![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte, hai la mama sa te pupe. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
ma bucur pentru tine, sa fie intr-un ceas bun! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
wow, lotte! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa fie intr-un ceas bun si sa va tina indragosteala asta cat mai mult! Unde l-ai cunoscut?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
seara buna dragele mele.azi am mancat asa:
MD painica cu jambon si ardei gras+ cafea cu lapte G cafea si o placintica poale in brau(ma duse in ispita o colega...dar ce buna fu.nu stiti si o reteta conforma?!) P budinca de carne cu salata de laptuci si cateva alune caju C sos tzatziki cu jambon si pastrama. aseara am postat pe grupul MM si in seara asta am descoperit si grupul eladyz! Ma bucur f oarte mult ca v=am vazut si sper sa va placa familia mea.i-am postat pe toti in poze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, nu prea arata bine meniul tau de azi, exceptand micul dejun. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asta exceptand abaterea.
Alunele de la pranz nu-s tocmai bune la stadiul de slabire, tzatzikiul seara e prea putin pentru o salata. Am vazut famiionul Alinice. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si mi-a placut tot, numai stilul tau de a te imbraca nu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Toate chestiile inchise sus dau impresia de compact, de mult, nu-i bun. Nici macar camasuta din prima poza n-are destul decolteu! Deci: orice-ti cumperi de-acum inainte (ca o sa trebuiasca sa-ti cumperi cand atarna toate pe tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) sa fie cu un decolteu de-ala de la mama lui! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
In America, dar nu am stiut atunci ca e asa de........my style (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Multumesc mult fetelor, vroiam sa stiti si voi ca sa simtiti si voi fiorii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaa, deci il stii de ceva vreme. Semn bun! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mamaaaaa, ce la fix am nimerit! Bine mai lotte, adicatelea, ala de la bibici da faliment cu sticlele de vin, si tu il traduci cu americanu', mai?! Da' e frumos americanul asta, mai? Lui ii place vinul?...cum ne place noua? Da' de dansat, stie sa danseze, ca daca se lasa cu nunta, iti dai seama ca venim si noi si daca nu stie sa danseze, a incurcat-o!!!
Hai ca am glumit! Sa fie intr-un ceas bun indragosteala asta, e semn de primavara! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) E roman sau american get beget? Sa-mi afisez meniul, pana nu ma da kalua afara ca bat campii: d - iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte p - tochitura de porc, salata de varza murata s - cateva migdale, apoi rosie cu ceapa si ardei capia, plus telemea maturata de vaca Peste 2 ore rontai si desertul, un mar sau o para. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
E roman (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dr_wise, chiar cautam urarea ta de ziua mea, sa vad ce are si ce nu are baiatul asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pai cum sa nu-i placa si vinul si dansul?Altfel, crezi ca ma indragosteam de el? Acuma serios, e un barbat intelingent iar felul lui de a fi este cel mai frumos pentru mine. Va mai tin la curent. Pup. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
C: salata din tot soiul de salate cu mozzarella, otet balsamic conform si ulei de masline.Bunatate!
Dupa, dans o ora.Nu va dati seama cum trece ora asta, ca gindu. Lotte, sa-ti fie primavara frumoasa si dragostea impartasita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
D: biscuiti wasa cu gem conform si o cana de lapte 0.1%
P: ciorbita de legume conforma, mancare de fasole teci si o bucatica de piept de pui G: un paharel de suc de mere 100% C: inca n-am mancat nimic, am muncit ca o nebuna azi. Ma gandeam la un rest de paste cu sos de rosii uitate de Ali prin frigider (ea lipseste de la raport, ca a plecat la sotiorul ei pentru restul saptamanii, dar sunt sigura ca-i fata cuminte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Stiu ca e trecut de miezul noptii, dar mi-e fomita... Rox, bine te-am regasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 09:50 AM |
|