![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
albinutza, e bine pana acum, daca cerealele sunt neindulcite si integrale, iar laptele cel mult 1% grasimi.
eu nu mi-am propus nimic spectaculos pe azi. D - mere rase cu scortisoara, fulgi de ovaz si acteva bucati de nuca P - iahnie de fasole cu castraveti murati C - inca nu stiu, dar trebuie sa mai termin din resturile din frigider, ca am tot felul de cratite si carticioare si castroane cu cate un pic ramas din ce am gatit in ultimele zile. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele,bun gasit!
Eu sint stilcita de oboseala... Ieri am papat asa: MD:painica cu pate, rosie, ardei citeva prune uscate pe drum, in masina P: fasole cu ciolan+salata de varza cu morcov aperitiv C: fructe Astazi: MD: cips conform(cumparat cu Kalua) cu brinza Philadelphia, rosie, ardei P: 2 oua fierte, cascaval din lapte oparit si 2 rosii Acu savurez un ceai imens si-o cafeluzta conforma. Fetele, am venit cu toiletele acasa,rochitza cu boleroul frumoase foc.Costumul negru are niste probleme, l-am luat asa si urmeaza sa le rezolvam after si pelerina de blanitza, care-a iesit frumoasa. E o blanitza artificiala made in Spain, superba blanitza, fina de tot.Initial, am vrut ceva gen pardesiuas, dar ptr ca era f probabil sa fie probleme cu descalcatu la cusaturi, am preferat o pelerina cu o funda din atlas negru.Fac poze, promit! Doctoreaso, un descintec, te implor, sint asa obosita...nu mai poci!!! Cred ca ingrasarea ta e de la lipsa ciclu. Rezolva repejor problema, nu lasa asa! Irinici, ce-i asta, bre? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
O intrebare pentru fetele care mananca dimineata mere rase : lasati o pauza intre momentul cand mancati merele rase si fulgii? Sau le amestecati?
MD : niste Wasa si niste icre, cu un rest de andive P: pui cu salata C: nu stiu inca Am pofta de varza a la Cluj...Aveti vreo varianta conforma pentru prepararea ei? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
girl, le amestecam.
roxy, mersid e urari, azi ma simt mai bine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
da daaa vreau si eu o varza a la cluj!
io nici normala nu stiu cum se face! asa ca nu o sa-mi fie greu sa o fac gata conforma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Aseara am pedalat cam 40 de minute,pana m-a razbit setea.Azi am avut urmatorul meniu:
MD mandarina -pauza- painica cu icre de scrumbie +cafea cu lapte P bors de fasole si salata de varza cu friptura de porc-rest de ieri C piure de spanac cu ochiuri moldovenesti si gogosari /castraveti in otet. Vad eu Duminica ce vesti imi da CANTARUL (IMG:style_emoticons/default/jacko.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte bine, Alinice! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Varza a la Cluj conforma, de faza 1-a se poate face cu orez salbatic. Eu am mancat un mar, apoi resturi de-aseara (butter chicken cu orez integral basmati - faza a 2-a). Deseara ma duc la ziua unei amice, atat stiu: face bufet italian. Si-i o bucatareasa desavarsita. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa scriu si eu repede pana nu uit, ca ma tin sa-ti spun de 2 zile ca te-am vazut Alinice si pe tine si pe mamicuta ta. Mult succes cu Monti!
Irinici, sa stii ca mai am si eu perioade din astea, cand mi se duce ambitia, dar ma tratez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Cu fetele, aici, nu prea am cum s-o pierd cand vad ca mai slabeste una, alta se mentine...eu sa fiu mai prejos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?! Girl, pai varza aia anatolica, e varza a la cluj, numai ca nu are orez. E o reteta f buna, Kalua-i autoarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Apropo, distractie placuta Kalua la italieni. Stoinici, uite d-aia nu-mi place mie sa-mi fac haine la croitor. Dupa ce ma duc de 2-3 ori la proba, sa mai aiba si mici defecte? Distractie placuta si sa fii cea mai tare pe acolo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Roxanico, uite de asta sunt pe aici, sa ma tratez. Iar cu voi nu cred si sunt convinsa ca nu voi ramane cu toate hainele ( marime mica! nu ma incap deloc!!) care le-am luat de curand neimbracate!!
Stoino, ce sa fie?? Cap de om nebun ce sunt si fomist si fara limite! Doctoreaso o sa treaci tu si peste asta, cu rabdare. Fug la gatit coliva si alte bunatati ( nici nu le insir aici), ca maine sunt deja 40 de zile! Va pup HAMBITOASALOR!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Kalua... no more juice and grapes seara! Promise.
Si da, Pescarush, sucul e cumparat... Eu am vrut de la 67kg sa ajung pe la 57-58 (ideal 55). Deocamdata sunt la 62. Azi... D=wasa, gem, lapte dulce 0.1% P=piepte de pui la gratar cu tocanita delicioasa de ciuperci S=.... nimic inca. O sa ies in oras, dar nu cred ca o sa mananc ceva. O sa beau apa plata. Sau poate un vin sec, sa nu ma scoata afara din gasca. Desi iubesc berea... Dar stiu ca nu-i buna! Va pup, w/e placut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 03:08 PM |
|