IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 641 642 643 644 645 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
rory
post Feb 25 2008, 08:33 PM
Post #6421

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,889

Eu am baut suc de portocale dimineata (inca nu pot renunta definitiv) si cam la doua ore am baut o sana.
La pranz am mancat mazare cu ciuperci, am mai desfacut o portocala dupa-amiaza si o jumatate de mar mic, si acum seara am mancat doua oua prajite cu castraveciori murati, cateva feliute de salam si un pic, un pic de slaninuta.
Mai bag o pruna mai incolo si ma culc...
Multumesc, Kalua, pentru toate observatiile!

Fetelor, eu chiar ma chinui sa beau apa, dar nu-mi ies deloc la numarat cei doi litri... Nu pot, efectiv, ma doare stomacul. Eu am si niste pb de mi-a zis doctorul ca daca ma ia cu ameteala, sa "rontai" ceva. Dar cum am renuntat la biscuiti, grisine... Nici apa nu pot bea, pt ca parca mi se face o gaura in stomac si trebuie sa mananc imediat ceva.... Si stiu ca nu-i bine. Da' mai incerc si maine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

O seara buna tuturor!
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Feb 25 2008, 08:47 PM
Post #6422

Musafir

Salutareeeeee!
Gata, fusei la dr endo si-mi dadu de facut FSH si PRL. Daca sunt semne de menopauza, declar ca ma duc si-l impusc fara somatie! In caz ca apar la stirile de la ora 5, sa stiti ca am intrat in meno si facui un soc! Am zis!
Meniul de astazi:
d - iaurt cu gem capsuni si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - ceafa de porc gratar cu ciuperci la cuptor si marar
s - 1 ardei capia, 1 rosie, 1 felie telemea vaca + 1 felie cascaval oaie & vaca, 4 felii muschi file, 1 paharel mic mic mic de vin rosu sec...acum imi fac digesia precum o anaconda
Roxy, gata, merg la "Straini in noapte" pe 12.03, m-a anuntat prietena mea ca a cumparat bilete astazi.

+Quote Post
CyL
post Feb 25 2008, 10:02 PM
Post #6423

Tratabil
**

From: Constanta
Member No.: 3,360

hmm.. multumesc fetelor pt "buzzuri" pt faprul ca m'ati atentionat.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) totusi, ca sa fiu sonvinsa.. gstarile mele inseamna fructe, adica mere sau portocale, cam asta nu altceva. si le iau la intervale de timp cf monti.
iar painea.. nu o sa'mi fie greu sa renunt, mie mi'e bine si fara ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
continuam acum cu cina, luata pe la ora 21.00: salau la cuptor cu niste frunze de salata in care am infasurat niste urda.. (mi'a fost lene sa mai fac salata) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
in rest.. am mai papat vrei 2 mere pe la 18.00 si am baut un ceai verde.
ma simt mai bine acum ca ma controleaza cineva si sper sa nu mai fac greseli si s ale corectez pe cele pe care le'am facut pana acum.
multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deja ma simt mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 25 2008, 10:27 PM
Post #6424

Musafir

rory, nu te da de ceasul mortii cu bautul de apa. Cu ceaiurile cum te impaci? Si nu-ti impune doi litri pe zi daca nu poti, incearca sa ridici cate un pic, max 100 ml pe saptamana cantítatea de lichid baut.
rory, slanina? Si-nca zilnic? Si-nca seara? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

cyl, sa renunti cu totul la paine, mai ales daca nu mananci nici cereale, nu-i o solutie. Sunt pline de B-uri si fara ele risti niste carente la vitaminele astea. Incearca painicile filozofului, in jumatate de ora de cand ai inceput sa le faci le ai pe masa, sunt o bunatate si-n plus se mai pot si combina cu grasimi.

+Quote Post
CyL
post Feb 26 2008, 01:36 PM
Post #6425

Tratabil
**

hmm.. tare as vrea sa stiu mai multe despre painicile filozofului kalua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .. suna delicios. iar cu painea.. nu am o mare problema, eu maananc numai dk am cumparata. painea in general imi da o senzatie de greutate a stomacului, din cauza asta nu sunt fan. hmm.. dar mi''ar placea sa o fac eu acasa, numai sa aflu cum.
apoi.. ma asteptam sa ma certati ca am mancat atat de tarziu.. voi aveti o ora mac\xima la care luati cina?
acum..
mic dejun: omleta dintr'un ou cu urda si frunze de varza.. muuulte+ o bucatica de salau ramasa de la cina.
pranz: o farfuriuta mica de ciorbica de peste (numai zeama) + laban la cuptor cu o salata mare de varza.
pt cina ma gandesc la fel.. o sa'mi iau la munca niste peste si o slaata.. cam incomod, dar trebuie sa iau si a treia masa.. ca asa m'ati invatat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pls.. raspundeti'mi la intrebarea cu ora ultimei mese, cina.
multumeeeesc... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
p.s. azi la facultate dupa o vacanta de vreo 3 sapt au sarit toate pe mine... maaaaama cat de bine arati.. cum ai facut? ce ai mancat...? (i feel good tanana nana... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
pescarush
post Feb 26 2008, 02:20 PM
Post #6426

Musafir

Cyl, in limitele bunului simt, poti lua cina si seara mai tarziu. Doar sa nu fie prea grea, si sa o iei cu 2-3 ore cel putin inainte de culcare.
Vezi la retete este acolo painea filozofului, am ami pus linkul si aici, acteva pagini mai in spate, nu pot s-o caut acum, ca sunt la job.
Rory, nici eu nu prea ajung la 2 l de apa pe zi, acum ca e iarna si frig.
Pe azi mi-am propus:

D - cafea cu lapte (o am in fata, pana ma trezesc), jumatate de grapefruit, pauza, iaurt cu fulgi de ovaz, germenid e grau, putin gem de caise
ora 11 - un mar
P - ultimele resturi de varza a la Cluj; iar nu mi-am pus salata langa ea, oricum e mai mult varza decat carne si e acra tare (cred ca s-a mai acrit si stand in frigider)
C - pui cu curry si salata de varza murata, sau castraveti murati.

Sper sa nu mai mananc dulce.

+Quote Post
Alinice
post Feb 26 2008, 02:41 PM
Post #6427

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Salut! azi dimineata meniul a fost 1 grapefruit rosu-pauza-painica cu urda+iaurt 0,1%,ardei gras si cafea cu lapte degresat. Acum,la pranz,mi-am propus sa mananc piept de pui si sunca de Praga cu varza calita + salata asortata(rosii,castraveti,ceapa).Pentru cina inca nu stiu.Revin mai tarziu.
Azi este o zi frumoasa,insorita dar eu am racit si sunt (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 26 2008, 03:00 PM
Post #6428

Musafir

Trec si eu rapid sa dau raportul pe ultimele zile.
Duminica
D: 5 kiwi
P: friptura de porc la tava, 2 oua ochiuri cu gulie si castraveti murati
C: inghetata conforma 1/2 de casoleta cu alune de padure si nuci
G: 3 portocale (si simteam ca pocnesc).
Luni
D: un iaurt cu fulgi
P: ciorba de porc, o tocanita de pui cu salata de varza, desert: alune si cuburi de cioco 75%
C: un mar, 2 portocale si rontaiala de diverse (alune de padure, alune, nuci).
Azi:
D: un mar, dupa o ora iaurt cu fulgi si gem conform
P: ciorba de pui a la grec, varza calita cu ficatei la cuptor si salata de brocolli; desert neconform
Sunt in focuri si la serviciu si cu invatatul, asa ca nu prea mai apuc sa scriu zilnic pe aici. De citit, va citesc.
Bun venit CyL! Multa sanatate ALinice!
Stoinici, ai plecat in luna de miere cu mirii? Te vrem prin zona.

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 26 2008, 03:35 PM
Post #6429

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Salutare, tuturor (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Aseara nu am mancat nici kefir, nici fruct, ci supa de pui si legume. Am vrut sa fie saramura d epui, dar mi-a iesit supa de pui usturoiata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, e delicioasa!

Meniul de azi:
MD: 2 wasa cu o almette, 2 wasa cu pateu inedit picant, 1 rosie
P: salata de rosie, castravete, feta, ou fiert, pulpa de pui la steamer
C: supa de ieri

Nush de ce, in ultima vreme am niste pofte teribile: dulce, sarat, dulce, sarat. Am mancat alune, fistic, migdale, cioco 99%, dar si after eight neconform (nu toate odata, ci zilele astea), dar parca nik nu e suficient (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ce o fi cu mine???

Va pup, take care (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
CyL
post Feb 26 2008, 05:22 PM
Post #6430

Tratabil
**

multumesc roxanica de primire.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o sa caut reteta cu painica si o sa incerc si eu sa'mi pregatesc.. desi nu sunt eu tocmai priceputa.. dar o s'ami dau silinta. faina integrala, voi folositi una anume.. de la o anumita firma? ce recomandati?
ah.. si ciocolata amaruie la fel, pe care o recomandati? eu am gasit in kaufland heidi cu maxim 85% cacao, mai mult n'am gasit nicaieri.
multumesc si pt raspunsuri.
spor fetelor.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nimphetamin... eu mi'as da cu parerea daca imi permiti si as spune ca esti indragostita.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ))

+Quote Post

685 Pages V  « < 641 642 643 644 645 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 06:43 PM