bucataria spaniola, nici chiar pe mancaruri de-ale lor facute in casa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si la Paris mi s-a intamplat sa mananc ingrozitor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ei, sa mancati voi sarmale de-ale nemtilor, niste gogoloaie maaari si legate cu ata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , se mananca cu piure de cartofi. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Sau ardei umpluti (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Eu nu cred ca mai mananc ceva azi, sunt inca arhiplina.

+Quote Post
pescarush
post Feb 15 2008, 01:15 AM
Post #6235

Musafir

kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tot la fel se prezinta si sarmalele canadiene (adica maaaari, fara nici o forma si legate cu ata).
eu am avut iar o zi! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) cateodata parca ai de-a face numai cu prosti. m-am enervat de dimineata pe compania de transport care trebuia sa-mi duca copilul la scoala, ca au schimbat ora si desi am vorbit ieri cu ei, mi-au spus ca nu s-a schimbat nimic (sa ma fi auzit ce m-am certat cu ei, dar tot degeaba), asa ca a pierdut busul (care a venit cu 20 de minute mai repede decat era stabilit). i-am lasat pe toti la job cu ochii-n soare sa fug acasa sa duc copilul, si nici nu sunt chiar aproape, ca eu lucrez in orasul vecin, asa ca mi s-a dus o ora (in care am facut raliu, noroc ca n-au stat cu radarul). apoi, la job, nu mai spun... ca mi-am amintit de doctoreasa.
in fine, sa revin la ale noastre, n-am mai avut timp sa-mi iau lunch, asa ca, la pranz am mancat niste finn crisp 24% (ce-am mai gasit uitati printr-un sertar la birou) cu philadelphia (aia e comuna, in frigider (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ), bineinteles, legume din parti.
dimineata am mancat cereale cu lapte, iar cand am ajuns acasa, omleta cu carnati si castraveti murati. mai tarziu mai mananc niste fructe.

This post has been edited by pescarush: Feb 15 2008, 01:17 AM

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 15 2008, 09:34 AM
Post #6236

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Neata, dragelor!
Aseara am mers la un pub unde toata lumea spera sa manance, dar cand am ajuns acolo, nu aveau decat semipreparate! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) De-alea care-s in casoleta si se baga la microunde.
Si-au luat cele mai infometate, niste spaghete...o porcarie sinistra!
Eu m-am "rasfatat" cu o apa minerala cu lamaie (desi nu-s un top model (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dar aspir! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si un capuccino decofeinizat.
Cand am ajuns acasa era detsul de tarziu, dar mi-era cumplit de foame. Asa ca am ras 3 ciuperci la cuptor si 1 castravete murat.

In we plec la socri, la Campulung, as aca nu voi posta. Dar nu va faceti griji, nu am de gand sa fac nicio abatere (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)

La MD am mancat o bucata de piept de pui fiert la aburi, 3 ciuperci si un castravete murat. Le-am mancat pe astea, ca sa nu se strice,c a nu mai ajung acasa azi.
P: papricas
C: vedem la socri.

Va pup, sa aveti un we plin de iubire (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
stoina
post Feb 15 2008, 10:18 AM
Post #6237

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neata, girls!
Am ajuns aseara tirziu acasa, flaminda rupta si mi-am bagat nasul in mazarea mea cu carne.Am ales doar mazare si am papat binisor.Rezultatul- o indigestie usoara...ora la care am papat a fost prea tirzie, era 10,30.De adormit am adormit dupa vreo 2 ore, asa ca ....sint o sensibiloasa si corpul meu s-a dezobisnuit de mese grele seara.
MD: painica cu pate de soia, ardei kapia(doar unu singur uitat prin frigider) si o lingurita de Magiun conform.
Habar n-am ce pap la prinz, sint oleaca in plop...cred ca ma crismuiesc, da'va spune mama tot!
Drum bun, Nimfe, si pupa orasul ala si ptr mine, ca tare il iubesc!
Pescarush, viata e aceeasi peste tot! La noi te lupti zilnic cu nebunii de-astea...
Kalua, am cumparat niste creveti decorticati(500 gr)Imi dai o idee ptr ei, te rog?

+Quote Post
asgaard
post Feb 15 2008, 11:45 AM
Post #6238

Obsedat

Member No.: 670

stoina, iti zic eu pana una-alta cum i-am facut chiar saptamana trecuta
un pic de ulei de masline in tigaie, 2 catei de usturoi taiati marunt, plus un ardei iute (daca iti place), ii lasi un pic (sa nu se arda), apoi pui crevetii si-i lasi sa devina roz (daca sunt congelati o sa-si lase ei o zeama numai buna pentru sos), apoi le stingi focul, storci o lamaie si presari patrunjel tocat
alaturi pui o garnitura de ce vrei tu, ca simpli nu prea merg

+Quote Post
kalua
post Feb 15 2008, 12:09 PM
Post #6239

Musafir

Ba mie-mi plac simpli, fara nici un fel de garnitura! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai ales ca asa pot manca mai multi creveti si nu ma umplu cu altceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu ii fac asa, doar ca nu toc usturoiul, ci il tai doar de-a lungul in felii nu prea subtiri. Si nici lamaie nu pun, imi place gustul lor usor dulciu cu saratura numai de la apa de mare (din pacate se simte gustul asta numai la crevetii congelati de calitate foarte buna sau la cei foarte proaspeti). Si-i mananc doar c-o salatica.

stoina, te-ai intalnit cu Emilia?

+Quote Post
Alinice
post Feb 15 2008, 02:37 PM
Post #6240

Dependent

Incep mesajul cu o modificare a cinei de ieri-cand m-am asezat la masa am vazut ca era prea multa mancare asa ca supa a fost eliminata din meniu.
In schimb am mancat 2 patratele de ciocolata 70% si dupa 3 ore o mandarina.
Acum fug sa pregatesc pranzul si postez mai tarziu meniul de azi.

This post has been edited by Alinice: Feb 15 2008, 02:38 PM

+Quote Post

685 Pages V  « < 622 623 624 625 626 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2025 - 06:06 PM