![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
A propos de orez, ia sa intrebam pe site-ul MM ce IG are orezul thai rosu si, in general, orezul thai. Am vazut la Mega Image.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Buna fetelor!
Eu sunt suparata pe mine FOC!! Nu reusesc sa ma tin de regim . (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Reusesc toata ziua sa mananc conform si seara, dupa ce ma bag in pat ... ma ridic tinta si merg si bag ceva in gura. Ceva-ul asta este destul de nasol, biscuiti, rahat... niste prostii. Parca sunt zombi, nu stiu ce sa ma mai fac si imi vine sa-mi dau palme. Bineinteles ca imediat ma apuca o stare de nervi si de regrete dar parca sunt nebuna. Cred ca trebuiesc izolata intr=o camera fara clanta si fara nimic de mancare ! Sunt nebuna?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Va pup pe toate! INVINGATOARELOR!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In general orez thai exista orez Jasmin si orez parfumat, aromat, ambele cu IG-ul 60.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Erata la cina:am mancat si niste urda de vaca.Urda este conforma? stie cineva ce IG are?
Acum ma sui pe bicicleta ,doar am de dat jos ce am "recuperat" (IMG:style_emoticons/default/dumbells.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Urda e conforma in sine, numai ca e de preferat sa nu se manance des si multa pentru ca mai are zer in ea. Si zeru-i "zaharul" din lapte.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acu' am intrebat, mai mult de curiozitate, sa vad daca-mi raspund. I-am intrebat si ce mama naibii am, de ma ingras intruna, desi 90% din timp sunt Maica Tereza, adica mananc conform. Am fost sincera si le-am spus ca am hormoni cu personalitate, da' nu le-am dat explicatii ce anume presupune asta...
Lasa mai irinici, macar stii de la ce te ingrasi, daca apar kg in plus, da' eu de la ce naiba ma ingras? Eu cand o fac, o fac cu buna stiinta, dar calc stramb asa de rar si degeaba! Tot se depun ale naibii kg! Astazi am mancat 2 bucati de placinta cu branza...intre noi fie vorba, am sperat sa fie cu praz, e o placinta specific macedoneasca, f buna, nu mai mancasem de ani si-mi era pofta...si 4 sau 5 miniprajituri cu crema. N-am mai calcat stramb de pe 02.02 cand a fost ziua cumnatei mele si am halit o felie de tort de fructe, altceva nimic neconf, plus de ziua lui Bogdan (fiul meu) pe 25.01 o felie de tort. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Dr_wise, nu stii ca am patit si eu ca tine in noiembrie, ajunsesem la 54.800, cu toata conformitatea.Si am fost la endocrinolog si mi-a spus ca hormoni asa frumosi a mai vazut tare demult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si eu tot asa, mergeam la aerobics, si cresteam pe zi ce trecea. Funtea sus, o sa-ti revii, e chestie de atitudine a hormonilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai fetelor, am adoptat stilul Rox, sa mai dau si eu jos vreun kil, seara sa mananc doar fructe;toate bune si frumoase, doar ca la 5.20am ma trezesc in fiecare zi, si alarma e pusa la 6.30.Cine ma trezeste?Foamea, bineinteles.Ma dau pe net vreo ora, pana cand e timpul de drept sa ma dau jos din pat, ca sa nu incep micul dejun chiar de la 6. Pup. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) Merci, lotte! Sa-ti fie gura aurita!
Daca nu se intampla nimic intre timp, vinerea viitoare ma duc la endocrinolog, sa-mi dea un sfat si analize de facut...sange, hormoni, echo, etc. O sa trec in primavara si pe la ginecologul meu, n-am mai facut un Papanicolau din 2001 cred si am mustrari de constiinta. Mai, am vazut reteta de pui in sos curry a lui pescarush, mmmmm, suna foarte "aromat"! Parca m-as baga la o incercare. Eu sunt hotarata sa fac weekend-ul asta plachie de crap, vreau sa-mi alint zburatorul, manca-l-as! Cu salata verde si vin alb sec! Jaaaaa! Deja am dat comanda de cotlete de crap! Offfff, cand vine vremea aia frumoasa, sa trag un pescuit?! Irinici, a venit Stoina de la Piatra? Gatita pruna pe colac? Baga te rog niste poze de paparazzi, ca pana ne fericeste Stoina cu poze, murim de batranete! Tu esti spionul nostru, da? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Prezenta la apelul de seara:
D - wasa (3), gem conform, lapte batut 0.1% P - aperitive - oua fierte (2), branza, cascaval, muschiulet file, castraveciori murati, slaninuta - cate un pic din fiecare G - 2 tablete ciocolata 85%; C - 3 cranwursti cu mustar conform, 2 rosioare mici mici; dupa un pahar de suc de portocale 100% si cateva boabe de struguri. Nu pot sa renunt la cina, trebuie sa mananc, altfel mi se face rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu-mi pot pacali stomacul doar cu un fruct seara... Irinica, nu sunt cea mai in masura sa te incurajeze, dar trebuie sa fii motivata puternic! Crede-ma, de mai bine de o luna n-am mai pus gura pe dulciuri, desi nu-ti pot descrie ce festine sunt la mine la serviciu...mini-eclere, mini-amandine, mini-savarine... mini mini peste tot mereu!!! Ca ma umplu acum de nervi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar stiu ca "nu e voie" si evit orice contact cu mini-urile astea. Si nu, nu esti nebuna, esti umana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asteapta o perioada cand ti se taie pofta de mancare si incepe din ziua aceea sa tii regimul. Mult succes, o sa reusesti, nu trebuie sa te concentrezi foarte tare (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Seara buna, fetelor!
Numai ce m-am ridicat de la masa si dau raportul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am gatit crevetii. I-am fiert la aburi si apoi i-am prajit in unt, cu usturoi. Dom'le, nu ies ca la restaurant, ce sa mai! I-am mancat cu salata de fasole verde de ieri si salata de gogosari si ciuperci in otet. Maine revin cu meniul. Va pup, somn usor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 12:32 PM |
|