IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 623 624 625 626 627 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Feb 15 2008, 03:00 PM
Post #6241

Musafir

Bine ca veni vorba de creveti! Am fost acum 2 seri la Carrefour si aveau "oratanii" d-astea mici, roz, cu ochisorii negri. In concluzie, cum ii pregatesc? Daca cumpar vreo 10 buc, ce fac mai departe? Trebuie sa le scot ceva, sau se consuma asa intregi? Ii fierb, ii oparesc, ce le fac? N-am mancat nici macar la rest, ca sa fur vreo idee, cum am procedat cu midiile, de exemplu.
Grazile mille!

This post has been edited by dr_wise: Feb 15 2008, 03:00 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Feb 15 2008, 04:48 PM
Post #6242

Musafir

Dr wise exista creveti decorticati fara ochii, curatati, am luat eu de la Real f buniiiiiiii
Dai un clocot apoi prajiti cu zeama de lamaie deasupra super yammy (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 15 2008, 04:54 PM
Post #6243

Musafir

Daca reusiti sa ma convingeti si pe mine sa mananc creveti sunteti tari. Traiasca Monti (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
Astazi am avut ceva de sarbatorit la birou, asa ca nu pun meniul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , iar diseara ma duc la bauta cu colegii. Sa vedem daca mai ajung, ca s-a pus pe o ninsoare aici ca-n povesti.

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 15 2008, 05:00 PM
Post #6244

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Dr Wise, Cleo parca zicea ca cei inghetati nu-s asa gustosi ca ceilalti proaspeti, capul nu se mananca. Si pe mine ma bate gandul sa iau o data ca cica sunt buni, sa ne dai detalii.
Roxanica eu am zis ca nu mananc raci si cand m-am trezit sa gust si eu mai erau vre-o 2 m-am apucat sa mananc si erau asa de buni ca mai vroiam dar nu mai erau, asa ca sa nu spui never ca nu se stie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by misssn7: Feb 15 2008, 05:03 PM

+Quote Post
Alinice
post Feb 15 2008, 05:17 PM
Post #6245

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Acum stiu sigur tot meniul de azi:
MD iaurt degresat cu juma de painica si pate hame,1 ardei gras + cafea cu lapte;
P supa de rosii reprogramata de aseara, carnat prajit cu brocoli si salata de varza murata;
G seminte de fl. soarelui
C salata din rosii,ardei gras ,ceapa si castraveti cu cas ras.
M-am cantarit azi dimineata si aveam 72 kile!!! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)

Si acum sa va spun cum am facut noi crevetii:i-am oparit cum scria pe punga lor dar nu ne-a placut cum miros asa ca i-am stropit cu suc de lamaie,i-am tavalit prin parmezan ras si i-am prajit rapid in ulei f putin.I-am mancat cu salata din laptuci si au fost o minunatie. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Un week-end fericit dragele mele!

+Quote Post
roxanica10
post Feb 15 2008, 05:37 PM
Post #6246

Musafir

Alinice, semintele de floarea soarelui, le-am vazut cam des la tine-n meniu. Ele sunt cam de faza 2. Deci daca esti in faza de pierdere a kilogramelor, e recomandat sa o lasi mai moale.
Felicitari si tine-o tot asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Miss, mie nu prea-mi plac fructele de mare. Barbata-miu mananca in schimb cu placere asa ceva. Zic sa incerc si eu, totusi. Poate nu mi-o veni rau. Am gustat calamar si mi s-a parut un zgarci, ziceai c-are gust de sorici (alta chestie care nu-mi place).

This post has been edited by roxanica10: Feb 15 2008, 05:40 PM

+Quote Post
Andreea_M
post Feb 15 2008, 06:07 PM
Post #6247

Musafir

depinde cum e preparat calamarul (sorry ca intru peste voi)
Crevetii sunt Ok cumparati si intregi, noi ii decorticam manual acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 15 2008, 08:02 PM
Post #6248

Musafir

yummy! voi vorbiti pe-aici de lucruri sfinte! eu sunt topita dupa fructe de mare, creveti, in general tot ce are gust de balta.
eu am niste zile tare nasoale, cu multa alergatura, de nici nu mai stiu ce fac. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
meniul pe azi:

D - un grapefruit, pauza cereale cu lapte
P - naut cu telemea (mi-am uitat acasa legumele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , v-am spus ca-s dusa rau zilele astea)
C - inca nu stiu, acum mi-ati facut pofta de fructe de mare, numa' ca trebuie sa le cumpar intai.

+Quote Post
stoina
post Feb 15 2008, 09:04 PM
Post #6249

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Dragelor,multumesc ptr idei! Chiar, cei proaspeti, nedecorticati, cum ii pregatiti? Eu am mancat prajiti, simpli si-au fost excelenti.Si mai am o problema, racii cum ii preparati?
Astazi am alergat incontinuu si am facut apropae foame.
Adica: P: niste brinza de vaci degresata cu o lingura de icre de somon si apoi ultima lingura de brinza cu oleaca de magiun.
Acu tocmai am bagat niste pastrav proaspat in cuptor (doar sarat, piperat si stropit cu zeama de lamaie) si ghici ce-am mai cumparat? Niste prepelitze congelate, frumos aliniate pe un carton.Le las la decongelat si maine le prepar ca un pui, nu?

Rox, calamarul bine preparat e de vis...sa stii!Eu am papat pane.
Doctoreaso, ca vb de rest libanez, eu am mincat la rest libanez cel de linga blocul rotund de pe faleza.Sa nu-mi spui ca stai in zona! E un rest bun, dar de mai mult rafinament ai parte la rest libanez de la Marriott, Rox.Deci ti-l recomand cu caldura!
Hai sa va pup cu drag!

AAA, Kalua iubita, uitam sa raspund.Da, ieri m-am vazut cu Emilia si barbatu ei.Am incercat s-o ajutam cit am putut si tinem legatura.
Am primit niste ciocolata de vis, cred ca e cea mai buna din cite am gustat eu (si arata imparateste) Stai sa-ti spun cum se numeste!Este de la Arko confiserie si am un sortiment cu 75% Sao Tome si alt sortiment cu 70% Arriba.Am primit si cu 58% dar le-am daruit unei prietene pe care-am servit-o si nu se mai dezlipea de ea.Este de o finete rara, adevarat !

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 16 2008, 12:27 AM
Post #6250

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Erau prospat culesi din apa si i-au fiert eram cu cortul la un lac o gasca mai demult si cand m-am trezit eu era cam tarziu, mancau cu o pofta ca am zis sa gust si erau deliciosi.Am mancat carnea aia de la clestisori superbuna frageda alba si gustoasa.

+Quote Post

685 Pages V  « < 623 624 625 626 627 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2025 - 07:09 PM