IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 632 633 634 635 636 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Feb 21 2008, 08:24 AM
Post #6331

Musafir

'Neataaaa!
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Vreau si eu sa ma indragostesc in primavara asta, da' de cine/ce?!!! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) toata iarna fusei indragostita de-o poseta de la OTTER, da' ma traduse exact in perioada soldurilor! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) N-a putut sa ma astepte pana pe 8 Martie? A fugit cu alta!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
MD: mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
Va doresc o zi minunata, cu soare si caldura, si pe cer, si-n suflet!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by dr_wise: Feb 21 2008, 08:25 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Feb 21 2008, 08:57 AM
Post #6332

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Hop si eu la cotitura...
MD:painica filozofala cu pate Inedit, rosie, ardei.
Hai sa va tzuc ca plec la Piatra dupa toilete. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 21 2008, 09:50 AM
Post #6333

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Lotte, sa fie intr-un ceas bun fiorii astia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa fii fericita si poate apucam sa si... (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) la nunta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Aseara am facut peste si fasole verde la steamer...Nu va zic!!! O minunatie!!! Fasolea am facut-o salata cu sare, ulei, usturoi, ulei si otet. Nu am mancat mult, ca m-am dezobishnuit seara, dar sotul meu a ras tot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Meniul pe azi:
MD: lapte cu ovaz
P: salata de rosii, castraveti, ou fiert, cascaval si piept d epui la steamer.
C: (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Lumea a inceput sa observe din c ein ce mai des ca am slabit. Nu va zic cat sunt de fericta! Al meu e insa incurcat ca nu mai are de ce sa ma apuce, ca mi-au disparut manerele (= soldurile) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Va pup, sa aveti o zi frumoasa. Vine primavaraaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 21 2008, 10:28 AM
Post #6334

Musafir

stoinici, daca nu descarci poze cu toaletele de nasa, nu mai vorbesc cu tine!!!!!!! Sa nu cumva sa ai curaj si sa pleci fara aparat foto la praduit!
Domle, eu sunt disperata! Cat de mult as vrea sa mai slabesc, sau macar sa raman la greutatea actuala, ma ingras! Adica imi creste greutatea, ca la dimensiuni n-am bagat de seama...e drept, nu m-am mai masurat de mult, da' o voi face in weekend.
Greutatea din dimineata asta: 74kg!!!!!!!! A innebunit lupul!!!!
Merg la sport cate 4 ore in weekend (nu va spun ce fac acolo, ca va speriati, am zis c-o sa filmez o sedinta de aerobic cu SS Oberfuehrer Andra, sa vedeti ce sange de instructor din infanteria americana are in ea), mananc conform de conform, e drept, cam mult....da' conform 100%. Habar n-am!
Pe de alta parte, hormonii mei sunt plecati in vacanta pe termen nelimitat, de la tratamentul hormonal prea puternic nu mi-a mai venit problema lunara din decembrie, hmmm....trebuie sa merg la endocrinolog...o fi si asta o cauza? Nu cred, ce au hormonii cu kg mele?..desi, de cand nu mi-a mai venit, m-am ingrasat incontinuu...

+Quote Post
asgaard
post Feb 21 2008, 10:43 AM
Post #6335

Obsedat

Member No.: 670

offtopic :dr_wise, du-te la medic si nu mai lua doza aia de elefant de hormoni, ca au de-a face cu greutatea. Pentru ce le iei ?

+Quote Post
albinuza
post Feb 21 2008, 11:05 AM
Post #6336

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

buna ziua!ma bag is io un pic!
v-am zis c ama chinui sa ma apuc si eu... si m-am apucat intr-o oarecare masura!
nu e chiar conform, dar la cat de neconform a fost pana acum am slabit de la 63 la 59 in vreo 2 sapt!
zic io ca e bine!
io am probleme cu ce as putea sa-mi iau la pranz pt la munca!
seara nu prea am timp sa gatesc...
aaa tocanita de ceapa cu pui e conforma? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
asgaard
post Feb 21 2008, 11:23 AM
Post #6337

Obsedat

Pai depinde de ce pui in tocanita, albi, in principiu e conforma

+Quote Post
albinuza
post Feb 21 2008, 11:26 AM
Post #6338

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

ceapa si pui (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 21 2008, 11:28 AM
Post #6339

Musafir

Bazii, daca nu pui cartofi sau faina/ amidon in sos, e 100% conforma. Pofta mare!
Nu mai iau pastile din decembrie, da' tot degeaba!

This post has been edited by dr_wise: Feb 21 2008, 11:29 AM

+Quote Post
asgaard
post Feb 21 2008, 11:31 AM
Post #6340

Obsedat

dr_wise, mergi mai bine la ginecolog decat la endocrinolog, iti da el analize de facut si tratament hormonal daca e cazul

+Quote Post

685 Pages V  « < 632 633 634 635 636 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 11:11 AM