![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pe la 11 am mancat un mar, dupa o ora am mancat un "spic"
Mai tarziu - zacusca si paine conforma Seara - ciulama de ciperci cu mamaliga si castraveti murati Primul meu meniu la Monti (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Nu stiu daca e bun.Inca nu am citit toata cartea. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, ciulamaua n-are faina? Mamaliga-i cu malai. Faina alba si porumbul, inclusiv derivate sunt interzise la Monti.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Inseamna ca meniul meu de seara s-a dus pe apa sambetei (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
multumesc pt primire kalua.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) now, iata meniul meu de azi (pana acum)
mic dejun(pe fuga) o kifla negra cu cereala, unsa cu niste crema de branzaiezer cu verdeata si presarata cu niste branza tot de la iezer, dar din aceea mai solida.+ o rosie. pe la 12.00 am papat un mar .. la vvreo 2 ore dupa m'am infruptat din doua patrate de ciocolata amaruie de la sano, fara zahar (imi era foarte pofta!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) 16.00 un iaurt mic 0% danone cu niste urda amestecat cu verdeata si jumate de catel de usturoi cina.. probabil niste salau la cuptor cu vreo salata. eu stau cu ai mei.. si nu imi pot gati foartedes cam tot ce as vreau eu- dar nici nu mamanc din ce isi prepara ei, poate doar gust. cert e ca d ecand ma inceput regimul.. si mai ales d ecand cu monti.. am invatat sa si gatesc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ))) ah.. am uitat, la munca am dat gata si o sticla de doi litri de apa plata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acum.. lovitti'ma si spuneti'mi ce egresit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-i aia branza de la iezer? Eu cunosc iezerul doar ca apa, lac. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
cyl, mananci foarte imprastiat, nu-i montignac ce faci tu. Painea ma gandesc ca-i cumparatat, deci neconforma. Branza cu iezerul, daca are peste 1% grasimi, nu se combina cu paine. Incearca sa scoti ciuguleala dintre mese si sa mananci pe saturate de 3 ori pe zi. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
branza e de la firma iezer.. nu m'am exprimat corect, pare rau. e vegetala si toate cele. nu am cum 3 mese pe zi.. imi vine peste mana, m'am cam obisnuit asa. plus, daca iau trei mese, am senzatia ca mananac prea mult si nu'mi e eficient. iar cu gustarile, la fel, asa m'am obisnuit, pe la ora 12-13 papilele mele gustative cer neaparat un fruct.. doua (mar sau portocala). la fel si seara.
iar kiflele, stiu ca in general painea nemteasca e facuta din fainaneagra si am si intrebat si la fel mi s'a raspuns in magazin. au miez de floarea soarelui, de dolvealac si nu mai stiu ce's celelate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oof.. simteam eu ca ceva nu ein regula cu "monti" al meu ah.. am uitat sa mai mentionez.. nu stiu de ce dar pe mine ma inspaimanta un pic cand aud la retele postate aici maioneza.. carnati ciulama.. fripuri si nu mai zic de dulciuri... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) sunt sigura ca sunt conforme cu monti, dar am impresia ca parca nu sunt eficiente, imi par termeni contradictorii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . din cazua asta, eu nu nu consum.. parca ma mustra constiinta, choar daca sunt sigura poate ca sunt ok. din cauza asta, mancarea mea emai mult fast-food la propriiu, adica ceva ce se gateste repede si nu e complicat. sau, am senzatia ca daca manac toate astea, ma mentin, dar nu slabesc.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
salutare la toata lumea!
am avut un week-end foarte aglomerat (si urmatorul va fi la fel), am bucatarit o gramada, am avut musafiri etc. ieri n-am fost prea cuminte, am bagat nasul in dulciuri neconforme (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) meniul pe azi: D - jumatate de grapefruit, pauza, cereale cu lapte P - varza a la Cluj (faza 2, e cu orez basmatti), n-am mai facut salata langa ea C - mi-e pofta de o salata de avocado, cred ca asta voi manca. meniul de ieri (exceptand abaterea): D - iaurt cu fulgi de ovaz, gem de caise P - supa de salata verde, varza a la Cluj, beep! C - muschiulet file, somon afumat, bluecheese, castravete Cyl, chiflele alea, chiar daca ar fi numai cu faina neagra, sunt de faza 2, din cauza semintelor. apoi, referitor la gustari: Monti, ca orice alt regim are principii, care trebuie respectate... daca vrei sa-l tii. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna fetelor! Am ajuns si eu sa ma strang pe acasa...si sa pot posta meniul de azi:
MD 1 portocala rosie -pauza-3 feliute de pastrama -pauza de drum de o ora juma - o clatita cu gem conform+ cafea cu lapte 0,1% ora 11,30 o portocala P salata de cruditati cu maioneza , varza murata la cuptor cu salam si piept afumat ora 18,30 juma de grape rosu C salata de macrou afumat cu maioneza si ceapa rosie. Bineinteles cei 2 litri de lichide si continui sa pedalez ...cu castile pe urechi,si ochii pe net! Duminica sper sa am vesti bune (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, cam putine legume. dimineata lipsesc cu desavarsire (ma refer la feliutele de pastrama), la fel si la cina, langa salata aia cu maioneza. ceapa rosie nu mi se pare suficienta.
grape ala ce e? grapefruit? eu am inteles prima data ca e strugure (care nu e conform, seara mai ales). mie mi-e gura punga, de la varza asta a la Cluj. acra tare fu varza. trebuia s-o tin un pic in apa inainte, dar nu m-am gandit. asa ca, acum ma induclesc cu 2 cubulete de cioco 90% (stiu ca nu trebuia, dupa abaterea de ieri, dar a fost prea acra varza). |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Pescarus grape-ul se referea la grapefruit. Mi-am dat seama si eu ca -s prea putine legume si la cina am adaugat un rest din salata de cruditati de la pranz si bors de fasole(1 polonic mai ramasese). MD de azi a fost cam aiurea pt ca l-am luat in fuga-era sa pierd autobuzul catre servici. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 05:51 PM |
|