IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 626 627 628 629 630 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Feb 18 2008, 03:18 PM
Post #6271

Musafir

doctore, ma tem ca salata de la magazinele mari e mai rea, decat cea de la particulari.
eu pun meniul mai tarziu ca inca nu prea stiu ce mananc azi.
bate vantul prin frigider si sunt inchise toate supermarketurile, e long week-end. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 18 2008, 03:22 PM
Post #6272

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(dr_wise @ Feb 18 2008, 12:48 PM) *
Roxy, m-ar bate gandul sa apar de 1 sau 8 martie la Buc si sa punem de-o intalnire MM la Marriot, dar sa vad in ce toane il prind pe amore puro. Eventual, daca se lasa cu Marriot, poate ne luam si jumatatile la rest.

Doftorici, nu uita ca te asteapta si un zaibar autentic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca vrea, nu vrea amore puro al tau, eu zic sa te infiintezi cat mai repede la Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu vin oricum, mai ales ca nu am fost niciodata la un rest. libanez (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 18 2008, 03:49 PM
Post #6273

Musafir

Aaaaaa, zaibarul ala e deja cap de afis pe lista mea, cu prima sosire la Buc!
Domle, tocmai m-am conversat cu o colega ref mancaruri libaneze. Stoina dear, sunt cumva prea condimentate?
Nimphe, nu-i bai, ne pierdem virginitatea in grup! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 18 2008, 03:58 PM
Post #6274

Musafir

doctore, nu sunt foarte condimentate mancarurile libaneze, poti sa mergi linistita. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Alinice
post Feb 18 2008, 04:10 PM
Post #6275

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Multumesc pentru reteta pescarush.Abia astept sa o incerc dar parca este mai mult de faza 2, nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Azi meniul arata asa:
MD painica si muchiulet montana + cafea cu lapte degresat
P supa de vita ; crap la cuptor cu salata de brocoli si mujdei de usturoi
C papanasi (branza de vaci+ tarate) cu smantana sau iaurt 0,1%-inca nu m-am hotarat ,desi tind spre iaurt ;voi adauga si ceva ardei gras la final sa coboare IG-ul.

Nu am poze speciale pt faza before dar in pozele de la sarbatori se vede cat de "multa" ajunsesem.Oricum va mai trece ceva timp pana sa pot posta pozele pe site pt ca sunt prea noua. Dar eu le-am selectat deja. Multumesc pt sprijin dragelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 18 2008, 04:19 PM
Post #6276

Musafir

alinice, mananca linistita salata de boeuf conforma, e de faza 1.
eu am mancat dimineata 2 painici filozofale cu oua umplute (3 jumatati) si salata de varza.
la pranz voi manca pui la cuptor cu salata, iar pentru cina, cred ca-mi fac un pate de ton cu rosii, ceapa verde (cam asta e tot ce se mai gaseste prin frigiderul meu).

+Quote Post
dr_wise
post Feb 18 2008, 04:28 PM
Post #6277

Musafir

Alinice, unde ai pus pozele, la grupul MM sau la elady? vreau si eu sa te vaz!!!!

+Quote Post
irinica
post Feb 18 2008, 05:42 PM
Post #6278

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Deja ma simt mult mai bine, ieri am baut cred ca 3 litri de ceai de galbenele si tot parca mai fosnesc niste frunze prin mine. Salata am luat-o de la Kaufland si arata super umflata si de plastic dar, mancaul din mine nu a rezistat. Asa imi trebuie, bine ca nu au mancat si copiii.

Azi: ora 10: o portocala, un mar
ora 13: iaurt ( milli- 0,1%) cu fulgi de ovaz
ora 17: varza calita cu iaurt ( S a va spun ghidusia mea cu varza! Am facut sarmale in foi de varza pt. ai mei si am pus pe fundul vasului si deasupra sarmalelor foarte multa varza tocata. Asta este mancarea mea!)
Nu stiu ce am sa mananc mai tarziu. Am mai multe variante si o sa raportez la care m-am oprit.

Cand va aud ca puneti la cale intalniri... imi ies flacari pe urechi ca la desene animate de ciuda ca nu pot veni si eu!!

Stoina, ciocolata de la tine a fost... cel mai bun dulce conform!! Sarut- mana!

+Quote Post
stoina
post Feb 18 2008, 06:35 PM
Post #6279

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Irinici, mai are mama cioco de-aia!(eu o prefer cu mana pe inima pe cea cu 99%) Si sa stii ca n-am avut ragazul sa-ti fac pachetel cu bunatatile de la Kalua, dar ma stradui si curind te sun sa ne videm si sa te bucur oleaca!Pup
Am papat 2 portocale.

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 18 2008, 07:35 PM
Post #6280

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Irinica salata daca are cotorul maroniu nu-i proaspata trebuie sa aiba cotorul alb.Am vazut si eu la Kaufland dar scria tara de origine Italia ma gandeam ca numa' pe drum si s-a invechit. Sa nu cumperi egume si fructe din Olanda iara ca si alea-s far de gust cica cresc in cutii ceva destul de aiurea.
Bine ca ti-a trecut. E bun la indigestie orez fiert.

+Quote Post

685 Pages V  « < 626 627 628 629 630 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 01:15 AM