![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
multam! depun eforturi!
e cam dificil la experienta mea in bucatarie, si timpul de care dispun! si nu stiu ce sa iau la pachet.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) azi am o salata de rosii si castraveti, cusunca presata si branza telemea de vaci! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
E conforma Albi, daca sunca aia e cat de cat ok.
Meniul meu de ieri: D: iaurt cu fulgi P: paste integrale cu ciuperci si carne de pui (faza II), salata de varza mare G: un mar si-o portocala C: 1/2 pomelo (au inceput sa nu-mi mai placa, si-au schimbat gustul din dulce in amarui; acum seamana mai mult cu grapefruit); alune si migdale Azi: D: iaurt cu fulgi P: bors de peste; varza calita cu piept de pui si salata de varza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (sa nu va mirati, ca si eu credeam ca nu merge combinatia, dar am zis sa am si o salata la masa si pan' la urma fuse chiar buna). Lotte, daca ai sti tu ce mult ma bucur eu pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pesca, la noi a venit primavara, la voi s-au terminat zapezile? Si eu i-am zis doftoresei sa se duca si la ginecolog si ea o da intr-una cu endocrinologul. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dom'ne, am uitat sa va zic de experienta mea de aseara. Mi-ati dat idei cu cioco voastra si am zis sa vad si eu cum e aia de 99%.
O desfac si vad instrctiuni de degustare. Zic olele, inseamna ca nu se mananca asa, ca o cioco normala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si iau o bucatica. Am pus-o pe limba, ca la carte, si am asteptat. In cateva secunde mi s-a facut gura punga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apoi am inghitit-o imediat, ca nu se mai putea. Ma rog, in alte cateva secunde, am simtit aroma de cacao, f faina. Dar clar, aia nu e cioco de mancat frecvent, iti taie kefu' de cioco sau orice dulce, cat ai zice...cioco!!! Nush daca as putea sa mananc asa ceva, poate mai degraba merge la prajituri, combinata cu alta cioco cu cacao mai putina (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Deci no sweets for me pt muuulta vreme (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Decat sa mai mananc cioco de-aia, mai bine ma abtin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nimphe, ti-a venit de hac ciocolata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa te linisteasca de dulciuri.
roxy, nu-mi mai spune, ca la noi sunt muntii de zapada inca la locul lor. nici nu vad sa dau masina cu spatele cand ies dimineata din garaj. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) nametii sunt mai inalti decat mine. eu mi-am luat ieri cioco de menaj 70% cacao, imi fac si eu o spuma de ciocolata intr-o zi. (doctore, nu te uita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) meniul meu pe azi: D - un grapefruit, pauza, cereale cu lapte P - iahnie de fasole cu carnati si castraveti murati C - inca nu stiu, iar va trebui sa ma misc rapid (anyway, e starea mea normala - plugged in), asa ca probabil ca va fi o salata. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxi, pai endocrinologul e seful tuturor hormonilor. Dar la ginecolog tot trebuie sa se duca doftoreasa noastra.
Am desfacut si eu aseara ciucalata aia italieneasca 100%, pe cea pe care scrie ca-i cu boabe de cacao in ea. Nu mi s-a parut din cale-afara de amara si m-a deceptionat faptul ca boabele sunt faramitate tare de tot. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine domle, ma duc si la ginecolog....da' musai ginecolog sa fie, nu doctorita!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ca endocrinologul meu e barbat! El m-a bagat in beleaua asta, el sa ma scoata ca noua! Capisci? Eventual, sa-mi dea si orgasmul inapoi, pai ce, ne jucam de-a hormonu' ascuns?
This post has been edited by dr_wise: Feb 21 2008, 05:50 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna fetelor.Azi am mancat asa
MD painica si iaurt 0,1% cu gem conform ; cafea P bors de fasole cu ceapa rosie ; friptura de porc la cuptor cu salata de varza;vin demisec(100g) C piftie de curcan ;rosie si ardei gras. M-am facut cuminte ca azi cantarul urcase (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) daca ma mai ating de seminte si fructe uleioase mama va fi pe faza cu o (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, vinul demisec nu e conform. Incearca sa bei vin sec.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul de astazi:
d - kiwi, mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - neconformitati...ziua unui coleg ceai verde s - salata de ton, 1/2 pahar vin rosu sec Acum mananc niste spuma de cioco ramasa de duminica, da-i amara rau! This post has been edited by dr_wise: Feb 21 2008, 08:02 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde-i stoina sa ne zica de toalete? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Eu am mancat un mar, apoi spaghete normale de aseara reci (deci faza 1). Acum ma pun sa fac butter chicken cu orez basmati integral si muraturi. Nu stiu ce IG are orezul asta, in orice caz mai mic decat orezul basmati decorticat, o fi faza 1 1/2. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 12:25 PM |
|