![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, am zis ca ma fac Maica Tereza seara, da' cand am ajuns acasa mirosea asa de bine, a chiftele proaspat facute (de mama) asa ca n-am rezistat ispitei si am mancat.
In concluzie, meniul zilei fuse: d - kiwi, mere rase cu fulgi ovaz, cafea cu lapte ceai verde p - piept de pui gratar, salata verde cu ceapa verde si ridichi 2 bomboane Orbit s - chiftele, 1/2 ceapa rosie, rosie, ardei capia, mustar Dijon conform, 1 pahar vin rosu Acum imi fac digestia de anaconda in fata PC-lui. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Gata m-am lecuit de trufandale din astea de prin alte tari!
Sarut-mana, Stoinici! Doctore si eu mi-am zis sa nu mai mananc seara dar ... am facut bombe mozart pt. ai mei si am mancat si eu una. Raport: ora 19; bomba mozart, salata de varza rosie, 100 ml vin sec Acum, 500 ml ceai verde ( nu-mi place, da' mi-am propus sa nu-mi mai cumpar nici un fel de ceai pana nu termin toate rezervele din casa!) Va pup! O seara frumosa! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinici dear, nu mai bea ceai verde seara si, in general, dupa ora 17; este mai tare decat cafeaua si-ti poate provoca insomnii.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fusei cuminte, asa ca-i cazul sa dau raportul:
D: iaurt cu fulgi de grau P: ciorba de vacuta, piept de pui, salata de varza G: 3 kiwi + un mar C: 2 portocale, cateva alune. Irinici, ma bucur ca esti mai bine. Stoinici, inca ma mir cum poti inghiti tu ciocolata aia de 99%, ca eu si doftoreasa nu prea reusim. Alinice, mai cere-mi o data acceptul la grup, ca ti-am uitat id-ul. Si asteptam sa-ti pui si tu poze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Asta seara am mancat 2 mere picante.Bu-une!
Se poate bea ceai verde seara, dar mai putin concentrat,o infuzie usoara de tot.Ideea e sa nu simti gustul ala de tanin... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie mi s-a pus pata de ceva dulce azi. am mai scotocit eu prin frigider si am dat peste jumate de kg branza de vaci, iar in congelator o punga cu zmeura. asa ca, am pus repede de-o prajitura cu branza si fructe. am mai avut si 2 galbenusuri ramase de la maioneza de ieri, asa ca le-am batut spume si le-am pus deasupra pe prajitura. a iesit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
pacat ca a fost cam putina, ca in 4 am topit-o rapid. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) acum chiar ca degeaba ma mai uit prin frigider. (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu cand ma uit in frigider, dau de cutia cu spuma de ciocolata si-mi vine s-o rup la fuga! Nu-mi mai trebuie indigestie prea curand!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata, suratelor!
Nu am erata la meniul de ieri, ca am zis sa ma tin de el. Am adormit iar greu, dar nu cred ca de la burta goala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Meniul de azi: MD: 2 wasa cu somon si 1 rosie mare, cafea cu lapte P: piept de pui si ciuperci toate fierte la abur C: sana/ kefir Vreau sa va spun ca eu nu am mai simtit nevoia de dulce in ultima vreme...pasamite cromul ala pe care il iau isi face treaba (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si am ciocolate cu tot felul de cantitati de cacao: 71%, 85% si 99%. Dar nu simt nevoia, asa ca nu ma ating. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ca veni vorba de salate, eu ma feresc sa le iau, ca arata prea mari si prea bine ca sa fie adevarate. Iau rosii si castraveti si ardei, ca nu pot manca fara legume, nu? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) In alta oprdine de idei, ma pregatesc sa ma pozez si eu pt after, chiar daca n-am ajuns la final. Dar asa, ca sa se vada ca am ajuns si eu sa fiu de-a voastra (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am fost femeie serioasa doar aseara. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Azi mi-am carat cu mine fasole pasata cu un rest de gremolata si un mar. Deseara tot la fasole raman, iahnie cu muraturi, poate mananc si-o bucatica de carnat, a luat Mr. kalua niste carnaciori picanti frantuzesti buni-buni. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Kalua,eu mi-s fimeie serioasa in general (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Love u.
MD: painici filozofale cu pate picant de soia si rosii. La prinz am carne de iedutz cu brocolli si salata mixta. Pe seara doar o salata,ceva(ma stradui) Am emotiuni ptr simbata (si vreau sa am si talie) pe cind nasesc.Acu chiar ca postesz niscavai pozutze. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 02:42 AM |
|