![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Kalua, iubesc mult teatrul si opera. Baletul mai putin, dar cand vine Alina Cojocaru n-o ratez. Sa stii ca aici s-au scumpit biletele la opera, dar zic ca nu merg totusi in fiecare saptamana. Mr. roxanica nu gusta deloc opera. De fiecare data cand l-am luat adormea si era suparat cand il trezeau sopranele cu vocea pitigaiata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dar el imi respecta micile placeri. Si lui Lotte cred ca i-a placut. O astept sa-si spuna si ea parerea. La mine la serviciu sunt multi iubitori de opera. Data trecuta am fost 30, dar acum n-am mai avut chef si timp sa ma ocup de stransul banilor si-am fost decat 10 azi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Colegii mei francezi sunt mari amatori, desi nu prea inteleg ei nimic...tot le place. Le povestim noi libretul.
Pe Nina poti deja s-o duci la balet si la operete sau opere mai usoare. Am vazut de multe ori copii in public. Aici sunt si spectacole pentru copii. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
gloriana, bine-ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Te asteptam cu meniul zilnic. Ai mult de slabit sau numai cateva kilograme? edit: pai cu Nina ma mai duc, e fascinata chiar si de balet. Dar de-abia astept sa mergem impreuna mai des la spectacolele adevarate, de seara. stoinici cred ca-si rupe talpile papucilor dantuind acum. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur ca-i place.
Stoinici sper sa ne puna si poze, ca tare-s curioasa sa-i vad si eu toalele. Si ai mei parinti sunt la o nunta de fite; abia o astept maine pe mami sa-mi dea raportul complet. Welcome gloriana! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa pun si eu meniul meu pe azi:
D - carnati (buuun) cu cream cheese, rosii, ardei, castraveti, ceapa verde G - o pruna mare rosie P - supa de salata verde, pui cu curry si salata, prajitura cu mere, conforma C - salata de vinete cu legume am mai ciugulit si din crema de napolitane, neconforma, in timp ce o faceam, am mai mancat bucatile mai mari de caramel, care nu s-au topit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Roxici, acum am ajuns acasa.Mi-era cam foame si am mancat in oras spanac (o bunatate), si legume sote.Apoi, daca tot eram in zona, am fost in club o fuga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
M-a impresionat Nunta lui Figaro.Am trait fiecare suferinta si implicit placere de a-si arta sentimentele, mi s-a parut atat de uman, firesc, modul in care a fost transpusa opera, incat nu pot decat sa ma bucur si sa consider un real castig aceasta iesire.Rox, mai vreau! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Multumesc Rox de complimente,dar eu as zice mai degraba ca sunt voluptoasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .Chiar te-am laudat cu vara-mea, pentru taliuta si tinuta; imi place ca porti haine din ce in ce mai stramte. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kalua,eu o sa merg la Spargatorul de nuci in martie, sunt innebunita dupa balet, abia astept! Pup. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa pun si eu meniul meu de mancacila de ieri si azi: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: iahnie de fasole cu piept de pui, salata de varza alba amestecata cu murata; 4 cuburi de cioco Heidi 75% G: o portocala, un mar C: alune, inghetata Elion de vanilie conforma cu alune de padure si nuci (a fost f buna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) Azi: D: iaurt cu fulgi si gem conform G: alune P: paste integrale cu ton si salata verde cu diverse; 2 cuburi de cioco C: rest de paste reci, 2 portocale, alune. Acum constat ca pastele ar fi trebuit sa le mananc dimineata si nu la pranz sau la cina. Mea culpa. Fusei la "Nunta lui Figaro" si mi-a placut mult. A venit si Lotte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , care-i slaba domne...are niste 'craci' super (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sa va povestesc faza draguta: la un moment dat Figaro (Ionut Pascu) coboara de pe scena si incepe sa cante printre spectatori, il ia pe un tip de guler si canta in continuare. Tipul luat de guler parea asa de crispat si de nervos (adica n-a avut simtul umorului deloc) ca la 5 minute s-a ridicat si-a plecat. Oare si-au pierdut oamenii simtul umorului?! Spectalul a avut un montaj f bun si publicul a parut f incantat de tot. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) asta-i ca-n reclama aia noua la Cosmote - happy end, da' pe invers! Dar daca chiar au avut ceva de impartit aia doi si atunci fuse momentul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai roxy, trebuia sa ma iei si pe mine la spectacolul asta, pierdui bunatate de intriga!!!! ...Neataaaaaa! Aseara am mancat plachie rece, ca-mi era foame, dupa care am avut mustrari de constiinta en gross! Lasa ca dau jos plachia cu 2 ore de cardio in dimineata asta. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut 78. Am facut un soc. Si am redus portiile . Si am ajuns la 75 cam intr-o luna. Si am stagnat 2 saptamani. Am inceput sa ma interesez . Stiam de Monti dar nu aveam prea multe informatii. Am inceput cu Monti si am mai dat jos 2kg. Practic, de cand sunt eu atenta am dat 5 kg. Dar nu ma mai ia cu ameteala si cu tristete cum am mai patit. Ma simt bine, ceva mai usoara.As vrea sa ajung la 60. Mai am de dat 13 kg.
Am facut ieri o abatere si mi-a parut rau. Inca mai studiez problema, mai citesc mesajele voastre din urma. Si ma gandesc ca daca intru in clubul vostru nu mai calc stramb si voi avea mai multa vointa. Eu ma confruntam inainte cu niste pofte de imi venea sa mananc si peretii. Si am observat ca de cand am inceput Montignac ( asta e a doua saptamana) au disparut poftele, nu mai am patima aia nebuna de a manca. Si ma satur si mai repede. D: Iaurt 0,1% ( nu am gasit mai slab)cu fulgi de ovaz si o cafea fara zahar. Nu pot sa renunt la cafea. Am incercat dar umblu ca o curca beata. P: Facem un gratar in familie si fac si o salata de varza. S: Nu stiu. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gloriana (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Sa fie intr-un ceas bun!
Iaurt mai slab de 0.1% grasimi n-o sa gasesti in Ro. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
'Neata dragutelor!
Azi cantarul s-a strambat la mine:71,5kg(+0,2) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) dar e vina mea! M-am hotarat sa fiu mult mai atenta cum mananc si va multumesc pt orice atentionare. Kalua restul de clatite le-am programat pt MD(1/zi) pana le terminam-mai sunt 4. Si acum meniul partial... MD pastrama,icre,ardei gras;o clatita cu gem Monti+cafea decof. P cotlet la gratar cu salata de spanac si laptuci C inca nu m-am hotarat Gloriana iti urez mult succes!Si eu tot 13 kg trebuie sa mai dau jos in prima faza. O Duminica frumoasa (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Salutare, dragelor! Am avut 2 zile plinute si nu am apucats a scriu. Dar imediat dau raportul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ieri: MD: 2 wasa cu o crema de ciuperci, zacusca, rosii si masline P: supa de legume C: seminte Seara am chemat niste prieteni pe la noi, sa jucam ceva, sa ne simtim bine. Si dintre toate cele puse pe masa nu am gasit conform decat seminte. Oricum, nu am exagerat. Azi: MD: la fel ca ieri P: ciorba de burta C: inca gatesc la ea: pulpe de pui la steamer, ciuperci la cuptor, supa de legume Rox, tare fain trebuie sa fi fost la Figaro (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si al meu trage de mine s amergem la opera sau opereta, dar eu nu prea ma dau in vant dupa de-astea. Prefer teatrul. Marti merg din nou la teatru. Careva interesat? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acu ma intorc la gatelile mele. Cred ca mai fac ceva pe baza de vinete. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va pup, o seara furmoasa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 04:42 PM |
|