IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 630 631 632 633 634 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Feb 20 2008, 01:34 PM
Post #6311

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Asa e, eu merg la dans de vreo 2 sapt si e minunat.Pe linga ca plec de-acolo uda leoarca, efortul e dozat si ...atit de placut si folositor!
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 20 2008, 02:07 PM
Post #6312

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(roxanica10 @ Feb 20 2008, 12:25 PM) *
Nimphe, de ce nu va apucati voi de dansuri? E foarte bine si pentru spirit, nu numai pentru corp?

E o idee f b, dar n-am facut dansuri pt nunta, daramite just like that.
Cred ca o sa incepem sa alergam (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
El vrea sa-si ia bicicleta...vedem... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 20 2008, 02:27 PM
Post #6313

Musafir

mi-ati amintit de bicicleta, acum pe vremea asta. off, ce astept sa iesim cu bicicletele. anul asta poate cumparam si un suport sa le agatam la masina, sa le luam cu noi si cand mergem mai departe. sunt niste piste de bicicleta super la Niagara, acolo vreau eu sa merg; numai sa vina o data vara asta!
eu mi-am propus pe azi:

D - mere cu scortisoara, fulgi de ovaz
P - ciuperci umplute (umplutura e din coditele lor, cu ceapa verde, putina philadelphia), cu cascaval ras deasupra, la cuptor si o salata
C - spanac cu un ou ochi.

si mie imi plac dansurile, dar pana acum a intervenit mereu cate ceva. altfel, cochetez cu ideea de mai mult timp.

This post has been edited by pescarush: Feb 20 2008, 04:19 PM

+Quote Post
irinica
post Feb 20 2008, 05:15 PM
Post #6314

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Roxanico, eu fac paste cu ton in suc propriu ( nu in ulei) si sunt de faza I, asa a zis Kalua. Eu pun mai pun uneori si morcov ras si rosii.

Mai ce energii pe voi cu rolele astea. Eu am niste zile, de fapt o perioada in care numai as dormi... zile si nopti in sir. Doctore, cum iti spuneam, adorm instant. Vad ca nu s-a intamplat nimic de la ceaiul verde ( insomnie) dar, la recomandarea Stoinei las foarte putin plicul in ceasca.

Eu mananc conform dar sunt cam umflata totusi: ori mai am resturi de salata prin mate, ori sunt intr-o perioada din luna...

Ieri: D:iaurt cu fulgi de ovaz
P: omleta ( oua, ceapa, carnati) cu salata de varza rosie ( care este foarte tare si nasoala, ca mi-am iritat gingiile cu ea!)
C: pulpa de pui la cuptor cu brocoli si fasole verde

Azi: D: 2 pate inedit cu 2 rosii
P: pulpa cu legume ( ramasa de aseara)
C: inca nu sunt sigura, revin cu spovedania

Va pup!

+Quote Post
kalua
post Feb 20 2008, 05:23 PM
Post #6315

Musafir

iote, bre, la stoina, dantuieste! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si noua nu ne zice nimicuta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 20 2008, 05:51 PM
Post #6316

Musafir

Da domne...asta ma gandeam si eu. Adica tu Stoinici te tii de dansuri si taci chitic. Nu spui nimic pe aici sa ne faci si noua pofta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Si eu si doftoreasa suntem mari dansatoare (adica dansam cat ne tin picioarele). Cum ne-om fi adunat noi pe aici?
Chiar am zis ca in martie o sa merg cu Lotte la dansuri, ca sa ne mai relaxam un pic, dar sa vedem daca ne gasim timp.
Irinici mersic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa stii ca mai am si eu perioade din aste cand sunt umflata, dar imi revin. Nu ma tine mai mult de o saptamana.

This post has been edited by roxanica10: Feb 20 2008, 05:52 PM

+Quote Post
stoina
post Feb 20 2008, 06:45 PM
Post #6317

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Cum tac , bre? Nu v-am spus imediat cum veni vorba?Dupa primele 2 ore simteam ca stiu sa dansez corect vals.Am ora si in seara asta, la 9.

P: omleta cu brinze si salata de salate:))
Sint inca la birou, asa ca am ras 2 prune uscate din geanta si o mandarina .

+Quote Post
lotte
post Feb 20 2008, 07:10 PM
Post #6318

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetele,

Si io's cu dansu'!
M-am lasat de fumat, de trei zile, tot la 52.800am ramas, incerc si eu ca Dr_wise sa inlocuiesc masa de seara cu fructe si iaurt.

Azi:
d:fulgi de ovaz cu mere rase
doua portocale
p: varza cu gasca
c: un iaurt mic, doua portocale, o mana de caju

Mi-am facut un nou abonament la aerobic, si mi-am propus sa merg in timpul saptamanii, ca sa las weekendurile pentru altele.
Va pup pe toate, si va urez o primavara la fel de frumoasa ca a mea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 20 2008, 07:14 PM
Post #6319

Musafir

wow, lotte, any news? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
kalua, asa pofta de iahnie imi facusi, ca dimineata mi-am si pus fasolica la inmuiat.
diseara o pun la fiert si am niste carnaciori italinesti, pe maine asta va fi de pranz. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
lotte
post Feb 20 2008, 07:21 PM
Post #6320

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Da pesca, m-am indragostit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si imi place si de el si de mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 630 631 632 633 634 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 08:22 AM